تاریخ انتشار: ۱۴:۳۲ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۹
بیمه ملت خبر داد:

محصولات جدید بیمه ملت در راه است

ناصر رشیدی، مدیر بیمه‌های مهندسی و انرژی شرکت بیمه ملت این شرکت را جزو شرکت‌های سطح اول رشته مهندسی و انرژی در صنعت بیمه دانست و گفت: شناسایی وضعیت موجود با بررسی وضعیت بازار، مرحله اول برنامه‌های در دست اقدام در این مدیریت است.

بیمه ملت

اقتصاد۲۴ - ناصر رشیدی، مدیر بیمه‌های مهندسی و انرژی بیمه ملت، اهمیت همکاری تنگاتنگ با مدیریت اتکایی و حمایت‌های مدیران عالی شرکت را به دنبال بهره‌گیری بیشتر از قرارداد‌های اتکایی و ارتقاء ظرفیت آن‌ها دانست و افزود: با توجه به این‌که بیمه ملت جزو شرکت‌های برتر در حوزه بیمه‌های مهندسی و انرژی است، باید بکوشیم اقدامات لازم را برای حفظ و ارتقای این وضعیت انجام دهیم.

وی ارتقای قرارداد‌های اتکایی و بهره‌برداری بیشتر از توانمندی‌های آن‌ها را اقدام بعدی مدیریت بیمه‌های مهندسی و انرژی در چارچوب چشم انداز این مدیریت دانست و بیان کرد: توسعه همکاری در حوزه صنعت در حوزه بیمه‌نامه‌های کنسرسیوم و همکاری با سایر شرکت‌های بیمه‌گر نیز در زمره این فعالیت‌هاست.

رشیدی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص برنامه‌های حوزه رشته انرژی اظهار کرد: در شناسایی بازار و توسعه بازار‌های جدید رشته بیمه‌های انرژی، مذاکرات و حمایت‌های ویژه‌ای در حال انجام است و امیدواریم که به زودی شاهد خبر‌های خوبی در ارتقای سهم بازار بیم ملت در این رشته باشیم.

مدیر بیمه‌های مهندسی و انرژی بیمه ملت، به مشکلات حال حاضر شبکه فروش در حوزه بیمه‌های مهندسی اشاره کرد و گفت: با مطالعه این نواقص و فعالیت در حوزه آموزش شعب، در صدد برطرف کردن آن هستیم و به دنبال آن هستیم همکاران شعب را توانمندتر ساخته و این ارتقا در راستای تفویض اختیاری خواهد بود که در آینده‌ای نزدیک اتفاق خواهد افتاد.

وی این ارتقا را منجر به استفاده و بهره‌مندی از توانمندی‌های شبکه فروش استانی دانست و اظهار کرد: در کنار این توانمندسازی، بیمه ملت نیز برنامه توسعه شعب را در دستور کار خود دارد و مدیریت بیمه‌های مهندسی و انرژی، همگام با شرکت در راستای آموزش و بالابردن سهم بازار در رشته مهندسی از طریق شبکه فروش، برنامه ریزی کرده و در حال تدوین توسعه بازار است.

ناصر رشیدی در پایان، حضور بیمه ملت در قرارداد‌ها و ریسک‌های جدید را از جمله برنامه‌های مدیریت بیمه‌های انرژی و مهندسی ذکر کرد و گفت: ریسک‌هایی مثل سایبر اینشورنس که در دنیا ارائه می‌شود و در ایران با محدودیت‌هایی روبه‌روست؛ در اولویت‌های برنامه‌های بیمه ملت است که به عنوان اولین شرکت بیمه در این حوزه حضور موفقیت‌آمیز داشته باشد و به نظر می‌رسد در به زودی بتوانیم محصول جدیدی را برای شرکت‌های اقتصادی، مالی و حتی تولیدی کشور به بازار ارائه دهیم.

برای تماشای مشروح مصاحبه ناصر رشیدی مدیر بیمه‌های مهندسی و انرژی بیمه ملت اینجا کلیک کنید.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار