اقتصاد۲۴ - وحید مرندی مقدم، معاون نظارت بر اجرای استاندارد با بیان اینکه برای روغنهای خوراکی با کاربردهای مختلف، استانداردهای ملی جداگانه تدوین شده، گفت: استانداردی برای روغن خوراکی با کاربرد «پخت و پز، سالاد و سرخ کردنی» با عنوان روغن سه کاره وجود ندارد.
به گفته وی انواع روغنهای مایع از جمله روغن سویا، آفتابگردان، کانولا و مخلوط این روغنها با نام روغن مایع مخلوط (مورد مصرف برای پخت و پز و سالاد) روغن مخصوص خانوار (مورد مصرف برای پخت و پز) و روغن سرخ کردنی (مورد مصرف سرخ کردن) معرفی میشوند.
بیشتر بخوانید: معاون وزیر صمت درباره دلایل افزایش قیمت روغن توضیح داد
مصرف کنندگان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مقررات استانداردهای ملی به پرتال این سازمان به نشانی isiri.gov.ir مراجعه کنند.