اقتصاد۲۴ - سید احمد مقدسی اظهار کرد: جلسهای با ستاد تنظیم بازار برگزار کردیم و همه تولیدکنندگان و توزیع کنندگان سر یک میز جمع شدند تا بتوانیم با اقداماتی فاصله تولید تا عرضه گوشت را به حداقل برسانیم. به عبارت دیگر درصددیم گوشت مستقیما از دست تولیدکننده به دست مصرف کننده برسد و حلقههای واسط کاهش یابد و پای دلالان به این موضوع باز نشود.
وی با بیان اینکه وقتی دامدار دامش را میفروشد، دام چندین دست میچرخد تا به کشتارگاه برسد و بایستی این مسیر کوتاه شود، گفت: قصد داریم دام زنده را مستقیما به کشتارگاه و صنایع بسته بندی بفرستیم و سپس گوشت بسته بندی شده در غرفههای میادین میوه و تره بار با قیمتهای مناسب به مصرف کنندگان عرضه شود.
بیشتربخوانید:نیمه پنهان اسنادمالی خوارک دام و طیور
رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران در پاسخ به این سوال که آیا با این اقدام گوشت ارزانتر میشود؟ گفت: قطعا حذف واسطهها اثرگذار خواهد بود و قیمتها کاهش مییابد. به عبارت دیگر ۲۰ تا ۳۰ هزار تومان هر کیلوگرم گوشت ارزانتر به دست مصرف کننده میرسد.
مقدسی در پایان گفت: کارگروه عرضه گوشت گرم در میادین میوه و تره بار در ستاد تنظیم بازار تشکیل شده و باید جزئیات آن مشخص شود.
در جلسه اخیر ستاد تنظیم بازار مصوب شد که با توجه به روند افزایشی قیمت گوشت قرمز و درخواست انجمن صنفی گاوداران مبنی بر اختصاص فضای مناسب برای عرضه گوشت گرم (دام سبک و سنگین) با قیمت مناسب، کمیتهای با مسئولیت دبیرخانه تنظیم بازار و با حضور نمایندگان سازمانهای حمایت، میادین میوه و تره بار شهرداری تهران، اتحادیه و انجمن ذیربط در خصوص در اختیار گذاشتن بارانداز و فضای مناسب توسط سازمان میادین میوه و تره بار جهت عرضه گوشت گرم تشکیل شود.