تاریخ انتشار: ۱۱:۵۱ - ۲۰ دی ۱۳۹۹
با انتشار نامه‌ای مطرح شد؛

کارگران فولاد مبارکه خطاب به نماینده فلاورجان: با ما همان کار را کردید که با دزدان

کارگران خط تولید فولاد مبارکه در نامه‌ای سرگشاده به نماینده مردم فلاورجان در مجلس، اظهارات اخیر وی را درباره کاهش خط تولید، مغرضانه و سیاسی عنوان کردند.

فولاد اقتصاد۲۴ - به دنبال ادعای ناصر موسوی لارگانی (عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی) درباره کاهش تولید خط فولاد مبارکه، کارگران این مجموعه در نامه‌ای اعتراض خود را اعلام و متذکر شده‌اند که این سخنان؛ مغرضانه و جهت تسویه‌حساب‌های سیاسی با مدیرعامل مجموعه صورت گرفته است.

متن این نامه به شرح زیر است:

قال الصّادقُ علیه‌السلام:

الکادُّ عَلی عَیالِهِ کَالمُجاهِد فی سَبیلِ الله

(کسی که برای تأمین معاش و مایحتاج زندگی خانواده‌اش تلاش کند، مانند رزمنده‌ای است که در راه خدا می‌جنگد.) (وسایل الشیعه جلد ۱۷)

جناب آقای سیدناصر موسوی لاریگانی

نماینده محترم مردم فلاورجان در مجلس

باسلام و تسلیت ایام عزای مادر سادات حضرت زهرا سلام الله علی‌ها به حضرت صاحب الزمان اروحنا لتراب مقدمه فداه، مقام معظم رهبری و جنابعالی به عنوان صاحبان معزا و با آرزوی توفیق و تقوا برای همه ما، لازم دیدیم تذکراتی را در خصوص ادعای اخیر شما مبنی بر کاهش تولید در شرکت فولاد مبارکه یادآور شویم. از آن رو که انسان دائماً باید روح خود را در اذکار و انذار زنده نگه دارد تا به واسطه منافع خود از مسیر انصاف و تقوا خارج نشود.

جناب آقای لاریگانی

کارخانه فولاد مبارکه با ۲۰ هزار نفر کارگر، طی ۳۶۵ روز کاری در ۴ شیفت شبانه روزی تنها ۷ میلیون تن می‌تواند تولید کند. صحت این آمار را از وزارت صمت، انجمن جهانی فولاد و بقیه متخصصین می‌توانید بپرسید. شاید شما به اقتضای‌عدم تخصص در بخش صنعت ندانید که کارخانه‌ای با تولید سالیانه ۷ میلیون تن، اگر بخواهد ۲ میلیون تن کاهش تولید داشته باشد قطعاً باید پنج ماه از سال را کاملاً تعطیل بوده باشد. یعنی با این حساب کارگران فولاد مبارکه باید ۵ ماه حقوق نگرفته باشند. حال آن که ما کارگران این شرکت حتی در ایام کرونا نیز یک روز هم تعطیل نبوده‌ایم و با تمام نگرانی‌های خانواده‌مان در محل کار خود در خط تولید حاضر شدیم و نگذاشتیم صنعت کشورمان به مخاطره بیفتد. در این بین حتی برخی از همکارانمان را در کرونا از دست دادیم، اما متوقف نشدیم. در شرایطی که اکثر سازمان‌های کشور، حتی مجلس خود شما، رئیس جمهور و دولت و حتی بخش همکاران ستاد ما در فولادمبارکه بصورت مقطعی تعطیل بوده‌اند، اما خط تولید حتی یک ساعت هم متوقف نشد.


بیشتربخوانید:لزوم حمایت دولت از کل زنجیرۀ فولاد


این ثمره تلاش ما و بقیه فولادسازان ایران بود که امروز افتخار جمهوری اسلامی است که علیرغم کاهش تولید فولاد در سال ۲۰۲۰ در کل جهان، ایران توانسته ۱۰ درصد رشد تولید در خود داشته باشد. آماری که توسط نهاد‌های بین المللی ارائه شد وقابل انکار نیست.

اکنون سخنان مغرضانه شما جهت تسویه حساب‌های سیاسی‌تان با مدیرعامل مجموعه زحمات ۲۰ هزار کارگر این مجموعه را تخریب نموده و ضمن ترویج نا امیدی بین پرسنل جهادگر فولاد مبارکه ما را از کارگزاران نظام‌که باید حامی ما در جنگ اقتصادی باشند دلسرد نموده است.

اگرچه کارگران هیچ گاه در محاسبات شما مسئولین لحاظ نشده‌اند، اما ما نیز بعنوان عضوی از ایران اجازه نخواهیم داد شما و دیگران با مقاصد سیاسی دستاورد‌های ما را به چالش بکشید. فلذا نسخه‌ای از این شکوائیه را محضر مقام معظم رهبری حفظه الله که خود همیشه به مقام کارگر واقف بوده‌اند ارسال خواهیم کرد و صدای خود را به حضرت آقا نیز خواهیم رساند.

صحت مواضع شما با خدایی که بنا بود بیان شما اساس تقوا باشد، اما گویا منافع چیز دیگری اقتضا نموده است.

روز‌های گذشته خبری دیگر از شما منتشر شده بود که دزد‌ها را باید با قطع دست محاکمه نمود. سوای نگاه افراطی در این سخن، باید بگوییم گفتار شما در مورد سیاه‌نمایی زحمات کارگران فولاد مبارکه، دست تک تک ما را زیر ساطور بی‌انصافی گذاشته است و شما با ما همان کردید که با دزدان!

منبع: ایلنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عربستان ۲۰۲۵؛ از میانجی گری میان ایران و آمریکا تا حل بحران اوکراین/ در عربستان انقلاب نخواهد شد، چون جوانان بن سلمان را دوست دارند/ پادشاهی سعودی مانند کره جنوبی مدرنیزه می‌شود

عکس/ تیپ گنگ مهسا حجازی در حال خرید عید با کلاه گپ چند میلیونی

عکس/ استوری عاشقانه آیسان آقاخانی و رضا گلزار حسابی سروصدا کرد

عکس/ بنر‌های عجیب در سراسر شهر تهران جلب توجه کرد

عکس/ سارا و نیکا در آغوش محسن تنابنده

عکس/ استایل طاووسی شبنم قلی‌خانی با جواهر گران قیمت

عکس/ حال و هوای مردم تهران در اسفند ۲۳ سال پیش

عکس/ قابی ماندگار و دیدنی از کتایون ریاحی در کنار نوه محمدعلی فردین

عکس/ نمایی از خرم آباد ۹۳ سال پیش با خانه‌های کاهگلی

عکس/ تیپ کژوال لیندا کیانی با کیف و گوشواره یاقوتی

حال و هوای مراسم قاشق‌زنی چهارشنبه سوری در قزوین

عکس/ نمایی از سیل مرگبار ۹۰ سال پیش در خیابان امام تبریز

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

با دارو‌های تاریخ گذشته چه کنیم؟

خوانندگی زنان با کدام قواعد فقهی و قانونی مغایرت دارد؟

توصیه جدی وزارت بهداشت برای خرید شیرینی و آجیل

اعتراف اسکارلت جوهانسن

شیرینی پزی مخصوص عید ۱۴۰۴

مرگ هولناک دختر مدرسه‌ای در ویلای اجاره‌ای

طرز تهیه فرنی شیره انگور، افطاری گرم و مقوی

جی ۲۰ چگونه عمل می‌کند و چرا اهمیت دارد؟/ اگر G20 متحمل شکست شود چه چیزی از بین خواهد رفت؟

رسوایی با برگه آزمایش

طرز تهیه نان سیب زمینی روسی

ربودن زن جوان با قصد آزار و اذیت

چرا برخی خاطرات را فراموش می‌کنیم؟

زیدآبادی: دکتر پزشکیان! مملکت در حال فنا شدن است، می‌خواهی چه کنی؟

ایران خواستار آتش‌بس دائمی در غزه شد

محمد فاضلی: عدد دبش در تاریخ ریاضیات می‌ماند!

واتساپ با قابلیت‌های تازه به‌روز‌رسانی شد!

سرپیچی ایرلاین‌ها از ممنوعیت توزیع مواد غذایی ناسالم

توضیح سخنگوی وزارت خارجه درباره محتوای نامه ترامپ به ایران

فیلم/حافظ‌خوانی سفیر کره جنوبی در ایران

ساعت کاری کارمندان تغییر کرد

پزشکیان: امروز دیگر کسی حرف خوب بدون عمل را از ما قبول نمی‌کند

پوتین: با پیشنهاد آتش‌بس موافقیم

ماجرای شماره متفاوت آقای گل لیگ یک

CFT و پالرمو در کمیسیون تصویب شد

آمریکا وزیر نفت را تحریم کرد

جزئیات قرعه‌کشی دور حذفی لیگ نخبگان آسیا اعلام شد

الجولانی پیش‌نویس اعلامیه قانون اساسی را امضا کرد

شهرداری تهران: هیچ مجوزی برای تخریب ساختمان سینگر صادر نشده

سهمیه سوخت تغییری نخواهد کرد

عصبانیت شدید نتانیاهو از گزارش سازمان ملل درباره جنایات اسرائیل

اتحادیه اروپا: به برجام متعهد هستیم

درگاه پرداخت ریالی روی وبسایت قمار!

محمدرضا شریفی نیا کیست؟| بازیگر پرحاشیه و تأثیرگذار سینمای ایران

مرگ پرویز در ۷۰ سالگی

مهدی قایدی به شخص مورد علاقه‌اش رسید

صلح اوکراین تازه آغاز ماجراست!

عکس/ ویلا‌های لاکچری ۸۳ سال پیش در بابلسر

اینفوگرافی/ عواملی که سلامت روده‌ها را تهدید می‌کند

فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون

قیمت برنج ایرانی به ۲۰۰ هزار تومان رسید

بهترین افطاری برای ماه رمضان

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس

افزایش ۲۵ درصدی قیمت بلیت قطار در آستانه نوروز

قیمت انواع دستگاه ماینر + جدول

پرسپولیس گرانترین و تراکتور ارزانترین بلیت در ایران

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

فیلم/ عذرخواهی مجری صداوسیما از شهرداری

دلیل افطار کردن با خرما در ماه رمضان چیست؟

چرا بعد از غذا خوردن میل به شیرینی داریم؟