تاریخ انتشار: ۱۰:۴۴ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۹

فیلم/ هرگز پیش از جوشاندن بادمجان آن را پوست نکنید!

بادمجان از دسته صیفیجات پرطرفداری است که بسیار در آشپزی کاربرد دارد.

اقتصاد۲۴ - بادمجان از دسته صیفیجات پرطرفداری است که بسیار در آشپزی کاربرد دارد. مصرف قسمت‌های سبزرنگ بادمجان باعث رشد تومور‌های سرطانی در بدن می‌شود. بادمجان فواید بسیاری دارد و بهتر است قبل پوست کندن حتما ۵ دقیقه آن را در آب بجوشانید، تا مواد سمی زیر پوستش خارج شود.

کد ویدیو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار