تاریخ انتشار: ۱۰:۰۲ - ۱۹ آذر ۱۳۹۹

تداوم برف و باران در شمال کشور

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از تداوم بارش باران و برف در نوار شمالی کشور خبر داد و گفت: از امروز (۱۹ آذر) افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا در کلان‌شهر‌ها دور از انتظار نیست.

تداوم برف و باران در شمال کشور

اقتصاد۲۴ - صادق ضیاییان اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی از امروز (۱۹ آذر) تا اواسط هفته آینده در بیشتر مناطق کشور ماندگاری هوای سرد را انتظار داریم که سبب افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا در کلان‌شهر‌ها و شهر‌های صنعتی به‌ویژه تهران، اراک و اصفهان می‌شود.

وی ادامه داد: طی ۲۴ ساعت آینده در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و شمال استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل بارش برف و باران رخ می‌دهد.

ضیاییان با بیان اینکه فردا (۲۰ آذر) وقوع رگبار باران و در برخی ساعات بارش برف در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان و خراسان شمالی ادامه دارد، اظهارکرد: طی این روز در شمال آذربایجان شرقی، شمال خراسان رضوی و برخی مناطق کرمان بارش باران و در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش برف دور از انتظار نیست.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با اشاره به اینکه طی روز‌های جمعه و شنبه (۲۱ و ۲۲ آذر) بارش پراکنده در برخی مناطق سواحل دریای خزر و شمال شرق ادامه دارد، گفت: طی روز‌های یکشنبه و دوشنبه (۲۳ و ۲۴ آذر) در بیشتر مناطق کشور آسمانی صاف و جوی آرام پیش‌رو داریم.

وی در پایان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۲۰ آذر) قسمتی ابری همراه با مه رقیق، به‌تدریج افزایش ابر، وزش باد و با احتمال بارش پراکنده با حداقل دمای ۲ و حداکثر دمای ۸ درجه سانتیگراد و طی روز جمعه (۲۱ آذر) نیز نیمه ابری همراه با مه رقیق، وزش باد و در اواخر وقت افزایش ابر با حداقل دمای صفر و حداکثر دمای ۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار