تاریخ انتشار: ۰۹:۴۱ - ۰۲ دی ۱۳۹۹

ایرپاد مکس چگونه شارژ باتری را مدیریت می‌کند

از همان زمان رونمایی ایرپاد مکس، ابهاماتی درباره‌ی نحوه‌ی مصرف باتری این هدفون به ‌وجود آمد. اپل اکنون در این زمینه شفاف‌سازی کرده است. 

ایرپاد مکس

اقتصاد۲۴ -اپل پس از مدت‌ها انتظار سرانجام از نخستین هدفون دورگوشی با نام ایرپاد مکس (Apple AirPods Max) رونمایی کرد؛ هدفونی بحث‌برانگیز که نه‌تنها برچسب قیمتش باعث تعجب کاربران شد بلکه یک ‌سری ابهامات درباره‌ی نحوه‌ی مدیریت انرژی آن وجود داشت.

اپل در بیانیه‌ی مطبوعاتی مربوط ‌به ایرپاد مکس اشاره‌ای به مصرف باتری آن کرد؛ اما این موضوع باعث شد برخی کاربران از گفته‌های اپل برداشت‌ اشتباه داشته باشند. در راستای این ابهامات، اپل به‌تازگی صفحه‌ی پشتیبانی وب‌سایت خود را به‌روزرسانی کرده است تا درباره‌ی شارژ ایرپاد مکس شفاف‌سازی کند. 
اپل هنگام رونمایی نخستین هدفون دورگوشی خود گفت زمانی‌که «ایرپاد مکس درون کیس هوشمند باریک و نرمش قرار بگیرد، وارد حالت فوق‌ کم‌مصرف می‌شود و شارژش را حفظ می‌کند»؛ بااین‌حال مشخص نشد زمانی‌که هدفون روی گوش قرار ندارد و درون کیس قرار داده نمی‌شود، چه اتفاقی برای مصرف باتری آن می‌افتد.


بیشتر بخوانید:حداقل تا سال ۲۰۲۲ از نسخه تاشو آیفون خبری نخواهد بود


رسانه‌ی ورج در بررسی تخصصی ایرپاد مکس متوجه شد زمانی‌که این هدفون در طول شب خارج از کیس هوشمندش قرار دارد،‌ صرفا چند درصد از شارژ باتری‌اش کم می‌شود و این افت باتری به ‌حدی نیست که باعث نگرانی شود. البته همه‌ی کارشناسان تجربه‌ی مشابهی نداشتند؛ مارکز برونلی ملقب ‌به MKBHD متوجه شد که افت باتری ایرپاد مکس ‌هنگام قرار‌ داده‌ نشدن در کیس، بیشتر از آن چیزی است که ورج مشاهده کرده. 

بر اساس گفته‌های اپل، ‌هنگام برداشتن ایرپاد مکس از روی گوش و «رها کردن آن در حالت ایستا» به ‌مدت پنج دقیقه، این هدفون وارد «حالت کم‌مصرف» می‌شود. اگر هدفون به‌ مدت ۷۲ ساعت در همین شرایط باقی بماند، وارد حالتی «کم‌مصرف‌تر» می‌شود که با خاموش شدن بلوتوث و قابلیت‌هایی نظیر سیستم مکان‌یابی Find My همراه است. اپل می‌گوید این حالت شبیه ‌به شرایطی است که هدفون عملا خاموش باشد.

به ‌شکلی تعجب‌برانگیز و برخلاف انتظارات اولیه، کیس هوشمند فورا هدفون را وارد حالت فوق کم‌مصرف نمی‌کند. در نظر داشته باشید که قرار دادن ایرپاد مکس درون کیس باعث می‌شود این هدفون فورا در حالتِ کم‌مصرفِ اول قرار بگیرد. ایرپاد مکس با گذشتن ۱۸ ساعت وارد حالت فوق کم‌مصرف (خاموش شدن بلوتوث و Find My) می‌شود.

هنگام معرفی ایرپاد مکس اپل نگفت برای وارد شدن این هدفون به‌ حالت فوق‌ کم‌مصرف هنگام استفاده از کیس، لازم است ۱۸ ساعت صبر کنید. این حقیقت که با وجود کیس هوشمند، ۱۸ ساعت طول می‌کشد تا ایرپاد مکس وارد حالت فوق کم‌مصرف شود، عجیب است.

 این‌طور که به ‌نظر می‌رسد، اپل اتصال سریع هدفون به دستگاه‌های مقصد را به خاموش شدن آن به ‌محض ورود به کیس هوشمند ترجیح داده است. سؤال مهمی که باقی می‌ماند، این است که اگر هدفون را از روی گوش بردارید اما دور گردن قرار دهید، چه اتفاقی برای مصرف باتری می‌افتد؟ در این شرایط هدفون در حالت ایستا قرار نمی‌گیرد و حدس می‌زنیم همچنان به ‌فعالیت خود ادامه می‌دهد و باتری مصرف می‌کند. شاید اپل بتواند رفتار هدفون را از طریق به‌روزرسانی فرم‌ور تغییر دهد؛ بااین‌حال فعلا آنچه گفتیم، نحوه‌ی مصرف انرژی توسط ایرپاد مکس است. 

بر اساس آنچه اپل می‌گوید،‌ ایرپاد مکس هنگام روشن بودن حذف نویز فعال (Active Noise Cancellation) و قابلیت صدای فضایی (Spatial Audio) تا ۲۰ ساعت موسیقی پخش می‌کند و درصورتی‌که به‌ مدت پنج دقیقه به شارژر متصل شود تا ۱ ساعت و نیم شارژدهی می‌کند. همچنین زمانی‌که شارژ هدفون کم باشد، نوتیفیکیشنی روی آیفون یا آیپد ظاهر می‌شود.

منبع: زومیت
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز جمعه ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ پمپ گازوییل اتوبوس‌های دوطبقه تهران حدود ۶۰ سال پیش

عکس/ آخرین تصویر از صادق هدایت در فرودگاه مهرآباد ۷۵ سال پیش

عکس/ زیبایی دریاچه سد سردشت در ابتدای بهار

عکس/ صندلی‌های طبقه دوم آزادی هم کنده شد!

عکس/ کلاهخود خاص و زیبای بازمانده از ۲۲۰۰ سال پیش و دوره اشکانیان

عکس/ فرح دیبا ۵۴ سال پیش در دفتر کار اختصاصی‌اش

عکسی کمیاب از یک کتابفروشی قاجاری حدود ۱۰۵ سال پیش

عکس/ صف یک فروشگاه پوشاک ۹۹۵ تومنی حدود ۳۵ سال پیش

عکس/ ایرج قادری و بهمن مفید ۵۰ سال پیش در فیلم رفیق

عکس/ نمایی از آرامگاه ابن سینا ۷۰ سال پیش در همدان

عکس/ نمایی دیدنی از خیابان ناصرخسرو برفی ۶۰ سال پیش

عکس/ استایل ساحلی فرشته حسینی در خارج از کشور

عکس/ کافه نادری ۷۰ سال پیش قرارگاه عشاق جوان

عکس/ نمایی دیدنی از مقبره کوروش کبیر در دهه ۵۰

عکس/ دو زمین لرزه پیاپی صبح امروز در تهران

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

طرز تهیه فرنی سیب

دعای روز چهاردهم ماه مبارک رمضان + معنی و تفسیر

وضعیت هواشناسی امروز

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

راز عمرِ ۱۱۷ ساله پیرترین زن جهان

رفع نفخ شکم با مصرف این ماده غذایی

این میوه برای سلامت دندان ضرر دارد

آیا سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال خطرناک است؟

این میوه‌ها سرشار از شکر هستند

پیش بینی قیمت دلار امروز ۲۵ اسفند ۱۴۰۳/ خریداران دلار سردرگم شدند

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۲۵ اسفند ۱۴۰۳/ قیمت طلا در سقف تاریخی

شیرینی هلال پسته شیک و خوشمزه

نقشه راه اقتصادی بلندپروازانه چین برای سال ۲۰۲۵/ وعده ایجاد بازار بازتر برای سرمایه گذاری 

کشف جسد مثله شده‌ مردی در یک بزرگراه تهران

فیلم/واکنش وزیر نفت به تحریم شدنش

جزئیات موافقت حماس برای آزاد کردن گروه جدیدی از اسرا

فیلم/ آیا کار‌های میلاد کرمی، بلاگر ارتفاع، واقعا خطرناک است؟

مازیار زارع: پرسپولیس برخلاف قبل چندان موقعیت نداشت

جدول لیگ برتر بعد از برد پرسپولیس مقابل ملوان

عکس/لاریجانی و سردار قاآنی در مراسم گرامیداشت شهیدان باکری

فیلم/گل دوم پرسپولیس به ملوان توسط دورسون دقیقه ۶۶

علت زلزله امروز تهران مشخص شد

کارشناسی داوری پرسپولیس-ملوان؛ اخراج یا پنالتی؟

اختتامیه شیرین پرسپولیس در ۱۴۰۳؛ موقتا در صدر

جواد یحیوی: خودم را تسلیم پلیس کردم

ناگفته‌های روحانی از ماجرای خرید اس ۳۰۰ از روسیه

پیش بینی بورس فردا شنبه ۲۵ اسفند ۱۴۰۳

چرا هر روز روی اعصاب مردم می‌روید؟

جمله مشترک دو امام جمعه درباره امکان دستیابی به سلاح هسته‌ای

ترکیه مدعی بازداشت ۵ مظنون به جاسوسی برای ایران شد

حسین موسویان: قرار بود به اقتصاد اول منطقه تبدیل شویم

عکس/آلودگی هوای تهران از ارتفاعات توچال

فیلم/گل اول پرسپولیس توسط علیپور در دقیقه ۱۶

فیلم/ضیافت افطار زلنسکی

انتقاد شدید آیت الله نوری همدانی از صداوسیما

مرد شماره ۲ داعش در عراق به هلاکت رسید

آیت الله محقق داماد: مگر هر واجبی باید در قانون بیاید؟

قالیباف: کالابرگ هر ماه پرداخت خواهد شد

عکس/ آهو خردمند در جوانی و تغییر چهره اش در ۸۲ سالگی

مقصد ثروتمندان برای زندگی ابدی کجاست؟

سقوط پاراگلایدر تفریحی در دریاچه مهارلو شیراز

احتمال بالای خداحافظی زودهنگام با طارمی در اینتر

حمایت علم الهدی از تجمعات مقابل مجلس

آمار پرسپولیس در بازی‌های خانگی این فصل

کانال‌های ایتا برای تجمع غیرقانونی مسدود شد

غایبان قطعی استقلال مقابل ذوب آهن در اصفهان

اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز اعلام شد

تهرانی‌ها منتظر هوای گرم