تاریخ انتشار: ۱۳:۳۷ - ۱۳ آبان ۱۳۹۹
مدیر امور اکتشافات و مهندسی توسعه شرکت مس خبر داد

رشد 20 درصدی حفاری‌های اکتشافی

مهندس شهریار متوکل مدیر امور اکتشافات و مهندسی توسعه شرکت مس گفت: در هفت ماهه سال ۹۹ در معادن و محدوده‌های اکتشافی، حفاری مغــزه‌گیــری اکتشافی و حفاری ساختاری و هیدولوژیکی به منظور کسب اطلاعات ژئوتکنیکی و هیدولوژیکی مورد نیاز طرح توسعه معادن در مجموع بیش از ۵۱۰۰۰ متر در استان‌های کرمان، آذربایجان شرقی و اصفهان به انضمام نظارت کارگاهی، لاگینگ مغزه‌های حفاری، آرشیو مغزه ها، آماده سازی وآزمایشات مورد نیاز و اعتبارسنجی داده‌هـای اکتشافی صورت پذیرفتــه است.

رشد 20 درصدی حفاری‌های اکتشافی

اقتصاد۲۴ - متوکل با اعلام این خبر گفت: این میزان حاکی از رشد 20 درصدی میزان حفاری‌های اکتشافی، به عنوان یکی از مهمترین شاخص‌های توسعه اکتشافات نسبت به مدت مشابه سال گذشته است و این در حالی است که با توجه به شیوع ویروس کرونا و منع تردد بین استانی، عملیات حفاری در فروردین و اردیبهشت ماه سال جاری بعضاً متوقف و یا به کندی انجام پذیرفته است.

مدیر امور اکتشافات و توسعه شرکت مس با بیان این‌که  اخذ پروانه‌های اکتشافی محدوده های امیدبخش و همچنین تمدید گواهی کشف‌ها و پـروانه‌های بهره‌برداری کانسارها و ذخایر معدنی نیز کماکان، یکی از فعالیت‌های مهم امور اکتشافات شرکت مس است گفت:  خوشبختانه در حال حاضر تعداد پروانه‌ها و محدوده‌های ثبتی نسبت به ســه سال گذشته رشد دو بـرابـری را نشــان می‌دهـد.

وی ادامه داد: امور اکتشافات و توسعه ذخایر معدنی از ابتدای سال جاری تا کنون فعالیت‌های اکتشافی گسترده‌ای را در قالب مراحل چهارگانه اکتشافات شامل مطالعات شناسایـی، پی‌جویی، عمومی و تفصیلی در محدوده‌های اکتشافی شرکت ملی صنایع مس ایران اجرا کرده است.
متوکل با اشاره به مطالعات شناسایی و پی جویی در پهنه های اکتشافی به وسعت بیش از 68000 کیلومتر مربع گفت: اجرای عملیات در 5 پهنه در استان‌های کرمان، آذربایجان غربی، قم ، خراسان رضوی و  برنامه ریزی 5 پهنه جدید در استان های اردبیل، خراسان جنوبی، آذربایجان شرقی و سیستان و بلوچستان در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: در این راستا مطالعات شناسایی و پی‌جویی پهنه‌های حوض سلطان، رفسنجان و سیه چشمه  در مجموع به وسعت حدود 5000 کیلومترمربع به اتمام رسیده و نهایی‌سازی محدوده‌های مستعد درخواستی به منظور ثبت و اخذ پروانه‌های اکتشافی بنـام شرکت ملی صنایع مس ایران در دست انجام است.
مدیر امور اکتشافات و مهندسی توسعه تصریح کرد: همچنین مطالعات شناسایی و پی‌جویی پهنه‌های کاشمر و بجستان با توجه به وسعت بسیار زیاد بیش از 20 هزار کیلومترمربع خوشبختانه در کمتر از 6 ماه از انعقاد تفاهم نامه فیمابین سازمان صمت استان خراسان رضوی و شرکت ملی صنایع مس ایران انجام وگزارشات پایانی به سازمان صمت استان خراسان رضوی ارائه شد.

وی یادآور شد: پیگیری ها در خصوص واگذاری 5 پهنه دراستان‌های اردبیل، آذربایجان شرقی، سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی از سازمان صمت استان‌های مربوطه در دست انجام است.
به گفته متوکل اکتشافات سطحی تکمیلی (زمین شناسی، ژئوشیمی، ژئوفیزیک  و توپوگرافی) در مجموع به وسعت 55300 هکتار در تعداد 32 محدوده مستعد معدنی برآمده از مطالعات پهنه های اکتشافی و اندیس ها و کانسارهای معدنی انجام شده است، به‌طوری‌که از ابتدای سال 99 تا کنون (تا پایان مهرماه  سال 99) مطالعات زمین شناسی و آلتراسیون جمعاً به وسعت 17200 هکتار، ژئوشیمیایی در مجموع با وسعت بیش از  22300 هکتار و ژئوفیزیک جمعاً به وسعت 12800 هکتار و تهیه نقشه توپوگرافی به وسعت جمعاً 3000 هکتار به انجام رسیده است.

متوکل با بیان این‌که مطالعات تخمین ذخیره و مطالعات مفهومی اولیه فنی و اقتصادی برای تعداد 6 کانسار معدنی در حال انجام است اظهار داشت: در این راستا تخمین ذخیره این کانسارهای مورد بازبینی قرار گرفته و مطالعات امکان سنجی مقدماتی این کانسارها در حال انجام است و مراحل نهایی خود را می گذراند. در این ارتباط علاوه بر بازبینی مطالعات تخمین ذخیره، مطالعات هیدروژئولوژی، پایداری دیواره و مطالعات بهینه سازی و برنامه ریزی تولید اولیه این کانسارها نیز در حال انجام است.

منبع: مس پرس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ قابی احساسی از ابی و دخترش ۵۳ سال پیش در یک رستوران

عکس/ جولان اتوبوس‌های دو طبقه ۵۱ سال پیش در میدان فردوسی تهران

عکس/ استایل خاص فردین و ناصر ملک مطیعی ۴۳ سال پیش با لباس‌های برند

عکس/ خنده‌های از ته دل بهاره رهنما و دخترش پریا در پشت دیوار

عکس/ تیپ تینیجری فاطمه معتمد‌آریا ۴۴ سال پیش با شلوار پیش بندی و کلاه خاص

عکس/ استقلال در دربی تهران با لباس جدید

عکس/ چهره شوکه کننده نوید محمدزاده با تیپ اجق وجق در دیدار با بهمن مفید

عکس/ سفر مسعود پزشکیان به جنوب غرب تهران

عکس/ لحظه آزادی اسرای فلسطینی

عکس/ توپ فینال جام جهانی فوتبال ۱۹۳۰ در موزه فیفا

عکس/ دل سهراب بختیاری زاده با استقلال است

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

دستگیری قاتل فراری در بروجرد

بلیت کنسرت دوباره گران شد!

چگونه می‌توانیم شبکه‌سازی حرفه‌ای کنیم؟

محمدعلی فردین پشت صحنه فیلم سلطان قلب‌ها

کشف و انهدام انبار بزرگ سوخت قاچاق در بندرخمیر

نباید با استیضاح وزیر اقتصاد، سیاسی برخورد کرد/ اثرات منفی پول‌های زیاد و بی‌برنامه‌ در دولت گذشته امروز مشخص شده است

بهترین رژیم غذایی برای بهبود سرطان پروستات

روش‌های خانگی بجای بوتاکس؟

دمای تهران زیر صفر شد

خیال استقلال از رونالدو و مانه راحت شد

ترامپ: در صورت صلح، روسیه به اوکراین حمله نخواهد کرد

تعطیلی بخش‌های بستری بیمارستان‌ها در نوروز تعیین و تکلیف شد

ضرورت استفاده از هوش مصنوعی برای کاهش تصادفات

واکنش حماس به عملیات جنوب حیفا

یاغی پرسپولیس: بردن دربی لذت بخش است

بحث پزشکیان با امام جمعه اسلامشهر

صحبت‌های جالب رضاییان پس از دربی؛ قول رامین به هواداران استقلال

عکس/ پوستر AFC پس از دربی؛ Tehran is RED

کارشناس داوری دربی ۱۰۵؛ پنالتی استقلال سوخت؟

فیلم/لحظاتی از شادی و غم بعد از سوت پایان دربی ۱٠۵

فیلم/بوژوویچ: استقلال در دربی سزاوار باخت نبود

فیلم/هوادار ناراحت استقلال روی سکوی‌های ورزشگاه بعد از سوت پایان بازی

عالیشاه: یک فینال را بردیم، ۹ تا باقی مانده است

عکس/خوشحالی عابدزاده از برد پرسپولیس در دربی

علی علیپور به رکورد هاشمی‌نسب رسید

فیلم/گل دوم پرسپولیس به استقلال توسط علی علیپور

کارتال دربی تهران را هم برد؛ پرسپولیس دبل کرد و به کورس برگشت!

اوجالان رئیس پ‌ک‌ک: این گروه باید خود را منحل کند

حسینی باید اخراج می‌شد!

کری‌خوانی اسکوچیچ پس از تساوی

اعتراض سریع استقلال به پنالتی دربی: آفساید به نظر می‌رسید!

فیلم/ گل اول پرسپولیس

عالیشاه پنالتی‌زن پرسپولیس را عوض کرد

برد یک نیمه‌ای پرسپولیس در دربی؛ استقلال باز هم پنالتی داد

تصویر جالب از پرتماشاگرترین دربی پایتخت

پزشکیان: از قطعی برق و گاز عذرخواهی می‌کنم

فیروز کریمی: پیشنهاد استقلال را رد کردم

عکس/ رامین رضاییان به سمت نیمکت پرسپولیس رفت

نوشته جالب هوادار پرسپولیس برای سروش رفیعی

پوتین: اولین ارتباطات ما با دولت آمریکا، امید‌هایی را منعکس می‌کند

واکنش کفاشیان به ائتلاف با عابدینی علیه تاج

مرگ مشکوک بازیگر معروف و همسرش

رشد چشمگیر مجتمع تبریز بیمه معلم در رشته‌های اموال، اشخاص و عمر

واحد پول چه کشورهایی پوند است؟

سرمایه‌گذاری مولد؛ سود فردی، رشد جمعی

ماجرای مرگ تلخ ۱۹ ورزشکار ایرانی به خاطر گازگرفتگی

آیا تغذیه سالم در بارداری بر هوش نوزاد اثر دارد؟

جاذبه‌های گردشگری پارک طالقانی تهران

قیمت گوشت امروز چهارشنبه ۸ اسفند اعلام شد

آشنایی با خواص شگفت‌انگیز کنجد برای سلامتی