تاریخ انتشار: ۲۲:۳۸ - ۲۵ آبان ۱۳۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

واژگونی پراید و مرگ راننده در دشتستان

فرمانده انتظامی شهرستان دشتستان از واژگونی یک دستگاه خودرو سواری پراید و فوت راننده آن در بخش آبپخش خبر داد.
تصادف در دشستان
 
اقتصاد۲۴سرهنگ فرهاد آراوند در تشریح جزییات خبر فوق اظهار کرد: در پی اعلام واژگونی یک دستگاه خودرو سواری پراید در محور "بویری-آبپخش" سریعا مأموران انتظامی و پلیس راه برای بررسی موضوع در محل وقوع حادثه حضور یافتند.
بیشتر بخوانید: تصادف زنجیره‌ای در تونل توحید تهران

این مقام انتظامی عنوان کرد: راننده‌ی خودرو بر اثر شدت جراحات وارده در صحنه محل حادثه فوت شده و کارشناس پلیس راه علت واژگونی را عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه اعلام کرد.
منبع: ایسنا
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
هیچ
0
0
يکشنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۹
خدارحمتش کنه!جالبش اینجاست ملت برای ارابه مرگ پراید، حاضرن صد و چند میلیون تومن پول بی زبون رو واسه خریدش متقبل بشن!یادش بخیر یه زمانی مردممون کادیلاک سویل و بیوک و شورولت نوا و بلیزر و پونتیاک و کامارو و جیب آهو، رنجروور و چروکی چیف و فورد و بنز ۲۲۰ معماری و ۱۸۰ دیزلی و بی ام و ۳۲۰، ۵۱۸، ۲۰۰۲ و پژو ۵۰۴ و ژیان و فولکس و فورد تانوس با کیفیت و قرص و محکم سوار میشدن! ژیان اون موقع بخدا از پراید همین الانم سرتره!
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار