اقتصاد۲۴ - تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداریهای صنعتی نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) در فصل تابستان ١٣٩٩ به ٣٤,٧درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (١.٢درصد)، ٣٣.٥ واحد درصد افزایش دارد. در میان قلمهای مرغداریهای صنعتی، کمترین تورم فصلی مربوط به قلم" جوجهی یک روزه " (٠,٩- درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم " مرغ گوشتی" (٥٣,١ درصد) میباشد.
تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداریهای صنعتی نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) در فصل تابستان ١٣٩٩ به ٣٩,٨ درصد افزایش رسید که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (١٦.١ درصد)، ٢٣.٧ واحد درصد افزایش داشته است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات مرغداریهای صنعتی به ازای تولید قلمهای خود در داخل کشور، در فصل تابستان ١٣٩٩ نسبت به فصل تابستان ١٣٩٨، ٣٩.٨ درصد افزایش دارد. در بین قلمهای مرغداریهای صنعتی، کمترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم " جوجهی یک روزه " (٦.٧ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم " تخم مرغ خوراکی" (١٢١.٥ درصد) میباشد.
تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداریهای صنعتی در داخل کشور در چهار فصل منتهی به فصل تابستان ١٣٩٩ نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ١٥,٢ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در فصل قبل (١٢.٩)، ٢.٣ واحد درصد افزایش نشان میدهد.
بیشتربخوانید:عرضههای خارج از شبکه در توزیع مرغ باید مسدود شود
در فصل مورد بررسی، در میان قلمهای مرغداریهای صنعتی در کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به قلم " جوجهی یک روزه" (٠.٢- درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم "کود " (٥٥.٢ درصد) میباشد.
بررسی شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداریهای صنعتی کشور در تابستان ١٣٩٩ نشان میدهد که شاخص اکثر استانهای کشور نسبت به فصل قبل با افزایش روبه رو بوده است. بیشترین میزان افزایش مربوط به استان بوشهر با ٧٦,٣٢ درصد و بیشترین میزان کاهش مربوط به استان گیلان با ١.٩٩ درصد کاهش میباشد.
مقایسه شاخص کل استانها در فصل جاری نسبت به فصل مشابه سال قبل نشان میدهد که اکثر استانها با افزایش روبه رو بوده اند بطوریکه بیشترین میزان افزایش مربوط به استان چهار محال و بختیاری با ١٨٤,٩٤ درصد و بیشترین میزان کاهش آن مربوط به استان گیلان با ٨.٥٩ درصد کاهش میباشد.