تاریخ انتشار: ۱۹:۰۳ - ۱۹ آبان ۱۳۹۹

مجوز تولید ۲ داروی گیاهی موثر در بهبود علائم کرونا

سخنگوی سازمان غذا و دارو از اعطای مصوبه کمیسیون قانونی این سازمان به چهار فرآورده طبیعی با اجزای گیاهی برای بهبود علائم کرونا خبر داد.

داروی گیاهی درمان کرونا

اقتصاد۲۴ - دکتر کیانوش جهانپور با بیان اینکه چهار فرآورده طبیعی با اجزای گیاهی مصوبه کمیسیون قانونی سازمان غذا و دارو را برای بهبود علائم بیماری کووید ١٩ اخذ کرده اند، اظهار کرد: مجوز تولید موقت دو مورد از این فرآورده‌ها به مدت ۶ ماه صادر شده است.

سخنگوی سازمان غذا و دارو با اشاره به جزئیات یکی از این فرآورده‌ها گفت: اسپری دهانی (PHR ۱۶۰) حاوی ۶ اسانس گیاهی جهت کمک به بهبود عوارض ریوی کووید ١٩ همچون تنگی نفس، سرفه و اکسیژن شریانی مورد استفاده قرار می‌گیرد.


بیشتر بخوانید: فیلم/ جزئیات کشف داروی گیاهی ایرانی موثر بر درمان کرونا


وی ادامه داد: همچنین شربت موکوزیفت حاوی عصاره آبی میوه ۲ گیاه و با توجه به مدارک کارآزمایی بالینی ارائه شده، جهت رفع علائم خستگی و بی اشتهایی در مبتلایان استفاده می‌شود.

به گفته جهانپور، برای دو فرآورده دیگر که مصوبه کمیسیون سازمان غذا و دارو را اخذ کرده اند، هنوز مجوز موقت صادر نشده است.

در ادامه سخنگوی سازمان غذا و دارو مصرف شربت استاپ سیویر را برای کاهش دوران بستری و بهبود هایپوکسی مبتلایان موثر دانست.

وی در پایان شربت آنوال اس که حاوی یک جزء گیاهی است جهت بهبود برخی علائم کرونا معرفی کرد.

 

منبع: بهداشت نیوز
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار