تاریخ انتشار: ۱۳:۰۴ - ۱۸ مهر ۱۳۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

واکنش حریرچی به تجمع برای مراسم تدفین شجریان

معاون کل وزارت بهداشت با اشاره به مراسم تدفین استاد آواز ایران و با بیان اینکه شرایط کرونا در کشور خطرناک و ظرفیت بیمارستان ها رو به تکمیل است، گفت: هرگونه تجمعی می تواند موجب انتشار بیماری کووید_۱۹ شود و مطمئنا روح استاد هم خواستار این است که مردم ما سالم باشند.
واکنش حریرچی به تجمع برای مراسم تدفین شجریان
اقتصاد۲۴ - ایرج حریرچی  با اشاره به درگذشت خسرو  آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان، هر گونه تجمعی در شرایط بحران کرونا را خطر آفرین خواند و گفت: در حال حاضر ما در شرایط بسیار خطیر و خطرناکی از نظر ابتلا مردم مان به بیماری کرونا هستیم و ظرفیت بیمارستان ها رو به تکمیل است.وی افزود: در این شرایط، طبق توصیه سازمان بهداشت جهانی، هرگونه تجمعی با هر نیتی که انجام می شود، می تواند موجب انتشار بیماری کووید_۱۹ شود.
بیشتر بخوانید:درخواست یک پزشک اورژانس از همایون شجریان
حریرچی تاکید کرد: ما احساسات مردم عزیز و دوستداران عزیز استاد شجریان را درک می کنیم. در عین حال شاهد تجمعاتی در تهران هم بودیم، اما خواهش و تقاضا می کنیم که در مشهد که محل تدفین استاد شجریان است، هیچگونه تجمعی رخ ندهد. مطمئنا روح استاد هم خواستار این است که مردم ما سالم باشند. همانطور که اربعین را برگزار نکردیم، مراسمات اینچنینی را هم نباید برگزار کنیم تا در دورانی که ثبات حاصل می شود، اقدامات لازم را انجام دهیم.وی گفت: هر تجمعی بسته به شدتش می تواند موجب افزایش بیماری شود.
منبع: ایسنا
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
0
0
شنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۹
چقدر هم تجمع نکردن
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار