تاریخ انتشار: ۰۹:۵۰ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۹

بازدید عضو ستاد تسهیل و رفع موانع تولید از کار شبانه شهرک صنعتی شمس آباد

قائم مقام رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید از روند تولید شبانه ۴ واحد تولیدی و صنعتی در شهرک صنعتی شمس آباد بازدید به عمل آورد.

تسهیل و رفع موانع تولید

اقتصاد۲۴ بابک دین پرست در این بازدید‌ها از نزدیک در جریان مهمترین مسایل روند تولید، ظرفیت‌ها و سایر مشکلات این واحد‌های تولیدی که شیفت شبانه دارند، قرار گرفت.

وی از واحد صنعتی نوری تازه، گروه صنایع شیشه وگاز (شوگا)، واحدصنعتی شیمی گران فردا و واحدصنعتی پرشین قالب بازدید به عمل اورد و با کارکنان، مدیران و کارگران این واحد‌ها که در چند شیفت کار می‌کنند، گفتگو کرد.

در این بازدید‌ها سید مهدی نیازی «دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید»، صابر پرنیان «مدیرعامل شهرک‌های صنعتی استان تهران»، یداله صادقی «رئیس سازمان صمت استان تهران»، عسگری «معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران» و توکلی کِجانی «معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری» حضور داشتند.

گفتنی است که علیرغم همه تحریم‌های ظالمانه و همچنین محدودیت‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا، اما به همت تولیدگران، جهش در تولید رخ داده است و واحد‌های تولیدی و صنعتی به سمت اضافه کردن شیفت شبانه و چند شیفته شدن حرکت کرده اند.

در این برنامه نیز واحد‌هایی که با افزایش تولید و برقراری شیفت شبانه در حال فعالیت هستند، مورد بازدید و ارزیابی قرار گرفتند.

منبع: شاتا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار