تاریخ انتشار: ۱۴:۲۷ - ۲۰ آذر ۱۳۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

آخرین آمار فوتی‌ها و مبتلایان به کرونا در کشور امروز پنجشنبه ۲۰ آذر ۹۹

سخنگوی وزارت بهداشت آخرین موارد شناسایی و فوتی ناشی از ویروس کرونا در کشور طی ۲۴ ساعت گذشته را اعلام کرد و از ثبت ۱۰ هزار و ۴۰۳ ابتلای جدید خبر داد.

آخرین آمار فوتی‌ها و مبتلایان به کرونا در کشور امروز پنجشنبه ۲۰ آذر ۹۹

اقتصاد۲۴ - دکتر سیماسادات لاری گفت: از دیروز تا امروز( ۲۰ آذر ۱۳۹۹ ) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۰ هزار و ۴۰۳ بیمار جدید مبتلا به ویروس کرونا در کشور شناسایی شد که ۱۴۵۸نفر از آنان بستری شدند.وی افزود: مجموع بیماران کرونا در کشور به یک میلیون و ۸۳ هزار و ۲۳ نفر رسیده است.

لاری ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۸۴ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۵۱ هزار و ۴۹۶ نفر رسید.وی گفت: خوشبختانه تا کنون ۷۷۸ هزار و ۱۶۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.


بیشتر بخوانید:هکرها اطلاعات واکسن فایزر را دزدیدند


سخنگوی وزارت بهداشت افزود: ۵۷۶۸ نفر از مبتلایان به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.وی همچنین گفت: تا کنون ۶ میلیون و ۵۶۸ هزار و ۴۷۲ آزمایش تشخیص ویروس کرونا  در کشور انجام شده است.به گفته سخنگوی وزارت بهداشت، در حال حاضر ۳۴ شهرستان در وضعیت قرمز، ۲۶۰ شهرستان نارنجی و ۱۵۴ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند.

منبع: ایسنا
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
عباس
0
0
پنجشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۹
بهتر وزیر محترم موقعیکه امار حدود 500تن مرگ روزانه رسیده بود فکر کند که حتی نمی توانست استعفا بدهد
جناب وزیر حالا که خدا را شکر امار مرگ و میر ناشی از موید 19 به رقم مطلبی رسیده که"باید"از تجربیات داخلی و خارجی جهت تسریع نزولی رقم مرگ و میر اصلاحاتی در برنامه انجام داد چون مرگ یک نفر هم زیاد هست
این پیشرفت کاری را فوری به نام خودت مصادره نکن به عنوان یک وزیر و مدیر حتی بر نحوه و محتوی کارهایتان آنهم در رسانه ملی دقت داشته باشین چون اگر یک عزم و حرکتی عموما و ملی و آنهم با اخذ نتیجه مثبت این کار شدنی نیست
لطفا طوری صحبت کنید و رفتار کنید که مردم از همراهی و همکاری با شما خسته نشوند
شما باید اعلام میکردید 40در صد کاهش نتیجه همکاری شما ملت هست ولاغیر
ممنون
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار