تاریخ انتشار: ۲۰:۲۲ - ۲۰ آبان ۱۳۹۹

سازمان‌جهانی‌بهداشت: امیدواریم واکسن کرونا تا پایان سال به تولید برسد

«تدروس آدهانوم» مدیر سازمان جهانی بهداشت ابراز امیدواری کرد که واکسن ویروس کرونا تا پایان سال جاری میلادی (دی ماه) به مرحله تولید برسد. مدیر سازمان جهانی بهداشت با امیدوارکننده توصیف کردن واکسن فایزر گفت که انتظار دارد نتیجه بخش بودن واکسن‌های بیشتری مورد تایید قرار بگیرد.

واکسن کرونا

اقتصاد۲۴ -  رئیس سازمان جهانی بهداشت ابراز امیدواری کرد که واکسن کرونا تا پایان سال جاری میلادی (دی ماه) به مرحله تولید برسد.

 «تدروس آدهانوم» مدیر سازمان جهانی بهداشت ابراز امیدواری کرد که واکسن ویروس کرونا تا پایان سال جاری میلادی (دی ماه) به مرحله تولید برسد.
بیشتر بخوانید:تولید واکسن کرونا با ٩٠ درصد نتیجه مثبت
به گزارش رویترز، مدیر سازمان جهانی بهداشت با امیدوارکننده توصیف کردن واکسن فایزر گفت که انتظار دارد نتیجه بخش بودن واکسن‌های بیشتری مورد تایید قرار بگیرد.

آدهانوم افزود که کارشناسانی از آمریکا، روسیه، استرالیا، سودان، دانمارک، هلند، آلمان، ژاپن، ویتنام و انگلیس در حال مطالعه بر روی ویروس کرونا هستند.

شرکت داروسازی فایزر روز دوشنبه اعلام کرده بود داده‌های اولیه از تزریق واکسن کرونا به داوطلبان، حاکی از ایمن بودن واکسن این شرکت است.

این شرکت پیش از این در ماه مهر اعلام کرده بود درخواست جواز برای تولید واکسن کرونا که در همکاری با شرکت آلمانی «بیون تک» در آخرین مراحل آزمایشی قرار دارد، اواخر ماه نوامبر به نهاد‌های مسئول نظارت بر کیفیت دارو در آمریکا تسلیم خواهد شد.

فایزر می‌گوید، بررسی اولیه داده‌های مربوط به واکسن این شرکت نشان می‌دهد تزریق این واکسن در ۹۰ درصد موارد باعث ایجاد مصونیت در برابر کرونا شده است. مطابق ادعای این شرکت آمریکایی، در آخرین مرحله آزمایش بالینی، تزریق این واکسن به ۹۴ بیمار داوطلب به ایجاد هیچ عارضه جدی در آن‌ها منجر نشده است.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار