تاریخ انتشار: ۱۰:۱۴ - ۲۰ مهر ۱۳۹۹

ورود فراکسیون ورزش به مشکلات سرخابی‌ها

یک عضو هیئت رئیسه فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این فراکسیون به مشکلات دو باشگاه استقلال و پرسپولیس ورود خواهد کرد، ابراز امیدواری کرد که واگذاری این دو باشگاه هرچه سریعتر عملیاتی شود.

مشکلات استقلال و پرسپولیس

اقتصاد۲۴ - اسماعیل حسین زهی با بیان اینکه مالکیت اصلی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس با مردم است، اظهار کرد: درست است که از نظر اعتبار، دو باشگاه استقلال و پرسپولیس، دولتی هستند، ولی از نظر مارکت، متعلق به مردم هستند و ما امیدواریم این دو تیم به مردم برگردد.

وی افزود: قرار بود تا پایان سال ۹۹ دو باشگاه استقلال و پرسپولیس واگذار شوند، ولی در این زمینه قصور‌هایی وجود دارد. البته طبق قانون تجارت ابتدا باید ثبت شرکت، اموال و دارایی صورت گیرد و بعد واگذاری انجام شود. امیدواریم این آرزوی دیرینه مردم محقق شود و این شرکت وارد بورس شود تا همه مردم بتوانند در آن مشارکت کنند.


بیشتر بخوانید: شفر و برانکو، لیگ قهرمانان ۲۰۲۱ را از استقلال و پرسپولیس می‌گیرند؟


این نماینده مجلس با بیان اینکه فراکسیون ورزش حتماً نسبت به مشکلات دو باشگاه استقلال و پرسپولیس ورود خواهد کرد، گفت: در مورد محرومیت مهاجم پرسپولیس ما دیدیم که در دو ساعت رایی صادر شد، همچنین دو باشگاه بدهی‌هایی دارند و بحث‌هایی هم در مورد تبعیض بین دو باشگاه وجود دارد. امیدواریم در جلساتی که با وزیر ورزش، هیئت مدیره و مدیر عامل دو باشگاه خواهیم گذاشت، بتوانیم به نتایج خوبی در این زمینه برسیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار