تاریخ انتشار: ۰۹:۳۷ - ۱۷ دی ۱۳۹۹
وزارت صمت: 

امسال ۹/۶ میلیون دستگاه لوازم خانگی در کشور تولید شد

مدیرکل دفتر صنایع برق، فلزی و لوازم خانگی وزارت صمت با بیان اینکه هدف این وزارت خانه در سال جاری تولید ۱۲ میلیون دستگاه لوازم خانگی بزرگ و کوچک است، افزود: با توجه به روند صعودی تولید لوازم خانگی در کشور تاکنون بیش از ۸۰ درصد این هدف محقق شده است.

لوازم خانگی اقتصاد۲۴ - کیوان گردان سه شنبه شب در بر نامه گفت و گوی تلویزیونی شبکه خبر به مزیت‌های افزایش تولید لوازم خانگی در کشور اشاره کرد و ادامه داد: این در حالی است که در شرایط جنگ اقتصادی و چالش‌های تامین ارز، تولیدکنندگان لوازم خانگی در کشور امسال تاکنون توانسته اند کارنامه خوبی را در این عرصه داشته باشند.
وی یادآور شد: در سال ۹۶ قبل از تحریم ما موفق شدیم ۱۰میلیون و ۵۰۰ هزار دستگاه انواع لوازم خانگی تولید کنیم، اما در سال جاری تولید ۱۲ میلیون دستگاه لوازم خانگی در دستور کار است و در ۸ ماهه نخست سال جاری هدف ما در تولید یخچال و فریزر محقق شده و در زمینه تولید کولر‌های گازی در کشور ۹۰ درصد هدف ما عملیاتی شده است.
مدیرکل دفتر صنایع برق، فلزی و لوازم خانگی وزارت صنعت، معدن و تجارت در عین حال تاکید کرد: هرچند که در تولید ورق فولادی مورد نیاز صنایع مختلف در کشور محدودیت داریم، اما تاکنون ۱۲ هزار تن ورق به تولیدکنندگان لوازم خانگی در کشور اختصاص یافته است و انتظار داریم بر اساس سهمیه بندی واقعی شاهد افزایش تولید لوازم خانگی در کشور باشیم.
وی یادآورشد: در سهمیه بندی جدید تحویل فولاد مورد نیاز شرکت‌های تولید کننده لوازم خانگی، سهمیه برخی از شرکت‌های تولید کننده بر اساس عملکرد سال ۹۷ و ۹۸ بیش از یک سوم افزایش یافت در حالی که پیش از آن از دریافت ورق‌های فولادی محروم شده بودند.
مدیرکل دفتر صنایع برق، فلزی و لوازم خانگی وزارت صمت بیان کرد: طبق اسناد و مستندات شفاف هم اکنون بر اساس میزان فروش واحد‌های تولیدی، مواد اولیه مورد نیاز در اختیار تولیدکنندگان لوازم خانگی قرار می‌گیرد.
گردان با بیان اینکه در این راستا برای دستیابی به اطلاعات شفاف خود اظهاری تولیدکنندگان توسط کارشناسان نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد، اظهار داشت: شرکت‌های تولید کننده لوازم خانگی در کشور باید صورت‌های مالی شفاف داشته باشند و حتی برای دریافت مواد اولیه و ورق‌های فولادی، میزان مصرف انرژی تولید کنندگان ملاک عمل قرار می‌گیرد.
مدیرکل دفتر صنایع برق، فلزی و لوازم خانگی وزارت صمت اظهار داشت: در تخصیص سهیمه تولید کنندگان لوازم خانگی در کشور ملاک، عملکرد سال ۹۷ و ۹۸ است و در نهایت برای ادامه این روند، صورت‌های مالی سال ۹۹ تولیدکنندگان ملاک سهمیه بندی در آینده خواهد بود.
وی تاکید کرد: وزارت صمت به دنبال اسناد مربوط به تولید واقعی فعالان عرصه لوازم خانگی است و هر واحدی که تولید دارد، باید مالیات خود را پرداخت و صورت‌های مالی شفافی داشته باشد.

کشف ۴ هزار میلیارد ریال کالای قاچاق از یک انبار

در ادامه سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: خوشبختانه با توجه به اقدامات به عمل آمده کمبودی در زمینه تولید لوازم خانگی در کشور وجود ندارد، لذا مبارزه با قاچاق لوازم خانگی در دستور کار جدی ستاد است و ما در صددیم خطر پذیری کالا‌های قاچاق را در کشور بالا بریم.
حمیدرضا دهقانی  افزود: با تشکیل کمیته‌های شناسایی، عملیاتی و پشتیبانی در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز امروز موفق شدیم در منطقه شورآباد با همکاری عوامل انتظامی و وزارت اطلاعات، یک انبار با ۴ هزار میلیارد ریال کالای قاچاق شناسایی و محل آن پلمب شد.
وی اظهار داشت: تمام زیر ساخت‌های مورد نیاز برای شناسایی کالای قاچاق در کشور فراهم شده و با ورود بازرسان ستاد و بررسی اسناد و مدارک موجود، هرجا کالای قاچاق در محل دپوی آن شناسایی شود، در جا محل آن پلمب می‌شود و پرونده آن برای ارجاع به مراجع قانونی در اسرع وقت تشکیل می‌شود.

عملکرد ۹۷ نباید ملاک سهمیه بندی تولیدکنندگان لوازم خانگی باشد

دبیرکل انجمن صنایع لوازم خانگی نیز در این برنامه گفت: خوشبختانه در سال ۹۹ افزایش تولید لوازم خانگی درکشور بسیار قابل توجه بوده، اما به نظر می‌رسد نباید عملکرد سال ۹۷ برای دریافت سهمیه ملاک عمل باشد، زیرا ما در سال ۹۷ شرایط بدی در زمینه تولید لوازم خانگی داشتیم.
عباس هاشمی با بیان اینکه در تولید لوازم خانگی و زمینه‌های صادراتی آن باید بیش از پیش تسهیل شود، گفت: درحالی که یک تولید کننده لوازم خانگی برای صادرات ۱.۵ میلیون قطعه کوچک سفارش داشت این تولید کننده با توجه به چالش‌های موجود و شرایط اقتصادی زیر بار این سفارش نرفت در حالی که این مسایل به عدم پویایی صنعت لوازم خانگی ایران منجر می‌شود.


بیشتربخوانید:آیا امیدی به ارزان شدن لوازم خانگی هست؟


سخنگوی اتحادیه تولیدکنندگان لوازم خانگی ایران نیز در این برنامه تلویزیونی با اشاره به مزیت‌های تخصیص سهمیه ورق فولادی به واحد‌های تولید کننده لوازم خانگی، گفت: تخصیص سهمیه ورق فولادی به تولیدکنندگان در هزینه‌ها و فاکتور‌های تولید بی تاثیر نخواهد بود.
محمدرضا غزنوی بیان کرد: هرچند که تحویل ورق فولادی به تولیدکنندگان برای هر یک محصول قابل توجه نیست، اما در کل صنعت لوازم خانگی که با حجم زیادی تولید می‌شود اختصاص سهمیه ورق فولادی رقم قابل توجهی خواهد بود که در نهایت در هزینه‌های تمام شده صنعت تاثیرخواهد گذاشت.
سخنگوی اتحادیه تولیدکنندگان لوازم خانگی ایران تاکید کرد: ما برای تولید لوازم خانگی در کشور در تامین مواد اولیه مورد نیاز تولیدکنندگان آنچنان مشکلی نداریم و برای مقابله با قاچاق لوازم خانگی به کشور باید با یک نظام متمرکز با این پدیده مقابله کنیم تا بازار به جای برند‌های خارجی در اختیار تولیدکنندگان داخلی باشد.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت گوشت گوسفند، گوساله و مرغ + جدول

قیمت ماهی امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های مدیران خودرو امروز

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت All-in-One اپل امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

قیمت دلار و یورو امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ ترکیب احتمالی النصر مقابل پرسپولیس

قیمت خودرو‌های سایپا امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

آغاز واریز حقوق بازنشستگان کشوری به همراه شگفتانه ۳ میلیون تومانی

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

فیلم/سرمای شدید هوا در راه ایران؛ مسئولین هشیار باشند

تعطیلی کامل برنامه هسته‌ای، شرط آمریکا برای مذاکره با ایران!

این داروی گیاهی مانع از ابتلا به آلزایمر می‌شود

بیانیه ارتش لبنان درباره تحصن در جاده فرودگاه بین‌المللی بیروت

ترامپ همچنین مایل به مذاکره با تهران است

مشاور امنیت ملی آمریکا: درمورد ایران، همه گزینه ها روی میز است

زلنسکی: آماده‌ایم که مذاکره کنیم

مذاکرات درباره مرحله دوم توافق با حماس

شیخ نعیم قاسم: جلوگیری از فرود هواپیمای ایران در لبنان، اجرای تصمیم اسرائیل است

توئیت جدید حساب کاربری رهبر انقلاب به زبان عبری

پزشکیان: آیا ما به دنبال جنگ هستیم؟

فیلمی حیرت انگیز از استقرار ماهواره‌های استارلینک در مدار زمین

فیلم/۱۱ میلیون مسکن ساختیم ولی فقط ۲ میلیون نفر به مالکان مسکن اضافه شد!

فیلم/هدیه ۱۰ هزار دلاری شیخ کویتی به بازیکن زن ایرانی!

تصاویر کانکس پلیس نصب شده در نزدیکی درب کوی دانشگاه تهران

آلینا کابایوا معشوقه پوتین کیست؟

ازدحام مردم مقابل محل اقامت النصر در تهران

اطراف دانشگاه شریف هم امنیت لازم را ندارد

رئیس اتحادیه کانون‌های وکلا، وکالت اولیای دم مرحوم خالقی را عهده‌دار شد

دومینوی گرانی به بازار لوازم خانگی رسید

عذرخواهی و پیگیری‌های ویژه اعضای دولت برای دلجویی از خانواده خالقی

پدر امیرمحمد خالقی: راضی نیستیم خون فرزندمان پایمال شود

تحویل محموله بمب‌های سنگین آمریکا به تل‌آویو

معاون وزیر راه: تهدید اسرائیل به زدن هواپیمای ایرانی در صورت پرواز به سمت بیروت؟

پیش بینی قیمت دلار فردا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳/ احتمال کاهش قیمت دلار با تداوم پیش‌فروش سکه

پیش بینی بورس فردا دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳

مشکلات حقوقی مادر علی انصاریان همچنان پابرجاست

سرانجامی شوم با بازی جرات و حقیقت

تهدید زن جوان توسط سارق موبایلش

پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳/ قیمت طلا با پیش‌فروش سکه ریزشی می‌شود؟

فیلم/ شفق قطبی از ایستگاه فضایی بین‌المللی

کشف جسد سوخته زن جوان در بیابان‌های گرمدره

همه چیز در مورد سریال آبان + اسامی بازیگران

هشدار جدی به تهرانی‌ها؛ باد شدید در راه است

یک علامت شایع کمبود یُد

اختلال خواب چیست و چگونه درمان می شود؟

گیخاتو خان کیست؟| مبتکر اولین اسکناس

فیلم/ ارتباط نادر عضوی از قبیله بدوی با مردم

علائم اولیه سرطان زبان چیست؟

عکس/ چهره خاص و دیدنی دلکش دهه ۵۰ با تاج کاغذی

کمبود کدام ویتامین باعث سفیدی مو می‌شود؟

وعده سیب‌زمینی ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومانی وزارت جهاد؛ روند صعودی قیمت سیب‌زمینی ادامه دارد

درآمد‌های لرزان بودجه، خرج مُسکن یارانه‌ها / رنگین کردن سفره فقر محرومان با کالابرگ الکترونیکی

مذاکرات استقلال با ماتزاری ادامه دارد

عکس/ استایل شیک بهنوش طباطبایی با دستبند و انگشتر لاکچری

عکس/ آخرین تمرین تیم استقلال قبل از بازی با الریان

عکس/ گریم متفاوت بهزاد فراهانی و وثوقی ۵۱ سال پیش در یک فیلم سینمایی

گزارش ترک فعل بانک مرکزی روی میز دادسرای دیوان محاسبات

ماجرای هولناک کشف جسد سوخته زن جوان در بیابان‌های گرمدره

عکس/ دیدار فرهاد مجیدی و کوین یامگا در امارات