تاریخ انتشار: ۰۹:۴۳ - ۰۱ دی ۱۳۹۹

ماجرای تور یک میلیارد تومانی آنتالیا چیست؟

رییس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی گفت: تور یک میلیارد تومانی وجود خارجی ندارد. نمی‌دانم این چه هجمه‌ای است که علیه آژانس‌های گردشگری راه افتاده است؛ اول تور واکسن کرونا در استانبول، حالا هم تور یک میلیارد تومانی آنتالیا!

ماجرای تور یک میلیارد تومانی آنتالیا چیست؟

اقتصاد۲۴ - به دنبال انتشار تبلیغ تور ۱۲ روزه آنتالیا به قیمت حدودی یک میلیارد و ۱۹۵ میلیون تومان، حرمت‌الله رفیعی - رییس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی - به ایسنا گفت: حتی اگر قیمت صندلی بیزنس کلاس یک هواپیمای خارجی را درنظر بگیرند و گران‌ترین و مجهزترین هتل و یا ویلای ساحلی آنتالیا را هم برای این تور رزرو کرده باشند، قیمت آن به یک میلیارد تومان نمی‌رسد.

من به تازگی همراه وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، ماموریت و سفر تحقیقی به ترکیه داشتم، از همه نرخ‌ها اطلاع دارم، بهترین ویلا و هتل آن منطقه شاید شبی ۱۰ میلیون تومان شود که قیمت ۱۲ شب آن ۱۲۰ میلیون تومان می‌شود.  بیشترین قیمتی هم که برای پرواز وجود دارد نهایت ۳۰ میلیون تومان باشد که البته این چنین نیست، با این حال و به فرض وجود چنین قیمت‌هایی، تور یک میلیارد تومانی نمی‌تواند وجود خارجی داشته باشد. حتی تورهای اروپایی با نرخ امروزِ یورو، اینقدر تمام نمی‌شود.


بیشتر بخوانید:واکسن کرونای ایرانی چطور عمل می‌کند؟


او ادامه داد: در یک هفته گذشته این دومین خبر بود که علیه آژانس‌های مسافرتی منتشر شد. اول تور استانبول ویژه واکسن کرونا که مشخص شد جعلی بوده و حالا هم تور یک میلیارد تومانی آنتالیا. در تبلیغ هیچ کدام هم مشخصاتِ آژانس و تور وجود ندارد و ساختگی به نظر می‌آید.

وی افزود: اخیرا هم فیلمی از تورهایی منسوب به آژانس‌های گردشگری که در روستاهای ایران برگزار می‌شود، منتشر شده که مسافران آن رفتارهای ناهنجار و خارج از عرف دارند. نگرانی‌هایی بابت اشاعه رفتارهای هرز توسط تورهای گردشگری به وجود آمده است، فیلم را به دستم رسانده‌اند و می‌پرسند در تورها چه خبر است، آژانس‌ها چه می‌کنند! یقین دارم همه این‌ها دروغ و هجمه است.

رفیعی با اشاره به تعطیلی بیشتر آژانس‌ها و هتل و بیکاری گسترده راهنماهای گردشگری از زمان شیوع ویروس کرونا، گفت: در شرایطی که گردشگری سیاه‌ترین روزها را سپری می‌کند و در تاریخِ خود، اینقدر بدبختی ندیده بود، حالا یک عده از فرصت استفاده می‌کنند و یک لگد هم به پیکر بی‌جان گردشگری می‌زنند.
برخی رسانه‌ها، تور یک میلیارد تومانی آنتالیا را به برقراری دوباره پروازهای تهران ـ آنکارا ربط داده‌اند. مقصود اسعدی سامانی - دبیر انجمن شرکت‌های هواپمایی - نیز در واکنش به این تور میلیاردی، گفته است: «این رقم غیر معقول است و باید بررسی شود.»

بررسی‌های ایسنا نشان می‌دهد، قیمتِ ارزان‌ترین تور آنتالیا برای چهار شب به ۱۱ میلیون تومان می‌رسد.  گران‌ترین تور موجود از این منطقه نیز،  با پرواز هواپیمایی ترکیه، هفت شب اقامت در اتاق تک نفره یک هتل لاکچری با خدمات کامل و سه وعده غذایی، ۱۲۰ میلیون تومان می‌شود. آژانس‌های مسافرتی می‌گویند در دروان همه‌گیری کرونا و با افزایش نرخ تورها به دنبال نوسانات ارز و افزایش قیمت بلیت هواپیما، میزان تقاضا برای این سفرها تقریبا صفر شده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/مچ‌بند مشکی ملی‌پوشان به احترام الهه

قیمت و مشخصات ولوو XC۹۰ مدل ۲۰۲۵ منتشر شد

گروسی برای دیدن عراقچی دو ساعت منتظر ماند!

خبر مهم تهران تایمز از تصمیم غافلگیرکننده ایران

عکس/گران‌ترین جدایی تاریخ رقم خورد!

عکس/پیغام غم‌انگیز الهه حسین‌نژاد به عموپورنگ

ایلان ماسک: بدون من ترامپ انتخابات را می‌باخت

تیم ملی ایران از جام جهانی آمریکا حذف شد؟

ترکیب تیم ملی فوتبال ایران مقابل قطر

عکسی که ثابت می‌کند علی کریمی در اصفهان است

خبر پزشکی قانونی درباره معاینه الهه حسین نژاد

یک امام جمعه درگذشت

عکس/نکته‌ای درباره ظاهر قاتل الهه حسین‌نژاد

دکترای افتخاری نتانیاهو به احمدی‌نژاد رسید!

فیلم / واکنش رونالدو به شعار مسی مسی توسط هواداران آلمان

کرملین: پوتین آماده ورود به حل مسئله هسته‌ای ایران است

تشخیص بیماری قلبی در چند ثانیه

ترامپ به دنبال لغو اعتبار دانشگاه کلمبیا است

سگ گردانی در لواسانات ممنوع شد

جمیله علم الهدی در انتصابات دولت رئیسی دخالت می‌کرد؟

عکس متفاوتی که از سردار قاآنی ثبت شد

فرمان جدید ترامپ علیه تمام ایرانی‌های دنیا

پیام تسلیت باشگاه پرسپولیس برای قتل الهه حسین نژاد

حواشی خبرساز درباره ماشینی که الهه حسین‌نژاد سوار شد

شکایت ایران از ادعای آژانس درمورد ضبط اسناد محرمانه بازرسان

گفت‌وگوی تلفنی رئیس جمهور و ولیعهد عربستان

تکلیف حضور احمد نوراللهی در پرسپولیس مشخص شد

برادر زن سیدورف در استقلال پست گرفت؟!

شرط سنی برای دریافت پروانه کسب حذف شد

رسوایی ورزشکاران دوومیدانی پای وزیر ورزش را به مجلس کشاند

احتمال توفان تندری در تهران از امروز

دو بازیکن مطرح پرسپولیس مازاد شدند

استقلال اولویت اول لژیونر ایرانی نیست!

بانک مرکزی بازار مسکن را از وزارت راه و شهرداری ربود؟

افزایش قیمت لبنیات ادامه دارد+ جدول

بابایی‌کارنامی: با حمایت دولت و در یک فضای آرام باید صنایع بزرگ را به سمت راه‌اندازی نیروگاه‌ها سوق داد

عکس/ آیت الله جنتی ۴۴ سال پیش در کنار رهبر انقلاب و هاشمی رفسنجانی

شرط سازمان بورس برای توسعه فعالیت صندوق‌های اهرمی چیست؟

تکرار یک اشتباه در اصفهان؛ گورستان هزار ساله را برای عبور کابل برق کندند

افزایش چندین برابری قیمت نان در تهران

بازار فروش دام در آستانه عید قربان

هشدار یونسکو در خصوص عبور مترو از نزدیکی مسجد جامع اصفهان

هر پیامک چقدر برایتان آب می‌خورد؟

جزییات انتقال سهام عدالت متوفیان اعلام شد

عکس دیده نشده و عاشقانه از بازیگر زن لیسانسه‌ها و برادرش

عکس/ ظاهر اردشیر زاهدی همسر اول شهناز پهلوی ۲۴ سال پیش در ایام پیری

اینفوگرافی/ خطرناک‌ترین زوج‌های لیگ بیست و چهارم

عکس/ شکل و شمایل عجیب پله ۷۵ سال پیش با لباس ورزشی

ادعای عجیب زید آبادی درباره سقوط دولت نتانیاهو

عکس/ سلفی ناز و دلبرانه پردیس احمدیه با لبخند معنادار