تاریخ انتشار: ۲۰:۰۳ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۹

واکسیناسیون ۸ میلیون سالمند از فروردین ۱۴۰۰

معاون وزیر بهداشت گفت: تزریق واکسن کرونا به هشت میلیون سالمند از اواخر فروردین سال آینده آغاز می‌شود.

اقتصاد۲۴ - دکتر رئیسی معاون وزیر بهداشت و سخنگوی ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا در ساری گفت: حدود ۸ میلیون نفر بالای ۶۵ سال در سطح کشور داریم که در مرحله دوم تزریق واکسن کرونا قرار دارند.

رئیسی افزود: در مرحله دوم افراد بالای ۸۰، ۷۵، ۷۰ و ۶۵ سال و افراد ۱۶ تا ۶۴ سال دارای بیماری زمینه‌ای از اواخر فروردین تا تیر سال۱۴۰۰ با واکسن کرونای ایرانی و خارجی واکسیناسیون می‌شوند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار