اقتصاد۲۴- شهروز آبراری با توضیح این که در این آزمون 25 آزمایشگاه از سراسر کشور حضور داشتند، افزود: این آزمون توسط مرکز آزمون مهارت پژوهشگاه استاندارد برای اندازه گیری درصد دقت تشخیص در اندازه گیری فلزات سنگین موجود در آرد برنج برگزار شد.
آبراری ادامه داد: در این آزمایش میزان سرب، کادمیوم، کروم و نیکل در نمونه های برنج مورد بررسی قرار گرفت.
بیشتر بخوانید:بازدید مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم از ۱۱ طرح، پروژه و سایت گردشگری
وی اضافه کرد: آلودگی به فلزات سنگین یکی از مشکلات مهم زیست محیطی و یکی از نگرانی های مهم بهداشت مواد غذایی به شمار می آید زیرا برنج یکی از انواع پر مصرف غلات در جهان است که به طورگسترده در رژیم غذایی مردم وجود دارد.
گفتنی است، شرکت نظارت بر ضوابط بهداشت انسانی و استاندارد قشم از سال 1381 و در راستای اجرای ماده 4 قانون مقررات صادرات، واردات و امور گمرکی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی کشور، فعالیتش را در منطقه آزاد قشم آغاز کرده است.