تاریخ انتشار: ۱۶:۰۸ - ۰۴ بهمن ۱۳۹۹
وزیر اقتصاد:

بیمه همگانی حوادث اجباری می‌شود

وزیر اقتصاد در نخسین جلسه هیات امنای صندوق بیمه همگانی حوادث از اجباری شدن برای واحد‌های مسکونی خبر داد.

بیمه همگانی حوادث اجباری می‌شود

اقتصاد۲۴ - نخستین جلسه هیئت امنای صندوق بیمه همگانی حوادث با حضور فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی و جمعی از مسئولان در وزارت اقتصاد برگزار شد.

در این مراسم فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به حوادث غیرمترقبه مانند سیل داخل اواخر سال ۹۷ و اوایل سال ۹۸ اظهارداشت: در استان‌هایی که واحد‌های مسکونی و تجاری بیمه بودند، بار مالی جبران خسارت از سوی دولت کاهش یافت و بیمه‌ها متکفل جبران شدند.

وی خاطرنشان کرد: وجود این صندوق‌ها نشان می‌دهد چقدر می‌تواند به مسئله جبران خسارت‌ها کمک کند، اما تاکنون اختیاری بوده است.

دژپسند تاکید کرد: بیمه همگانی حوادث اجباری بوده و ساختار قانون به گونه‌ای است که عمده دستگاه‌های اصلی از جمله وزارت کشور، وزارت راه به واسطه زیرساخت‌های توسعه و عمرانی به خصوص مسکن که محور این صندوق است، سازمان برنامه و بودجه، سازمان مدیریت بحران، وزارت بهداشت و وزارت کار نیز حضور دارند که جامعیت ترکیب این صندوق حکایت از اراده جدی دولت و مجلس است که می‌خواهد این کار انجام شود.


منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار