تاریخ انتشار: ۱۴:۴۲ - ۲۴ دی ۱۳۹۹

جنجال گل مهاجم ایران در جام حذفی پرتغال

گل شهریار مغانلو مهاجم ایرانی تیم فوتبال سانتاکلارا در جام حذفی پرتغال صدای سرمربی تیم موریرنسی را درآورد.

گل شهریار مغانلو در جام حذفی پرتغال

اقتصاد۲۴ - در یکی از بازی‌های مرحله یک هشتم جام حذفی پرتغال، شب گذشته تیم سانتاکلارا با حضور شهریار مغانلو مهاجم ایرانی خود برابر تیم موریرنسی با نتیجه ۲ بر یک پیروز شد و صعود تاریخی به مرحله بعد داشت. گل دوم سانتاکلارا توسط شهریار مغانلو در دقیقه ۸۶ در شرایطی وارد دروازه حریف شد که حرکت مهاجم ایران مشکوک به خطا بود. داور مسابقه در نهایت بعد از بازبینی صحنه در VAR، گل مغانلو را تایید کرد.

این موضوع اعتراض «واسکو سئابرا» سرمربی موریرنسی را در نشست خبری بعد از بازی در پی داشت. وی گفت: ما دوست نداریم درباره داوری و اشتباهات دیگران صحبت کنیم، اما باید ناامید باشیم. در گل دوم (سانتاکلارا) حرکتی رخ داد که به نظر من واضح است. قبلاً آنچه را که باید بگویم، گفتم.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار