تاریخ انتشار: ۱۰:۴۶ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۹
دبیر ستاد تنظیم بازار اعلام کرد؛

فروش مستقیم میوه در ۸۰ نقطه تهران/ بازار روغن شرایط خوبی دارد

دبیر ستاد تنظیم بازار گفت: با ایجاد شبکه توزیع منتخب و شبکه عرضه مستقیم کالا شاهد کاهش قیمت‌ها در بازار میوه‌های پرمصرف شب عید خواهیم بود.

قبادیاقتصاد۲۴ - عباس قبادی در جلسه هماهنگی بازار میوه در ایام پایانی سال و ماه مبارک رمضان با استناد به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص مشکلات معیشتی مردم و قیمت میوه در بازار شب عید، گفت: در راستای لبیک به فرمایشات ایشان، امشب جلسه‌ای با حضور حلقه‌های مختلف، تولید، توزیع و عرضه میوه از باغداران، تولیدکنندگان، اتحادیه‌ها و تشکل‌های بخش خصوصی در بخش‌های مختلف زنجیره و نمایندگان نهادها و سازمان‌های دولتی ذی‌ربط برگزار شد و موضوعات مرتبط با بازار میوه در این ایام مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

معاون بازرگانی داخلی وزارت صمت، استفاده از شبکه منتخب توزیع در کنار نظام توزیع و عرضه سنتی را یکی از مصوبات جلسه عنوان کرد و توضیح داد: یکی از مسائلی که امشب مورد تاکید و تأیید قرار گرفت ایجاد بستر مناسب برای باغداران و تولیدکنندگان در راستای عرضه مستقیم میوه و تولیدات خود به مصرف کننده بود، تا با حذف دلالان به عنوان یکی از عوامل افزایش قیمت، علاوه بر تعدیل قیمت‌ها در سطح عرضه، تولید کننده نیز منتفع شود.

تعیین ۸۰ نقطه برای عرضه مستقیم میوه در ایام عید و ماه مبارک رمضان

وی با بیان اینکه ۸۰ نقطه در میادین میوه و تره‌بار شهر تهران و شهرستان‌های اطراف به عنوان غرفه عرضه مستقیم میوه، به صورت رایگان در اختیار اتحادیه‌ها انجمن‌ها و باغداران قرار خواهد گرفت، تصریح کرد: ایجاد شبکه منتخب عرضه نیز در کنار شبکه سنتی و عرضه مستقیم کالا توسط تولید کننده، یکی دیگر از تمهیدات در نظر گرفته شده برای تعدیل قیمت‌ها و همچنین حفظ حقوق تولیدکننده است، در این طرح غرفه‌های منتخب در میادین میوه و تره‌بار مشخص می‌شوند که سیب و پرتقال را بصورت مستقیم از تولیدکننده تهیه کرده و آن را در اختیار شبکه منتخب توزیع خرد و واحدهای صنفی در سطح شهر قرار می‌دهد تا علاوه بر تعدیل قیمت، دسترسی مردم برای تأمین این کالاها نیز راحت‌تر باشد.

توجه وزارت صمت به حقوق مصرف‌کننده در کنار حفظ منافع تولیدکننده

طبق گفته دبیر ستاد تنظیم بازار با توجه به حساسیت و تاریخ مصرف محدود میوه‌ها، افزایش حجم خروجی میوه‌ها از سردخانه در روزهای آتی، به عنوان یکی از سیاست‌های وزارت صمت و ستاد تنظیم بازار مورد توجه قرار گرفت تا علاوه بر جلوگیری از تحمیل خسارت به تولیدکنندگان و صاحبان میوه در سردخانه‌ها، با افزایش عرضه در سطح بازار شاهد تعدیل قیمت‌ها در بازار میوه شب عید باشیم.

به دنبال تعدیل قیمت‌ها از طریق عرضه مستقیم و گسترده کالا هستیم

قبادی عرضه و تقاضا را یکی از عوامل تأثیرگذار در نوسانات قیمت در بازار محصولات کشاورزی اعلام کرد و گفت: تجربه نشان داده است که مداخله دولت در بازار می‌تواند نتیجه عکس داشته باشد بنابراین ما تلاش کردیم تا با ایجاد هماهنگی بین بخش‌های مختلف تولید، توزیع و عرضه کالا و مدیریت بازار از این طریق، در کنار نظارت، حداقل مداخله را داشته باشیم و تنها در شرایط ضروری ورود کنیم و سیاست ما در بخش میوه، تعدیل قیمت‌ها با کمک عرضه زیاد، گسترده و مستقیم است تا با حذف واسطه اضافه و ایجاد اتصال بین حلقه‌های تولید توزیع و مصرف، حقوق تمام زنجیره را تأمین کنیم.


بیشتربخوانید:بازار آزاد در حال از دست دادن مزیت‌هایش است؟


وی با تاکید بر اهمیت حقوق مصرف کننده و لزوم توجه به منافع تولیدکننده از آغاز توزیع میوه شب عید در سراسر کشور از ۲۰ اسفند خبر داد گفت: امیدواریم با اقدامات انجام شده و تصمیماتی که در هفته‌های اخیر و به ویژه در جلسه امشب گرفته شد، شرایط بازار به گونه‌ای باشد تا کمترین نیاز به مداخله ما ایجاد شود.

شرایط خوبی بر بازار گوشت قرمز و روغن حاکم است

معاون بازرگانی داخلی وزارت صمت در بخش دیگری از صحبت‌های خود به شرایط خوب بازار گوشت قرمز و روغن خوراکی اشاره کرد و گفت: میانگین ماهانه تولید روغن در کشور ۱۵۰ هزار تن بوده است که این رقم در حال حاضر بالغ بر ۲۲۰ هزار تن رسیده است و خوشبختانه در خصوص تأمین روغن مورد نیاز کشور مشکلی وجود ندارد اما به علت حساسیتی که در بازار ایجاد شد توزیع در فروشگاه‌های خاص صورت می‌گیرد.

وزارت صمت در تنظیم بازار از هیچ کوششی دریغ نمی‌کند

قبادی ادامه داد: به جز کالاهای موجود در بازار بالغ بر ۵ میلیون تن کالا در بنادر کشور و حدود ۵ میلیون تن ذخیره استراتژیک داریم و علیرغم همه تلاش‌هایی که دشمنان در زمینه اقتصادی برای کشور ایجاد کردیم، با وجود فراز و نشیب‌هایی که ایجاد شد، اما خوشبختانه در بحث تأمین کالا مشکلی وجود ندارد و با توجه به تذکرات ارزشمند مقام معظم رهبری، خودمان را مکلف می‌دانیم که برای رفع مشکلات موجود از هیچ تلاشی دریغ نکنیم و امیدواریم شاهد بازار آرام در ایام پیش رو باشیم.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت گوشت گوسفند، گوساله و مرغ + جدول

قیمت ماهی امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

قیمت خودرو‌های مدیران خودرو امروز

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت All-in-One اپل امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

قیمت دلار و یورو امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ ترکیب احتمالی النصر مقابل پرسپولیس

قیمت خودرو‌های سایپا امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

آغاز واریز حقوق بازنشستگان کشوری به همراه شگفتانه ۳ میلیون تومانی

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ + جدول

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

تعطیلی کامل برنامه هسته‌ای، شرط آمریکا برای مذاکره با ایران!

این داروی گیاهی مانع از ابتلا به آلزایمر می‌شود

بیانیه ارتش لبنان درباره تحصن در جاده فرودگاه بین‌المللی بیروت

ترامپ همچنین مایل به مذاکره با تهران است

مشاور امنیت ملی آمریکا: درمورد ایران، همه گزینه ها روی میز است

زلنسکی: آماده‌ایم که مذاکره کنیم

مذاکرات درباره مرحله دوم توافق با حماس

شیخ نعیم قاسم: جلوگیری از فرود هواپیمای ایران در لبنان، اجرای تصمیم اسرائیل است

توئیت جدید حساب کاربری رهبر انقلاب به زبان عبری

پزشکیان: آیا ما به دنبال جنگ هستیم؟

فیلمی حیرت انگیز از استقرار ماهواره‌های استارلینک در مدار زمین

فیلم/۱۱ میلیون مسکن ساختیم ولی فقط ۲ میلیون نفر به مالکان مسکن اضافه شد!

فیلم/هدیه ۱۰ هزار دلاری شیخ کویتی به بازیکن زن ایرانی!

تصاویر کانکس پلیس نصب شده در نزدیکی درب کوی دانشگاه تهران

آلینا کابایوا معشوقه پوتین کیست؟

ازدحام مردم مقابل محل اقامت النصر در تهران

اطراف دانشگاه شریف هم امنیت لازم را ندارد

رئیس اتحادیه کانون‌های وکلا، وکالت اولیای دم مرحوم خالقی را عهده‌دار شد

دومینوی گرانی به بازار لوازم خانگی رسید

عذرخواهی و پیگیری‌های ویژه اعضای دولت برای دلجویی از خانواده خالقی

پدر امیرمحمد خالقی: راضی نیستیم خون فرزندمان پایمال شود

تحویل محموله بمب‌های سنگین آمریکا به تل‌آویو

معاون وزیر راه: تهدید اسرائیل به زدن هواپیمای ایرانی در صورت پرواز به سمت بیروت؟

پیش بینی قیمت دلار فردا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳/ احتمال کاهش قیمت دلار با تداوم پیش‌فروش سکه

پیش بینی بورس فردا دوشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۳

مشکلات حقوقی مادر علی انصاریان همچنان پابرجاست

سرانجامی شوم با بازی جرات و حقیقت

تهدید زن جوان توسط سارق موبایلش

پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۲۹ بهمن ۱۴۰۳/ قیمت طلا با پیش‌فروش سکه ریزشی می‌شود؟

فیلم/ شفق قطبی از ایستگاه فضایی بین‌المللی

کشف جسد سوخته زن جوان در بیابان‌های گرمدره

همه چیز در مورد سریال آبان + اسامی بازیگران

هشدار جدی به تهرانی‌ها؛ باد شدید در راه است

یک علامت شایع کمبود یُد

اختلال خواب چیست و چگونه درمان می شود؟

گیخاتو خان کیست؟| مبتکر اولین اسکناس

فیلم/ ارتباط نادر عضوی از قبیله بدوی با مردم

علائم اولیه سرطان زبان چیست؟

عکس/ چهره خاص و دیدنی دلکش دهه ۵۰ با تاج کاغذی

کمبود کدام ویتامین باعث سفیدی مو می‌شود؟

وعده سیب‌زمینی ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومانی وزارت جهاد؛ روند صعودی قیمت سیب‌زمینی ادامه دارد

درآمد‌های لرزان بودجه، خرج مُسکن یارانه‌ها / رنگین کردن سفره فقر محرومان با کالابرگ الکترونیکی

مذاکرات استقلال با ماتزاری ادامه دارد

عکس/ استایل شیک بهنوش طباطبایی با دستبند و انگشتر لاکچری

عکس/ آخرین تمرین تیم استقلال قبل از بازی با الریان

عکس/ گریم متفاوت بهزاد فراهانی و وثوقی ۵۱ سال پیش در یک فیلم سینمایی

گزارش ترک فعل بانک مرکزی روی میز دادسرای دیوان محاسبات

ماجرای هولناک کشف جسد سوخته زن جوان در بیابان‌های گرمدره

عکس/ دیدار فرهاد مجیدی و کوین یامگا در امارات

عکس/ جولان تاکسی‌های نارنجی ۵۴ سال پیش در خیابان ناصرخسرو