تاریخ انتشار: ۰۰:۰۱ - ۳۰ دی ۱۳۹۹

زلزله در پرسپولیس؛ دشمن یحیی استعفا داد؟

به نظر می‌رسد وزارت ورزش با استعفای علی رغبتی موافقت کرده و مهدی رسول پناه نیز کنار گذاشته شده است.
اقتصاد۲۴ - در شرایطی که از هفته گذشته گمانه زنی‌های زیادی پیرامون جدایی مهدی رسول پناه از هیئت مدیره پرسپولیس و همچنین استعفای علی رغبتی از عضویت در هیئت مدیره شنیده می‌شد، اما حالا محمدحسین میثاقی در برنامه فوتبال برتر اعلام کرد که وزارت ورزش با جدایی آن‌ها موافقت کرده است.

رغبتی در دو سال اخیر عضو هیئت مدیره پرسپولیس بود و در مقاطع مختلف احتمال حضورش به عنوان مدیرعامل نیز مطرح می‌شد که این اتفاق هرگز رخ نداد، اما رسول پناه با شانس کمتر وارد گود شد و خیلی زود خود را به صندلی ریاست باشگاه نیز رساند و البته تجربه ناموفقی را سپری کرد.

با جدایی این دو، هیئت مدیره پرسپولیس سه نفره خواهد شد و جعفر سمیعی به عنوان مدیرعامل کارش را ادامه می‌دهد. باتوجه به وعده عرضه سهام پرسپولیس و استقلال در بورس، باید دید که وزارت ورزش چه زمانی دو عضو باقی مانده هیئت مدیره را مشخص خواهد کرد.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار