تاریخ انتشار: ۱۰:۱۱ - ۱۵ مهر ۱۳۹۹
در کیش؛

نمایشگاه بین المللی فولاد ایران آغاز شد

بیست و دومین نمایشگاه بین‌المللی فولاد ایران (سمپوزیوم فولاد) با حضور ۲۵۴ شرکت داخلی و خارجی به مدت ۳ روز در مرکز نمایشگاه‌های بین المللی کیش گشایش یافت.

نمایشگاه بین المللی فولاد اقتصاد۲۴ - رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در آئین افتتاح بیست و دومین نمایشگاه بین المللی فولاد ایران با اشاره به این که علیرغم شرایط سخت ناشی از شیوع بیماری کرونا و اهتمام ویژه بر رعایت ضوابط بهداشتی و حفظ فاصله گذاری اجتماعی این نمایشگاه در جزیره کیش کار خود را آغاز کرده است گفت: با توجه به این که در این نمایشگاه شرکت‌های تخصصی و فنی در حوزه‌های مختلف در کنار هم دیگر قرار گرفتند فرصتی است برای تبادل اطلاعات و به اشتراک گذاشتن تجربه و مسائل علمی که می‌تواند نیاز‌های کشور را در حوزه صنعت فولاد تأمین کند.

غلامحسین مظفری در بازدید از غرفه‌های این نمایشگاه ضمن ابراز امیدواری افزود: در سطح کشور مرز تولید ۳۰ میلیون تن فولاد را پشت سر گذاشته و در حال حاضر فعالین این حوزه در خصوص دریافت سهمیه مواد اولیه با هم رقابت می‌کنند.

وی با بیان این که رشد صنعت فولاد کشور رو به افزایش است اظهار داشت: مواد اولیه خام به چرخه ایجاد ارزش افزوده وارد شده که این موضوع یک ظرفیت و نقاط قوتی در صنعت فولاد کشور محسوب می‌شود.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در خصوص شرکت‌های دانش بنیانی که در این نمایشگاه مسئولیت نوآوری‌های صنعت فولاد را بر عهده دارند افزود: مرکز نو آوری کیش از شرکت‌های دانش بنیانی که در حوزه فولاد فعالیت می‌کنند با تأیید انجمن فولاد و مراکز ذیربط مورد استقبال و حمایت سازمان منطقه آزاد کیش قرار خواهند گرفت.


بیشتربخوانید:اولویت وزارت صمت، صادرات نهایی فولاد است


غلامحسین مظفری استقرار شرکت‌های دانش بنیان در جزیره کیش را یک اقدام ارزشمند و تأثیر گذار معرفی کرد و گفت: این اقدام یک آغاز و امتیاز خوبی است برای شرکت‌هایی که نیاز به مبادله، تردد و نشست‌های مشترک با خارجیان دارند و کیش از این نظر منطقه مناسبی است و زیر ساخت‌های مورد نیاز در حوزه فناوری فراهم شده است.

رئیس هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش خاطر نشان کرد: از شرکت‌هایی که در حوزه فولاد به صورت کنسرسیومی، شرکت دانش بنیان حضور مؤثر و مستمر دارند استقبال می‌کنیم و سازمان منطقه آزاد کیش تمام امتیازاتی که برای شرکت‌های دانش بنیان در نظر گرفته برای فولاد نیز اختصاص داده خواهد شد.

مظفری افزود: خوشبختانه جزیره کیش به دلیل موقعیت و شرایط در حوزه پشتیبانی فنی و تخصصی از صنایع نفت و گاز یک نقش اساسی را ایفا می‌کند و حضور شرکت‌های دانش بنیان با این محوریت می‌تواند کمک جدی را به دنبال داشته باشد.

شایان ذکر است محصولات ارائه شده در این نمایشگاه شامل تجهیزات خطوط تولید، مواد اولیه، فرآورده‌های دیرگداز، روانساز‌ها و … است و علاقمندان می‌توانند از ۱۴ تا ۱۶ مهر هر روز از ساعت ۱۷ تا ۲۲ در محل نمایشگاه حضور یابند.

گفتنی است حامیان اصلی این نمایشگاه را مجتمع فولاد مبارکه، شرکت ذوب آهن اصفهان، شرکت فولاد خوزستان، شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران، شرکت فولاد آلیاژی ایران، شرکت معدنی و صنعتی گل گهر، شرکت سنگ آهن مرکزی ایران، شرکت سرمایه‌گذاری توسعه گل گهر، شرکت توسعه آهن و فولاد گل گهر، شرکت مجتمع جهان فولاد سیرجان تشکیل می‌دهند و حضور ۲۷ شرکت از ۵۰۰ شرکت برتر کشور در سال جاری بر اساس رتبه‌بندی سازمان مدیریت صنعتی از ویژگی‌های عمده و شاخص این نمایشگاه و به عنوان بزرگترین نمایشگاه تخصصی فولاد ایران طی ۱۵ سال اخیر است.

بیست و دومین نمایشگاه فولاد بین المللی ایران در مساحت ۱۷۰۰۰ مترمربع در محل نمایشگاه‌های دائمی کیش به مدت سه روز کار خود را آغاز کرد.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

علت واژگونی اتوبوس در استان فارس چه بود؟

خبر مهم غریب‌آبادی درباره سفر تیم فنی آژانس به ایران

امکان واردات خودرو‌های بالای ۲۵۰۰ سی‌سی غیر آمریکایی با عمر ۵ سال ساخت به مناطق آزاد

رونمایی از پروژه ملی هوشمندسازی مناطق آزاد با حضور رئیس‌جمهور

جلسه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با حضور رئیس جمهور برگزار شد

بازدید معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشکری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد از غرفه ارس نمایشگاه ایران زیرساخت

عکس/ دیدار رئیس جمهور با آیت‌الله سعیدی

عکس/ سلفی بامزه مجید یاسر و دخترش با ژست صمیمی

عکس/ سیدحسین حسینی به سپاهان پیوست

فیلم/ افشاگری اتاق اصناف درخصوص کیفیت آرد مصرفی

جزئیات جدید از تغییر قانون بازنشستگی

فیلم/ لحظه هولناک سقوط هواپیما وسط اتوبانی در ایتالیا

عکس/ دیدار آملی لاریجانی با خانواده سرداران شهید سلامی و رشید

آتش زدن مامور پلیس راه در مشهد

عکس/ چهره جوان و زیبای هدیه تهرانی ۲۷ سال پیش در کنار ابولفضل پورعرب

عکس/ صحنه‌های دلخراش از قحطی شدید در نوار غزه

عکس/ استوری تلخ محسن چاوشی از گرسنگی مردم در غزه

عکس/ پست تلخ پسر احمد توکلی درباره فوت پدرش

جزئیات تازه از مذاکرات ایران و اروپا در استانبول

آتش‌سوزی مهیب در شهرک علمی‌ تحقیقاتی اصفهان

عکس/ سفر سر زده پزشکیان به قم

عزای چهل‌روزه کشته شدگان جنگ/ روایت‌هایی از غیرنظامیانی که در حملات اسرائیل به ایران کشته شدند

بورس درگیر اقدامات جزیره‌ای است

فیلم/ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش درخصوص شهریه ۱۰۰ میلیونی مدارس غیرانتفاعی

خاورمیانه گروگان بازی تجاری ترامپ

بازداشت یک زن به اتهام تلاش برای ترور نتانیاهو

عکس/ چهره متفاوت و جوان محمد حنفیه سریال مختار در ۳۶ سالگی با لباس کردی

هشدار درباره تبعات محدودیت اینترنت در ایران

عکس/ چهره باورنکردنی مجری عشق ابدی در دهه شصتی با مانتوی اپل دار

چرا سریال شکارگاه دیده نشد؟

عکس/ آماری هولناک از آخرین وضعیت سد‌های تامین کننده آب تهران

فیلم/ هشدار بالگرد نیروی دریایی ایران به ناوشکن آمریکایی

ارزش سهام عدالت امروز ۱ مرداد ۱۴۰۴ + جدول

جزئیات درگیری مسلحانه مرزبانان با گروهک تروریستی در کردستان

عکس/ ظاهر دیده نشده محمدرضا پهلوی و فوزیه ۸۱ سال پیش در بازدید از یک مرکز خیریه

شاخص اشعه فرابنفش در سطح هشدار

فیلم/ ژست عجیب و خاص بازیگر داش آکل با استایل تابستانی

عکس/ بختیار اولین رئیس ساواک ۷۴ سال پیش در حال آموزش تیراندازی به فرزندش

فیلم/ پدر فلسطینی: بچه‌هایم یک هفته است نان نخورده‌اند

آب استخر‌های تهران قطع می‌شود

تورم، تحریم و بی‌ثباتی؛ سه‌ضلعی فرار سرمایه از ایران/ در برابر کوچ سرمایه‌ها از کشور چه باید کرد؟

فیلم/ انتقاد صریح یکی از سهام‌داران ایران‌خودرو از عملکرد وزیر صمت

دلار توافقی افزایشی شد

فیلم/ اعتراف دویچه وله درباره فروش ۱.۸ میلیون بشکه نفت توسط ایران

قیمت دلار در تنگنای رشد و ریزش + جدول

وظایف سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان چیست؟

خرید جدید استقلال مشخص شد + عکس

قیمت فروش باقی‌مانده سهام دولت در استقلال و پرسپولیس

چه کسانی مشمول یارانه ۹۰۰.۰۰۰ تومانی می‌شوند؟

ارتش اسرائیل: جنگ با ایران هنوز تمام نشد