تاریخ انتشار: ۱۳:۰۵ - ۲۴ آبان ۱۳۹۹

مراجعه بیمه شدگان تامین اجتماعی۷۰ درصد کاهش یافت

رئیس مرکز فناوری اطلاعات، آمار و محاسبات سازمان تامین اجتماعی گفت: با اجرای طرح ۳۰۷۰، شاهد کاهش ۷۰ درصدی مراجعه بیمه شدگان به شعب تامین اجتماعی خواهیم بود.

شعبه تامین اجتماعی

اقتصاد۲۴ - علی اکبر ربیع زاده با بیان اینکه سال ۹۹، با عنوان سال تحول دیجیتال سازمان تامین اجتماعی نامگذاری شده است، اظهار داشت: با توجه به منویات مقام معظم رهبری در خصوص غیرحضوری کردن خدمات این سازمان به واسطه جلوگیری از شیوع و گسترش بیماری کرونا، سازمان تامین اجتماعی طرح ۳۰۷۰ را رونمایی کرده است.
وی افزود: مقرر شده در این طرح، دوشنبه هر هفته یک سرویس کاملا غیر حضوری و جدید، به بیمه شدگان و مخاطبان سازمان تامین اجتماعی رونمایی و ارائه شود.
ربیع زاده با اشاره به اینکه سالانه، ۹۶ میلیون مراجعه به شعب و کارگزاری‌های تامین اجتماعی انجام می‌شود، گفت: بخشی از این مراجعات بابت دفترچه‌های درمانی بود که در خرداد ماه امسال، با غیرحضوری کردن تامین اعتبار دفاتر درمانی، حدود ۳۹ میلیون مراجعه را حذف کردیم.
وی با بیان اینکه بر اساس تعداد مراجعات و سرویس‌های پرتراکم، خدمات تامین اجتماعی را اولویت بندی کرده ایم، گفت: مقرر شده است تا پایان بهمن ماه جاری، با راه اندازی ۳۰ سرویس کاملا غیرحضوری، ۷۰ درصد مراجعات به شعب تامین اجتماعی را حذف کنیم و به همین دلیل این طرح، ۳۰۷۰ نامگذاری شده است.
ربیع زاده گفت: دو سرویس پرداخت هدیه ازدواج و ثبت خاتمه کفالت فرزندان اناث در هفته اول از رونمایی طرح ۳۰۷۰، عملیاتی شد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار