تاریخ انتشار: ۱۰:۱۲ - ۲۱ دی ۱۳۹۹

دورهمی و قصه تکراری سلبریتی‌های پرتوقع که منت سر تلویزیون می‌گذارند!

 سلبریتی‌هایی مقابل مهران مدیری می‌نشینند که آمدن و رفتن‌شان همیشه مسئله‌ساز بوده است. هرآنچه می‌خواهند می‌گویند و هم منت سر مخاطبِ تلویزیون می‌گذارند.

دورهمی و قصه تکراری سلبریتی‌های پرتوقع که منت سر تلویزیون می‌گذارند!

اقتصاد۲۴ - در میان میهمانان اخیرِ تلویزیونی، خانم بازیگری به برنامه "دورهمی" رفت که بعد از پخش گفت‌وگویش، در صفحه مجازی‌اش نوشت "آقای مدیری که پرسیدن تو تلویزیون دوست داری فعالیت داشته باشی خیلی قاطعانه گفتم نه! از این به بعد هم با همین نه تا آخر عمر ادامه خواهم داد."این اتفاق به روال و رویکردی از طرف برخی از سلبریتی‌ها تبدیل شده که در برنامه‌های تلویزیونی خصوصاً برنامه دورهمی در شبکه نسیم حضور پیدا می‌کنند. 

بازیگرانی که می‌گویند ما تلویزیون را تحریم کرده‌ایم اما هم در آگهی بازرگانی‌اش ایفای نقش می‌کنند و هم سریال‌هایش و هم فرصتی در اختیارشان قرار داده شود به عنوان مجری در برنامه و یا مسابقه تلویزیونی هم حاضر می‌شوند! اما چه در ایام فعالیت با تلویزیون و چه زمانِ میهمان شدن، ناز و کرشمه‌هایشان زبانزد خاص و عام است. یکی از آن جاهایی که این نوع رفتار خودش را بیشتر نشان می‌دهد همین پیام‌هایی است که تلویزیون را متهم می‌کنند دیالوگ‌ها و یا موقعیت‌هایی از گفت‌وگویشان را حذف کرده‌اند.


بیشتر بخوانید:شاهرخ استخری و دخترانش در خارج از کشور + عکس


در وهله اول این انتقاد وجود دارد که چرا تهیه‌کنندگان و سازندگان برنامه‌های تلویزیونی و حتی برخی سریال‌ها به سراغ این نوع بازیگران و هنرمندان می‌روند که به اصطلاح اعتقادی به فعالیت در رسانه ملّی ندارند و یا به گونه‌ای منت سر مخاطبِ این برنامه‌ها می‌گذارند؛ همچون برخی سریال‌ها که ادامه‌اش را عوامل و بازیگران منوط به رقم‌های هنگفتی می‌کنند که تلویزیون باید پرداخت کند تا آن‌ها مقابل دوربین این سریال‌ها قرار بگیرند. آیا آنقدر سوژه و حرف‌های نابِ برخی از میهمانان و کارشناسان به پایان رسیده که فقط سراغ این دست سلبریتی‌ها می‌رویم که حرف‌های چندان جذاب و کاربردی هم برای بیننده ندارند!

یادمان می‌آید همین چندی پیش مهران مدیری، سیدمحمود انوشه متخصص روانشناسی رفت و او چقدر حرف‌های شنیدنی و جذابی برای خانواده‌های ایرانی زد. این گفت‌وگو چقدر برای کسانی که از کرونا و عواقبش می‌ترسند سازنده بود یا مفهوم عشق و زندگی و خانواده که در جای جایِ این گفت‌وگو مطرح و به آن پرداخته شد. حال با وجود این همه کارشناس و اساتید به نام و کاربلد، چرا آنقدر برنامه‌سازها خصوصاً "دورهمی" به دنبال سلبریتی‌هایی است که حرف‌هایشان با عمل‌شان مطابقت ندارد. 

در روزهایی که رسانه‌های مجازی و شبکه‌های اجتماعی برای خودنمایی از هر راهی جز محتوا استفاده می‌کنند تلویزیون نباید به سراغ این مدارِ زرد برود؛ رفتارِ فرهیخته، وزین و هنرمندانه را باید پیشه راهش کند. چرا آنقدر تلویزیون برای دیده شدن، راهی را در پیش گرفته که فضای‌مجازی بدون قاعده و بدون خط قرمز، دنبال می‌کند؟ وقتی می‌توان روی صندلی برنامه "دورهمی" کارشناسان، اساتید، روانشناسان، اهالی فن و حتی نخبگان فرهنگی، هنری و فرزندان قهرمانان ملّی، میهنی و شهدای این مرز و بوم را نشاند، سراغِ انگشت‌شمار بازیگران، خوانندگان و هنرمندانی می‌روند که برای آمدن و نشستن روی آن صندلی، دستمزدهای نجومی را طلب می‌کنند. 

بعد از پخش هم با پیام‌هایی در فضای‌مجازی منت سرِ مخاطب و تلویزیون می‌گذارند؛ در صورتی که چه اشتباه و چه غیراشتباه، خودآگاه یا ناخودآگاه این سلبریتی‌ها در آنتن شبکه‌های تلویزیونی فرصتِ خودنمایی پیدا می‌کنند. ای کاش این فرصت برای نخبگان، اساتید و کارشناسانی فراهم شود که هم حرف‌های گفتنی جدید و جذاب و دلچسبی دارند و هم می‌توانند به پویایی جامعه کمک کنند. نه اینکه فقط بشنویم فلان سلبریتی چه زمانی عاشق شده و یا می‌خواهد در کدام کارهای تلویزیونی و سینمایی حضور پیدا کند. این‌ها هم در جایگاه خودش اهمیت دارند اما نه به هر قیمتی! 

شاید از نظر خیلی‌ها در طول فصل‌های متمادی "دورهمی"، پلاتوها و استندآپ‌های مهران مدیری را کنار بگذاریم، گفت‌وگوی او با هنرمندان پیشکسوت و کارشناسان و روانشناسان اجتماعی بسیار کاربردی‌تر از میهمانان بعضاً تکراری و سلبریتی بوده است. وقتی پروفسور سمیعی و یا سیدمحمود انوشه به برنامه می‌آیند حرف‌های تأثیرگذار و بهتری دارند که به کار می‌آید. ناگفته نماند همیشه به برنامه‌هایی مثل "دورهمی" انتقاد می‌کنند چرا در دورانی مثل شهادت "حاج قاسم" یا سالگرد این سردار دل‌ها که قهرمان ملّی و میهنی محسوب می‌شود میهمانی دعوت نکردند که در این باره به گپ و گفت بپردازند. انفعال درباره این مسائل ملی و میهنی و به جای آن پرداختِ گسترده به حضور سلبریتی‌ها چه معنی می‌دهد؟!

میهمان و مجری گفت‌وگو می‌کنند اما برنامه‌ساز و تلویزیون به تناسب سیاست‌های رسانه‌ملی منطبق می‌دهند؛ در این راه امکان دارد بخش‌هایی از دیالوگ‌های رد و بدل شده حذف شود، این خیلی اتفاق ناگواری نیست. اما روالِ دعوت از مهمان و گفت‌وگو جلوی دوربین‌های تلویزیون، باید حرفه‌ای‌تر و اصولی‌تر باشد. یعنی تمامِ هماهنگی‌ها انجام شود که آیا این مهمان و شخصیت قابل پخش تلویزیونی است؟ در وهله بعدی گفتمان و دیالوگ‌های رد و بدل شده‌اش در برنامه چقدر با سیاست‌های رسانه‌ملی مطابقت می‌کند؟

شاید نکته ناگوار در برنامه‌سازی و عدم نظارت درست بر برنامه‌های تلویزیونی، آنجایی اتفاق می‌افتد که مهمان به برنامه می‌آید، مجری با او گفت‌وگو می‌کند اما بعد از پخش، میهمان رسانه را زیر سؤال می‌برد. به تعبیری هم دیده می‌شود و هم به جایی که به واسطه‌اش دیده شده، بی‌احترامی می‌کند. مدیران بیشتر از پُرکردن آنتن به فکر وزانت آنتن و گفت‌وگویشان با مخاطبان تلویزیون می‌شود.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت میوه در میادین تره بار امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت مرغ، گوشت سفید و تخم مرغ در بازار + جدول

قیمت انواع لپ تاپ مایکروسافت امروز + جدول

جدول لیگ برتر در پایان هفته بیستم

آخرین وضعیت تعطیلی مدارس و ادارات کشور در روز یکشنبه ۵ اسفند

درس های کلیدی که باعث شد چین به سرنوشت شوروی دچار نشود/ از عدم شرکت در جنگ‌های نیابتی تا تلاش برای ادغام در اقتصاد جهانی

جزئیات تعطیلی مدارس و ادارات تهران در روز دوشنبه ۶ اسفند

قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۴ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز شنبه ۴ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس جنجالی از مراسم آزادی اسرای اسرائیلی توسط حماس

عکس/ تیپ گنگ حامد آهنگی به همراه همسر و پسرش در شیراز

عکس/ نمایی از شمس العماره بندر انزلی ۱۴۰ سال پیش دوره قاجار

عکس/ تغییر باورنکردنی چهره علی قربان‌زاده در ۴۶ سالگی

عکس/ استایل عجیب عابران ۵۷ سال پیش در خیابان منوچهری تهران

قیمت دلار و یورو امروز یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

عکس/پایان ماموریت محافظ شناخته شده سیدحسن نصرالله

تصویر فرزند شهید سید حسن نصرالله در مراسم وداع با پدر

تصاویر اسوشیتدپرس از حضور جنگنده‌های اسرائیلی در آسمان بیروت

استان تهران فردا دوشنبه تعطیل شد

ساختار جدید سامانه هوشمند سوخت در حال پیاده‌سازی است

البرغوثی: باید مواضع و اقدامات جدی برای مقابله با حملات اسرائیل در پیش گرفته شود

کوهنوردان مفقودی اشترانکوه پس از ۴۸ ساعت پیدا شدند

قیمت میوه در میادین تره بار + حدول

چه کسی بر پیکر «سید حسن نصرالله» نماز اقامه کرد؟

هشدار یک اصلاح طلب: دیگر جایی برای انباشت مشکلات نداریم

تاریخچه دربی بزرگ پرسپولیس و استقلال

فیلم/ تبریک احساسی مهدی یغمایی برای تولد همسرش

زود کبود شدن بدن نشانه چیست؟

عکس/ چهره جذاب پارسا پیروزفر ۲۳ سال پیش با مدل موی تینیجری

علائم ابتلا به سرطان کلیه کدامند؟

ماجرای سوء قصد به جان رئیس آموزش و پرورش سراوان چه بود؟

اینفوگرافی/ منابع درآمدی دولت برای سال ۱۴۰۴

فیلم/ واکنش جالب عموپورنگ به رقص حامد وکیلی در قهوه پدری

خطر بیخ گوش پرواز بندرعباس به رشت

عکس/ نمایی نزدیک از تابوت سیدحسن نصرالله و صفی الدین

عکس/ شور و حال مراسم تشییع سید حسن نصرالله و صفی الدین

فیلم/ محل تدفین شهدای مقاومت در ضاحیه جنوبی

با خواص بی‌نظیر میگو آشنا شوید

فیلم/ حضور جنگنده‌های اسرائیل بر فراز بیروت همزمان با تشییع سیدحسن نصرالله

عکس/ پوشش جالب و دیدنی مردم ۹۸ سال پیش در شهر کرند کرمانشاه

عکس/ کریستیانو رونالدو با لباس عربی کنار بن سلمان

عکس/ گریم متفاوت لیندا کیانی در یک نمایش با کلاه و کت اروپایی

فیلم/ لحظۀ ورود پیکر‌های سید حسن نصرالله و صفی‌الدین به محل تشییع

فیلم/ ورود نمایندگان رهبری به مراسم تشییع سید حسن نصرالله و صفی الدین

عکس/ حضور رسایی و امیرحسین ثابتی در مراسم تشییع سیدحسن نصرالله

سرمایه بانک توسعه تعاون کفایت لازم را برای حمایت از بخش تعاون ندارد

عکس/ تشییع نمادین سید حسن نصرالله در عراق

اینفوگرافی/ سید حسن نصرالله از تولد تا شهادت

عکس/ حمله به مشروب‌فروشی‌های تهران در انقلاب۵۷

قرائت پیام رهبر انقلاب در مراسم تشییع سیدحسن نصرالله

خط قرمز سیدحسن نصرالله چه بود؟

فیلم/ ورود سردار فدوی به محل برگزاری تشییع سید حسن نصرالله

فیلم/ ورود قالیباف و عراقچی به مراسم تشییع شهدای مقاومت

عکس/ محمدعلی فروغی و رضاخان ۹۰ سال پیش در مشهد

حمله فرزندان بن افلک و جنیفر گارنر به جنیفرلوپز

عکس/ استوری جنجالی بهنوش بختیاری درباره شغل جدیدش

عکس/ منظره دیدنی از کوچه باغ‌های محله اوین و درکه ۴۷ سال پیش

استقلال بدون محروم به دربی ۱۰۵ می‌رسد

گزارش بورس امروز یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳

عکس/ دیدار هیات دیپلماتیک ایران با رئیس جمهور لبنان

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

اینفوگرافی/ واردات خودرو چقدر آب می‌خورد؟

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

آغاز توزیع کالا‌های اساسی از ابتدای ماه رمضان

عکس/ تظاهرات دانشجویان ایرانی علیه محمدرضا شاه ۴۸ سال پیش در آمریکا