تاریخ انتشار: ۰۷:۰۹ - ۲۹ دی ۱۳۹۹

بازداشت زنان آوازخوان یک کلیپ در کرمانشاه

رئیس پلیس امنیت عمومی استان از دستگیری عوامل مربوط به انتشار یک کلیپ هنجارشکنانه در شهر کرمانشاه خبر داد و گفت: اقدام این افراد باعث جریحه شدار شدن افکار عمومی شده بود.

بازداشت زنان آوازخوان یک کلیپ در کرمانشاه

اقتصاد۲۴به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ حسن حیدری اظهار داشت: پس از انتشار کلیپی در شبکه‌های اجتماعی که در نزد افکار عمومی بازتاب منفی داشت، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت

وی ادامه داد: در بررسی‌های تخصصی همکاران پلیس امنیت عمومی مشخص شد چند نفر خانم در یک مراسم هنجار شکنانه اقدام به آوازخوانی کرده و سپس کلیپ آن در فضای مجازی منتشر شده بود.
بیشتر بخوانید:آوازه‌خوانی زن آمریکایی در نزدیکی مکّه +عکس
سرهنگ حیدری تصریح کرد: در تحقیقات تکمیلی پلیس مشخص شد این اقدام به سفارش یکی از واحد‌های صنفی و با هدف تبلیغات توسط یکی از کانون‌های تبلیغاتی شهر کرمانشاه انجام شده است.

رئیس پلیس امنیت عمومی استان کرمانشاه افزود: در همین راستا پس از شناسایی کلیه عوامل دخیل در این کلیپ هنجارشکنانه، هماهنگی‌های لازم با مراجع قضائی برای دستگیری آن‌ها به عمل آمد و همکاران ما نسبت به دستگیری خانم‌های هنجار شکن، صاحب واحد صنفی و صاحب کانون تبلیغاتی اقدام کردند.

سرهنگ حیدری همچنین از پلمب واحد صنفی و دفتر کانون تبلیغاتی خبر داد و گفت: پیج‌های انتشار دهنده این کلیپ نیز توسط پلیس فتا مسدود شد.

این مقام انتظامی در پایان با بیان اینکه پلیس با هرگونه هنجارشکنی و رفتار خارج از عرف قاطعانه برخورد می‌کند، گفت: شهر شهید پرور کرمانشاه جای اینگونه رفتار‌های خلاف عرف نیست و با خاطیان برابر قانون برخورد می‌شود.
منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار