تاریخ انتشار: ۱۲:۱۸ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۹
با حضور معاون اول رییس جمهور؛

عملیات اجرایی پتروشیمی اسلام‌آبادغرب آغاز شد

عملیات اجرایی پروژه مجتمع پتروشیمی اسلام آباد غرب با حضور معاون اول رییس جمهور آغاز شد.

مناطق ویژه اقتصادی

اقتصاد۲۴ - اسحاق جهانگیری پیش از ظهر امروز (شنبه) با حضور در منطقه ویژه اقتصادی زاگرس اسلام آباد غرب، به همراه وزیر نفت، معاون پارلمانی رییس جمهور و استاندار کرمانشاه فرمان آغاز عملیات اجرایی این پروژه را صادر کرد و گفت: این طرح از مهمترین طرح‌های پتروشیمی در کشور است که می‌تواند صنایع پایین دستی متعددی را فعال کرده و توسعه صنعتی جدیدی برای مردم استان کرمانشاه رقم بزند.


بیشتر بخوانید: انتظار پنج ساله برای احداث پتروشیمی چهارم در اسلام آباد غرب


گفتنی است؛ این پروژه قرار است با ۵۴۵ میلیون دلار اجرا شود و برای بیش از ۵ هزار نفر اشتغال زایی خواهد شد.

طرح تولید پلی پروپیلن از گاز طبیعی اسلام آباد غرب، ظرفیت تولید ۶۶۰ هزار تن متانول، ۱۲۰ هزار تن پروپیلن و ۱۲۰ هزار تن پلی پروپیلن در سال را خواهد داشت.

منبع: پایگاه خبری معاون اول رییس جمهور

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار