تاریخ انتشار: ۱۸:۴۱ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۹

متولدان سال ۱۴۰۰ سهام دار بورس می‌شوند

نمایندگان مجلس شورای اسلامی دولت را مکلف کردند که برای متولدان سال ۱۴۰۰ منابعی را جهت خریداری واحد‌های صندوق‌های سرمایه‌گذاری پذیرفته شده در بورس اختصاص دهد.

سهام متولدان سال ۱۴۰۰

اقتصاد۲۴- نمایندگان مجلس در جلسه علنی عصر امروز (شنبه) و در ادامه بررسی جزییات لایحه بودجه ۱۴۰۰ با الحاق یک بند به ماده واحده این لایحه موافقت کردند.


بیشر بخوانید: امروز ۵۴۵ میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد/ صف‌های فروش، جمع نشد


 

طبق این مصوبه، دولت مکلف است به ازای هر فرزند که از ابتدای سال ۱۴۰۰ متولد شود، ۱۰ میلیون ریال از محل یک درصد از یک دوازدهم هزینه‌های شرکت‌های دولتی را به صورت بلاعوض صرفاً جهت خریداری واحد‌های صندوق‌های سرمایه‌گذاری پذیرفته شده در بورس به سرپرست فرزند تخصیص دهد.

آیین‌نامه اجرایی این بند توسط هیأت دولت تهیه و به تصویب مجلس شورای اسلامی می‌رسد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار