تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۰۳ دی ۱۳۹۹

۲۶ نفر از اوباش مسلح تهران بازداشت شدند

رئیس پلیس تهران با بیان اینکه ۸۷ نفر از متهمان بازداشت شده از "اوباش" سطح‌دار بودند، گفت: ۶۶ نفر از آن‌ها نیز مزاحم نوامیس بوده و ۲۶ نفر نیز به دلیل حمل سلاح بازداشت شدند.

بازداشت اوباش مسلح تهران

اقتصاد۲۴ - سردار حسین رحیمی پیش از ظهر امروز در حاشیه اجرای طرح اقتدار (بازداشت اراذل و اوباش پایتخت) با بیان اینکه طرح مذکور در ۷۷ نقطه تهران به اجرا درآمد، اظهار کرد: در طرح مذکور با اجرای ۱۹۱ پرونده، ۲۱۴ نفر بازداشت شدند.

رئیس پلیس تهران با بیان اینکه ۸۷ نفر از متهمان بازداشت شده از اوباش سطح‌دار بودند، گفت: ۶۶ نفر از آن‌ها نیز مزاحم نوامیس بوده و ۲۶ نفر نیز به دلیل حمل سلاح بازداشت شدند.

این مقام انتظامی ضمن هشدار به واحد‌های صنفی که صنف خود را به محلی برای پاتوق اراذل و اوباش تبدیل می‌کنند، تصریح کرد: ۳۳ واحد صنفی نیز به دلیل اینکه به محلی برای پاتوق اوباش تبدیل شده بودند، پلمب شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار