تاریخ انتشار: ۱۱:۵۷ - ۱۱ آبان ۱۳۹۹
مدیرعامل شرکت مس:

بعد از ۷ سال رکورد استخراج ماهیانه معدن میدوک شکسته شد

دکتر اردشیر سعدمحمدی مدیرعامل شرکت مس گفت: در سال جهش تولید با تلاش و کوشش حداکثری پرسنل سخت‌کوش صنعت مس رکورد استخراج ماهیانه معدن میدوک با ۲/۲ درصد افزایش نسبت به رکورد قبلی در مهرماه ۹۳ شکسته شد.

محمدیاقتصاد۲۴ - سعدمحمدی با اعلام این خبر گفت: معدن میدوک در مهرماه سال جاری موفق به ثبت رکورد جدیدی در استخراج ماهیانه شد؛ به‌طوری‌که مجموع ماده معدنی و و باطله استخراج شده در مهرماه امسال به رقم ۳ میلیون و ۹۳۷ هزار و ۱۰۲ تن رسید که نسبت به به رکورد قبل با ۳ میلیون ۸۵۲ هزار و ۶۸۴ تن ۲/۲ درصد افزایش داشته است.


بیشتربخوانید:ایجاد هماهنگی در توسعه فرایند بومی‌سازی در صنعت مس


بر اساس این گزارش، امور پالایشگاه خاتون‌آباد در مجتمع مس شهربابک در اردیبهشت‌ماه سال جاری نیز موفق به ثبت رکورد تازه‌ای در تولید کاتد شد به طوری که این پالایشگاه در اردیبهشت‌ماه موفق به رشد بیش از ۱۲ درصدی تولید کاتد شد.

منبع: مس پرس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار