تاریخ انتشار: ۱۵:۴۷ - ۲۰ مهر ۱۳۹۹
تعداد نظرات: ۲ نظر

خبر‌های خوش وزیر بهداشت از واکسن کرونا

وزیر بهداشت گفت: خبر‌های خوشی از واکسن کرونا دارم و به مدیر روابط بین‌الملل نیز اعلام کردم که به سازمان جهانی بهداشت اعلام کنند که ما فاز‌های مطالعاتی واکسن را تا کجا رسانده‌ایم.
واکسن کرونا

اقتصاد۲۴ - سعید نمکی صبح امروز در نشست خبری که در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، درباره واکسن کرونا گفت: خبر‌های خوشی از واکسن دارم و به مدیر روابط بین‌الملل نیز اعلام کردم که به سازمان جهانی بهداشت اعلام کنند که ما فاز‌های مطالعاتی واکسن را تا کجا رسانده‌ایم. ان‌شاءالله در هفته‌های آینده پیشرفت واکسن را به عنوان حرکت عظیم ملی به گوش جهانیان خواهیم رساند.

وی ادامه داد: از مردم عزیز تقاضا می‌کنم که مراعات کنند. ما در شرایط بسیار سختی قرار گرفتیم. ویروس دچار دگرگونی‌های موتاسیونی (جهش) شده است البته هنوز جهش‌ها طوری نیست که در بیماری‌زایی ویروس اتفاقات بزرگی افتاده باشد و فقط در سرعت انتشار ویروس تأثیر گذاشته است و البته جوان‌تر‌ها را نیز بیشتر گرفتار می‌کند و امیدواریم ویروس به سمت جهش با بیماری‌زایی شدیدتر پیش نرود.

پرداخت سه ماه از معوقات کارانه

نمکی درباره مشکلات دارویی در کشور تصریح کرد: توانستیم سه ماه از معوقات کارانه پرستاران و پزشکان را بپردازیم و آن‌چه متحمل به بخش کروناست، دو تا سه برابر افزایش می‌دهیم و از هفته جاری نیرو‌های پرستاری را به سیستم اضافه می‌کنیم.

وی اضافه کرد: برای دارو نیز از ۱۶ شهریور اتفاقات مثبتی در زمینه ارزی در حال رخ دادن است و امیدواریم مشکلات دارو و تجهیزات پزشکی را زودتر مرتفع کنیم.

وزیر بهداشت با اشاره به جلسه دیروز ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: مدت‌هاست که می‌گوییم برای مقابله و مبارزه با یک اپیدمی، تمنا و خواهش به تنهایی راهگشا نیست. موج‌های زیادی را در این مدت تحمل کردیم و شرمنده همکارانی هستم که موج‌های پیاپی را به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی است، تحمل کردند.


بیشتر بخوانید: عبور از بحران کرونا نیازمند تعطیلی ۲ تا ۳ هفته‌ای است


وی افزود: همه معتقدیم تا می‌توانیم نباید از شیوه‌های پلیسی برای اعمال شیوه‌نامه‌ها استفاده کنیم؛ رئیس‌جمهور نیز معتقد است مردم باید محترم شمرده شوند و کمتر از شیوه‌های خشونت‌آمیز و سخت و انقباضی استفاده شود، اما هیچ‌کدام از کشور‌های مدعی دموکراسی را نمی‌شناسید که اپیدمی را فقط با خواهش و تمنا جمع کرده باشند؛ عده زیادی محبت کرده، رعایت می‌کنند و عده‌ای رعایت نکرده، همه را گرفتار می‌کنند.

نمکی اضافه کرد: بر همین اساس ما در این دوره تقاضا کردیم از نیروی انتظامی، سازمان بسیج و سازمان‌های مردم‌نهاد و سایرین به‌عنوان ضابط کمک بگیریم و اعمال جرایم را سخت‌تر کنیم. قرار شد این کار با تهران به عنوان کلانشهری که در سراسر کشور تأثیر می‌گذارد، شروع شود و قطعاً در کلانشهر‌های دیگر کار را توسعه خواهیم داد.

توضیح وزیر بهداشت درباره اشغال تخت‌های بیمارستانی

وزیر بهداشت درباره اشغال تخت‌های بیمارستانی گفت: چند روز پیش در تهران بالای ۵۰۰۰ تخت پر شد، ولی این بدان معنا نیست که برای پذیرش بیماران خود تخت خالی نداریم و به این معنی نیز نیست که مردم رعایت نکنند؛ مردم نباید مضطرب نبودن تخت‌های بیمارستانی باشند.

نمکی با اشاره به مراسم اربعین از راه دور خاطرنشان کرد: بسیار متأسفیم که در اربعین امسال عشاق اباعبدالله (ع) توفیق زیارت نداشتند و بسیاری از همکاران مراکز بهداشتی و درمانی توفیق خدمت رسانی به زائرین امام حسین (ع) را نداشتند و به‌عنوان مدافعین سلامت به نحو دیگری به ارائه خدمت پرداختند.

وزیر بهداشت افزود: فقدان هنرمند بی‌بدیل استاد محمدرضا شجریان را نیز به مردم هنرپرور ایران و خانواده ایشان تسلیت می‌گویم و از دوستداران استاد شجریان و خانواده ایشان تشکر می‌کنم که تقاضای ستاد ملی مقابله با کرونا را گوش دادند و در تشییع جنازه و دفن آن بزرگوار، پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کردند.

نمکی درباره خبر ابتلای خود به کرونا گفت: دیروز به‌دلیل غیبت من در ستاد ملی مقابله با کرونا برای اولین‌بار در طول این چند ماه، اضطراب و نگرانی ایجاد و خبری مبنی بر بیماری من منتشر شده بود. باید از همه مردمی که ابراز محبت کردند، تشکر کنم. فوج عظیمی از مهربانی مردم را از دیروز دریافت کردم و در برابر مردان و زنان سرزمینم سر تعظیم فرود می‌آورم. یک آزردگی در مهره کمر من را رنج می‌دهد. با اتومبیل به سه استان سفر داشتیم و چند شب پیش احساس کسالت و بدن درد داشتم. چون با چند نفر از عزیزان که تست کرونای آن‌ها مثبت شد، نشست داشتم، مجبور شدم به ستاد نروم و تست انجام دادم و آخر شب به من مژده دادند که به ویروس کرونا مبتلا نشده‌ام. امیدواریم با رعایت فاصله‌گذاری‌ها از شر ویروس کرونا در امان بمانیم تا به مردم عزیز خدمت کنیم.

نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
0
1
يکشنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۹
هر چه زودتر واکسن کرونا را به بیمارستانها ارضه نمائید.
نارنجک
چَشم!یه جور میگی انگار پفک نمکیِ باید برسونن دست بقالی ها!
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع گوشی موبایل اپل امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ اچ پی HP امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

نامه مدیرعامل شستا به قالیباف درباره اتفاقات روز گذشته مجلس

عربستان ۲۰۲۵؛ از میانجی گری میان ایران و آمریکا تا حل بحران اوکراین/ در عربستان انقلاب نخواهد شد، چون جوانان بن سلمان را دوست دارند/ پادشاهی سعودی مانند کره جنوبی مدرنیزه می‌شود

عکس/ استایل رسمی طناز طباطبایی با لباس دیپلمات و ساعت چند میلیونی

عکس/ رشیدی کوچی کارزار عدم ابلاغ قانون حجاب راه انداخت

عکس/ شب‌های روشن ماه رمضان بازار البلد عربستان

عکس/ شکل و شمایل سبزه میدان تهران ۹۳ سال پیش وقتی خاکی بود

عکس/ ساختمان هواپیمایی هما ۵۳ سال پیش از فراز آسمان

عکس/ استوری عاشقانه بهاره رهنما حسابی سوژه شد

عکس/ تیپ سیاه و سفید رابعه اسکویی با اشک مصنوعی

عکس/ شور و حال بازار ساغریسازان رشت ۱۱۳ سال پیش

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

طرز تهیه نان سیب زمینی روسی

ربودن زن جوان با قصد آزار و اذیت

چرا برخی خاطرات را فراموش می‌کنیم؟

زیدآبادی: دکتر پزشکیان! مملکت در حال فنا شدن است، می‌خواهی چه کنی؟

ایران خواستار آتش‌بس دائمی در غزه شد

محمد فاضلی: عدد دبش در تاریخ ریاضیات می‌ماند!

واتساپ با قابلیت‌های تازه به‌روز‌رسانی شد!

سرپیچی ایرلاین‌ها از ممنوعیت توزیع مواد غذایی ناسالم

توضیح سخنگوی وزارت خارجه درباره محتوای نامه ترامپ به ایران

فیلم/حافظ‌خوانی سفیر کره جنوبی در ایران

ساعت کاری کارمندان تغییر کرد

پزشکیان: امروز دیگر کسی حرف خوب بدون عمل را از ما قبول نمی‌کند

پوتین: با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم

ماجرای شماره متفاوت آقای گل لیگ یک

CFT و پالرمو در کمیسیون تصویب شد

آمریکا وزیر نفت را تحریم کرد

جزئیات قرعه‌کشی دور حذفی لیگ نخبگان آسیا اعلام شد

الجولانی پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی را امضا کرد

شهرداری تهران: هیچ مجوزی برای تخریب ساختمان سینگر صادر نشده

سهمیه سوخت تغییری نخواهد کرد

عصبانیت شدید نتانیاهو از گزارش سازمان ملل درباره جنایات اسرائیل

اتحادیه اروپا: به برجام متعهد هستیم

درگاه پرداخت ریالی روی وبسایت قمار!

محمدرضا شریفی نیا کیست؟| بازیگر پرحاشیه و تأثیرگذار سینمای ایران

مرگ پرویز در ۷۰ سالگی

مهدی قایدی به شخص مورد علاقه‌اش رسید

صلح اوکراین تازه آغاز ماجراست!

عکس/ ویلا‌های لاکچری ۸۳ سال پیش در بابلسر

اینفوگرافی/ عواملی که سلامت روده‌ها را تهدید می‌کند

فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون

قیمت برنج ایرانی به ۲۰۰ هزار تومان رسید

بهترین افطاری برای ماه رمضان

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس

افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار در آستانه نوروز

قیمت انواع دستگاه ماینر + جدول

پرسپولیس گرانترین و تراکتور ارزانترین بلیت در ایران

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فیلم/ عذرخواهی مجری صداوسیما از شهرداری

دلیل افطار کردن با خرما در ماه رمضان چیست؟

چرا بعد از غذا خوردن میل به شیرینی داریم؟

با رقم فساد چای دبش چند هواپیما می‌شد خرید؟

برای پیشگیری از زوال عقل در پیری چه باید کرد؟

فیلم/ تمرین شنای سوئدی امام جماعت با نمازگزاران در مسجد

خوانندگی زنان با کدام قواعد فقهی و قانونی مغایرت دارد؟

عکس/ سلفی حسن روحانی و ابطحی در یک مراسم افطاری

قیمت هر سکه از ۸۰میلیون تومان عبور کرد

میوه شب عید تا ۱۵۰ درصد گران شد

اعلام جزییات و زمان حراج سکه ضرب ۱۴۰۳

طلای جهانی تغییر مسیر داد