تاریخ انتشار: ۰۹:۵۸ - ۰۷ آذر ۱۳۹۹

ترامپ: تحویل واکسن کرونا از هفته آتی آغاز می‌شود

ترامپ در جریان سخنرانی برای نیرو‌های آمریکایی از طریق تله کنفرانس در روز شکرگزاری گفت: تحویل این واکسن از هفته آتی آغاز می‌شود.

گفته های ترامپ درمورد تحویل واکسن کرونا

اقتصاد۲۴ - رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد، تحویل واکسن کووید-۱۹ از هفته آتی کلید می‌خورد.

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا پیشتر گفته بود که واکسن پیش از انتخابات ریاست جمهوری سوم نوامبر ۲۰۲۰ در دسترس همگان قرار می‌گیرد؛ صحبت‌هایی که انتقاد‌های دموکرات‌ها را درباره تعجیل ترامپ برای ساخت این واکسن در پی داشت.

ترامپ در جریان سخنرانی برای نیرو‌های آمریکایی از طریق تله کنفرانس در روز شکرگزاری گفت: تحویل این واکسن از هفته آتی آغاز می‌شود.


بیشتر بخوانید: ترامپ: داروی کرونا در دسترس آمریکایی‌ها قرار دارد


رئیس جمهوری آمریکا پیشتر به کمپانی فایزر، سازنده این واکسن و دموکرات‌ها و اداره غذا و داروی ایالات متحده بابت توقف عمدی کار بر روی واکسن در ازای تعویق توزیع احتمالی آن تا پس از انتخابات سوم نوامبر هشدار داده بود.

ترامپ بار‌ها و بار‌ها وعده داده بود که واکسن تا سوم نوامبر آماده می‌شود، اما بعدا گفت، کمپانی فایزر به دنبال دستیابی به تایید اداره غذا و داروی آمریکا تا پایان این ماه است.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار