تاریخ انتشار: ۱۰:۰۷ - ۱۵ دی ۱۳۹۹

کرونا کانال سوئز را از درآمدزایی انداخت

رئیس اداره کنترل کانال سوئز گفت درآمد مصر از این کانال در ۲۰۲۰ سه درصد نسبت به ۲۰۱۹ کاهش یافته است.

کرونا کانال سوئز را از درآمدزایی انداخت

اقتصاد۲۴ - نقل از رویترز، درآمد مصر از کانال سوئز در ۲۰۲۰ سه درصد نسبت به ۲۰۱۹ کاهش یافت و به ۵.۶۱ میلیارد دلار رسید.

اسامه ربیع، رئیس اداره کنترل کانال سوئز گفت حق عبور تمام کشتی‌ها از کانال سوئز در ۲۰۲۱ بدون تغییر خواهد ماند و شامل تمام تخفیف‌هایی که در ۲۰۲۰ اعطا شد می‌شود.

وی گفت سیاست‌های بازاریابی آن‌ها به حفظ حجم کشتیرانی در این کانال و درآمد آن در بحبوحه رکود اقتصادی ناشی از همه‌گیری ویروس کرونا کمک کرده است.

کانال سوئز یکی از سریع‌ترین مسیر‌های کشتیرانی بین اروپا و آسیا و یکی از اصلی‌ترین منابع ارز خارجی دولت مصر است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار