تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۹

کرونا به مدارس آمده؟

وزیر آموزش و پرورش درباره میزان استقبال خانواده از روز‌های ابتدایی بازگشایی مدارس گفت: هنوز زود است که درباره این تصمیم داوری کنیم. در پایان این هفته یک گزرشی از مجموعه استان‌ها و شهرستان‌ها خواهیم گرفت تا ببینیم وضعیت چگونه بوده است. تا اکنون که گزارشی از ابتلا به کرونا نداشته ایم.

توضیح وزیر آموزش و پرورش درمورد رونا در مدارس

اقتصاد۲۴ - محسن حاجی میرزایی در هجدهمین نشست گفت وگوی هفته وزارت آموزش و پرورش که با حضور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد، با بیان اینکه آموزش و پرورش یک نهاد بزرگ است و فصل مشترک زیادی با جامعه، دستگاه‌ها و نهاد‌های مختلف دارد اظهار کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران یکی از همین مجموعه‌ها است که فصل مشترک زیادی با آن داریم.

وی افزود: از یک سو فرهنگیان یکی از جامعه ایثارگران هستند چه در دوران دفاع مقدس و چه سال‌های پس از آن همواره در توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و پایبندی به این فرهنگ پیشگام بوده است. بیش از ۴۰ هزار شهید فرهنگی نشانه‌ای است از آنکه این نهاد به این فرهنگ تعلق دارد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه حوزه تربیت ایثارگران و مدارس شاهد یکی از موضوعات مشترک میان ما و بنیاد شهید است گفت: در این باره در جلسه امروز صحبت شد و بر بهبود وضعیت این مدارس و تقویت کیفی آن‌ها نیز تاکید شد. همچنین درباره املاک و مدارس نیز گفت وگوی خوبی انجام شد و روی چارچوب تفاهم کردیم و در اجرا هم کارگروهی کار را پیش خواهد برد و تصور نمی‌کنم مشکل حادی در این زمینه وجود داشته باشد.

حاجی میرزایی در پاسخ به پرسش دیگری درباره میزان استقبال خانواده از روز‌های ابتدایی بازگشایی مدارس و نحوه نظارت‌ها گفت: هنوز زود است که درباره این تصمیم داوری کنیم. در پایان این هفته یک گزرشی از مجموعه استان‌ها و شهرستان‌ها خواهیم گرفت تا ببینیم وضعیت چگونه بوده است. حتما اطلاع رسانی خواهیم کرد. البته خبر‌های پراکنده‌ای از کشور داریم و فعالیت‌های آموزشی در جریان است و برخی خانواده‌ها تمایل داشتند فرزندشان آموزش حضوری ببیند، اما آمارگیری کلی را پایان هفته انجام می‌دهیم.

وی ادامه داد: تا اکنون که گزارشی از ابتلا به کرونا نداشته ایم و اعلام نظر در این باره هم هنوز زود است. دستورالعملی را وزارت بهداشت ابلاغ کرده و ما موظف به اجرای دقیق آن هستیم و به مدیران مدارس تاکید کردیم مراقبت لازم را انجام دهند. از خانواده‌ها هم درخواست کردم خودشان هم به مدرسه سر بزنند و مطمئن شوند برنامه مراقبت‌های ما چگونه است.

درخواست صدور مجوز استخدامی جدید در آموزش و پرورش

وزیر آموزش و پرورش درباره استخدام معلمان حق التدریسی و نهضتی گفت: مشمولان قانون که اکنون کاملا روشن شده و مشخص است که در تمام استان‌ها چه کسانی مشمول می‌شوند. در قانون آمده همه ساله و تا پایان برنامه ششم توسعه به میزان ردیف و بودجه‌ای که اختصاص می‌یابد، باید جذب صورت بگیرد.

وی افزود: ردیف اختصاص یافته برای امسال ۲۵ هزار و ۵۰۰ نفر است که به ترتیب از بالاترین امتیاز جذب شده اند. برای مابقی هم از سازمان اداری استخدامی خواسته ایم مجددا ردیف اختصاص بدهند. پیگیری خواهیم کرد و طبق قانون باید تا پایان سال به استخدام در بیایند و به این ترتیب پرونده این مصوبه بسته خواهد شد.

توضیحات حاجی میرزایی درباره اصابت صاعقه به کانکس و سوختگی سه معلم

حاجی میرزایی درباره حادثه ناشی از صاعقه و رعد و برق و اصابت آن به یک کانکس در کنگرستان که منجر به سوختگی ۳ معلم شده بود گفت: این یک حادثه بود و ممکن است در هرزمانی و در هرنقطه از کشور چنین حادثه‌ای اتفاق بیفتد. ما اولویت اولمان این است که همه دانش آموزان از امکان آموزش برخوردار باشند حتی اگر در چادر یا کانکس و واحد استیجاری است. در درجه اول باید اطمینان یابیم هیچ دانش آموزی از آموختن محروم نخواهد شد؛ در گام دوم باید برای اصلاح فضای آموزشی اقدام کنیم.

وی افزود: متناسب با اعتباراتی که داریم و در مقایسه با گذشته چهار برابر شده است و دولت اعتبارات خوبی را به توسعه فضا‌های آموزشی اختصاص داده؛ تلاش می‌کنیم فضا‌های آموزشی را بهبود دهیم. سال گذشته و امسال تمام مدارس خشت و گلی را جمع آوری کردیم و مدارس کانکسی و سنگی کاهش یافته و به تدریج متناسب با اولویت‌ها پیش می‌رویم. همچنان ۲۲ درصد از فضا‌های آموزشی نیازمند توجه ویژه است و یا باید روی مقاوم سازی آن‌ها کار شود یا روی بازسازی مجدد که جزو اولویت‌های ماست.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

رشد شاخص بورس در سایه بی‌اعتمادی؛ چرا سرمایه‌گذاران همچنان بی‌اعتمادند؟/ در نبود چشم‌انداز مثبت نباید انتظار رشد داشت

عکس/ استایل تابستانی رامسین کبریتی با لباس هاوایی

پیش بینی قیمت طلا و سکه امروز ۲۴ تیر ۱۴۰۴/ سیگنال جدید به قیمت طلا

پیش بینی قیمت دلار امروز ۲۴ تیر ۱۴۰۴/ قیمت دلار از مرز ۹۰ هزار تومان عبور می‌کند؟

دانگ فنگ -۴۱؛ موشک بالستیک قاره پیما چین

مشکل ایران در پدافند هوایی نتیجه نامردی روسیه است

فیلم/ آواز خوانی خواننده عراقی حین انجام جراحی سنگین مغز

خبر بد هواشناسی برای اصفهان

درویش نقش فردوسی‌پور در کاهش مصرف برق را ستود و از اثرگذاری اجتماعی گفت

فیلم/ موزیک ویدیو ایران با صدای فرزاد فرزین

عکس/ نخستین تصویر از بازیگر نقش هری پاتر

فیلم/ حمله تند عضو شورای شهر به آب و فاضلاب در پی صدور قبض‌های نجومی

خبر مهم درباره وام بلاعوض به یارانه‌بگیران

فیلم/ اعزام تانک‌های عناصر جولانی به سویداء

حذف ویدیوی شادی دختران بسکتبالیست ایران از صفحه آسیاکاپ

بازار سرمایه چه ساختاری دارند؟

فیلم/ ترامپ: سی‌ان‌ان داشت زمان حمله به ایران را لو می داد

ایران همکاری با آژانس را به تغییر رفتار دوگانه آن مشروط کرد

وزیر دفاع: به آتش‌بس اعتماد نداریم

هشدار سردار رادان درباره پاسخ شدیدتر به حمله احتمالی دشمن

فیلم/ ترامپ بار دیگر پوتین را تهدید کرد

نخست‌وزیر عراق: ایران به دنبال توافق است نه سلاح هسته‌ای

کاسبان تحریم می گویند مکانیسم ماشه بی اثر است

فیلم/ درآمد هنگفت دست‌فروشان در پایتخت: شبی چند میلیون تومان؟

صندوق توسعه ملی چیست و چه کارکردی دارد؟

حمایت جواد خیابانی از امیر قلعه‌نویی

خداحافظی با کارت سوخت از مرداد؟

بحران امنیتی در سویدا با دست‌کم ۸۹ کشته

علم‌الهدی: هدف دشمن دین‌زداییست

هشدار محقق داماد و درویش‌زاده درباره جهل مقدس و پیامد‌های آن

از سرگیری پروازهای هواپیمایی عراق به ایران

عکس/ صدام حسین در حال روشن‌کردن سیگار برگ در سالن اجلاس سران عرب

رشد چشمگیر واردات نفت چین از ایران

جدایی مدافع استقلال قطعی شد

معرفی موشک بالستیک ATACMS MGM-۱۴۰ آمریکا

فیلم/ نماینده قم: حتی یک جاسوس افغانستانی هم نداشتیم

فیلم/ عراقچی وارد چین شد

عکس/ تغییر چهره ویژه هازل کایا سریال عشق ممنوع

پزشکیان: ما طرفدار دیپلماسی و تعامل سازنده و مخالف جنگیم

فیلم/ تیکه امیرحسین قیاسی به رشیدپور: شما نباید با ترامپ مصاحبه کنید

Beidou چینی جایگزین GPS می‌شود

فیلم/ هوشدن ترامپ در فینال جام‌جهانی باشگاه‌های فیفا

فیلم/ ظهره‌وند جنگنده‌های B۲ آمریکا را قارقارک خواند

عکس/ واکنش رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به احتمال فعال سازی مکانیزم ماشه

فیلم/ حضور سردار قاآنی در مراسم بزرگداشت شهدای نیروی قدس سپاه

آمار پلیس از مرگ‌ومیر تصادفات جاده‌ای در تهران

قیمت تبلت اپل امروز + جدول

قیمت آجیل و خشکبار امروز + جدول

قیمت فولکس واگن در بازار ایران + جدول

ولایتی شرط توقف غنی‌سازی را برای مذاکره رد کرد