تاریخ انتشار: ۱۰:۵۶ - ۲۱ مهر ۱۳۹۹

آخرین آمار جهانی کرونا امروز دوشنبه ۲۱ مهر ۹۹

شمار مبتلایان به کروناویروس در جهان به ۳۷ میلیون و ۷۵۵ هزار و ۱۳ نفر رسیده و تاکنون مرگ یک میلیون و ۸۱ هزار و ۵۰۸ نفر نیز در اثر این بیماری تأیید شده است.

آخرین آمار جهانی کرونا

اقتصاد۲۴ - بنابر تازه‌ترین آمار‌ها همچنین ۲۸ میلیون و ۳۶۱ هزار و ۴۵۴ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ تاکنون بهبود یافته‌اند.

روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کرونا که تاکنون در ۲۱۴ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

آمریکا با بیش از ۷.۹ میلیون مبتلا و همچنین بیش از ۲۱۹ هزار قربانی تاکنون، همچنان در صدر فهرست کشور‌های درگیر با بیماری کرونا قرار دارد.

هند و برزیل نیز با آمار میلیونیِ مبتلایان، هم‌اکنون پس از آمریکا به ترتیب جایگاه دوم و سوم را در جهان دارند و در حال حاضر شمار مبتلایان در هند از ۷.۱ میلیون نفر فراتر رفته است.

همچنین ایالات متحده، برزیل، هند و مکزیک به ترتیب چهار کشور اول دنیا از نظر بیشترین تعداد قربانیان کرونا هستند.


بیشتر بخوانید: آخرین آمار جهانی کرونا امروز یکشنبه ۲۰ مهر ۹۹


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشور‌هایی که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمار‌ها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (دوشنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا هفت میلیون و ۹۹۱ هزار و ۹۹۸ مبتلا، ۲۱۹ هزار و ۶۹۵ قربانی

۲. هند هفت میلیون و ۱۲۰ هزار و ۵۳۸ مبتلا، ۱۰۹ هزار و ۱۸۴ قربانی

۳. برزیل پنج میلیون و ۹۴ هزار و ۹۷۹ مبتلا، ۱۵۰ هزار و ۵۰۶ قربانی

۴. روسیه یک میلیون و ۲۹۸ هزار و ۷۱۸ مبتلا، ۲۲ هزار و ۵۹۷ قربانی

۵. کلمبیا ۹۱۱ هزار و ۳۱۶ مبتلا، ۲۷ هزار و ۸۳۴ قربانی

۶. آرژانتین ۸۹۴ هزار و ۲۰۶ مبتلا، ۲۳ هزار و ۸۶۸ قربانی

۷. اسپانیا ۸۹۰ هزار و ۳۶۷ مبتلا، ۳۲ هزار و ۹۲۹ قربانی

۸. پرو ۸۴۹ هزار و ۳۷۱ مبتلا، ۳۳ هزار و ۳۰۵ قربانی

۹. مکزیک ۸۱۷ هزار و ۵۰۳ مبتلا، ۸۳ هزار و ۷۸۱ قربانی

۱۰. فرانسه ۷۳۴ هزار و ۹۷۴ مبتلا، ۳۲ هزار و ۶۸۳ قربانی

پس از آن کشور‌های آفریقای جنوبی با ۶۹۲ هزار و ۴۷۱ مبتلا، انگلیس با ۶۰۳ هزار و ۷۱۶ مبتلا، ایران با ۵۰۰ هزار و ۷۵ مبتلا، شیلی با ۴۸۱ هزار و ۳۷۱ مبتلا، عراق با ۴۰۲ هزار و ۳۳۰ مبتلا، بنگلادش با ۳۷۸ هزار و ۲۶۶ مبتلا، ایتالیا با ۳۵۴ هزار و ۹۵۰ مبتلا، فیلیپین با ۳۳۹ هزار و ۳۴۱ مبتلا، عربستان سعودی با ۳۳۹ هزار و ۲۶۷ مبتلا، ترکیه با ۳۳۵ هزار و ۵۳۳ مبتلا، اندونزی با ۳۳۳ هزار و ۴۴۹ مبتلا، آلمان با ۳۲۶ هزار و ۲۹۱ مبتلا، پاکستان با ۳۱۹ هزار و ۳۱۷ مبتلا، سرزمین‌های اشغالی با ۲۹۱ هزار و ۸۲۸ مبتلا، اوکراین با ۲۶۱ هزار و ۳۴ مبتلا، کانادا با ۱۸۱ هزار و ۸۶۴ مبتلا، هلند با ۱۷۴ هزار و ۶۵۳ مبتلا، بلژیک با ۱۶۲ هزار و ۲۵۸ مبتلا، رومانی با ۱۵۵ هزار و ۲۸۳ مبتلا، مراکش با ۱۵۲ هزار و ۴۰۴ مبتلا، اکوادور با ۱۴۷ هزار و ۳۳ مبتلا، بولیوی با ۱۳۸ هزار و ۵۷۴ مبتلا، قطر با ۱۲۷ هزار و ۹۸۵ مبتلا، لهستان با ۱۲۵ هزار و ۸۱۶ مبتلا، پاناما با ۱۲۰ هزار و ۳۱۳ مبتلا، جمهوری دومینکن با ۱۱۸ هزار و ۴۷۷ مبتلا، جمهوری چک با ۱۱۷ هزار و ۱۱۰ مبتلا، کویت با ۱۱۱ هزار و ۱۱۶ مبتلا، قزاقستان با ۱۰۸ هزار و ۸۳۱ مبتلا، نپال با ۱۰۷ هزار و ۷۵۵ مبتلا، امارات متحده عربی با ۱۰۶ هزار و ۲۲۹ مبتلا، عمان با ۱۰۵ هزار و ۸۹۰ مبتلا و مصر با ۱۰۴ هزار و ۵۱۶ مبتلا تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار مبتلا به کرونا را گزارش داده‌اند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار