اقتصاد۲۴ - محمدرضا پورابراهیمی منتخب مردم کرمان در مجلس یازدهم، ضمن تاکید بر همسانسازی حقوق بازنشستگان، گفت: موضوع حل مشکل همسانسازی حقوق بازنشستگان در برنامه ششم توسعه کشور آمده است، اما دولت عنوان میکند که برای همسانسازی منابع ندارد. مجلس برای اینکه حقوق بازنشستگان که با مشکلات معیشتی دست و پنجه نرم میکنند تضییع نشود، ۲ راهکار در نظر گرفته است.
وی با بیان اینکه درصدد توافق با دولت هستیم که نسبت به صدور احکام ما به التفاوت برای همسانسازی حقوق کارکنان دولت که بازنشسته شدهاند اقدام کند، افزود: در مجلس پیشنویسهایی را تهیه کردیم که براساس آن احکام مربوط به افزایش قانونی حقوق بازنشستگان را پیگیری کنیم تا دولت آن بخشی را که میتواند عملیاتی و بخش دیگر را به عنوان دیون خود مشخص کند و در زمان و شرایط بهتر معوقات سالهای قبل را بپردازد.
منتخب مردم کرمان در مجلس ادامه داد: برای مثال اگر قرار است حقوق بازنشستهای از ۴ به ۵ میلیون افزایش یابد، ۱۰ یا ۲۰ درصدی را که دولت میتواند به صورت نقدی افزایش دهد را پرداخت کند و آن بخشی را که باقی میماند را با صدور حکمی جزء دیون خود محسوب کند که شخص طلبکار دولت بشود؛ دولت در حال حاضر به خیلی از جاها بدهکار است و هیچ اشکالی ندارد که به کارمندان قدیمی خود که بازنشستگان فعلی هم هستند بدهکار باشد.
پورابراهیمی بیان داشت: سازوکاری فراهم خواهد شد تا اسناد مطالبه بازنشستگان از دولت یعنی آن بخشی را که دولت نمیتواند به صورت نقدی به آنها پرداخت کند را در بازار ثانویه عرضه کنند و از طریق عرضه آن پول آن را بگیرند؛ این احکام میتواند با سر رسیدهای یک سال تا چند ساله صادر شود.
بیشتر بخوانید: لاریجانی: در مورد همسان سازی حقوق بازنشستگان قانون داریم
وی افزود: راهکار دیگر این است که دولت با صدور احکام بخش باقیمانده از افزایش حقوق که نمیتواند به صورت نقدی به بازنشستگان پرداخت کند، جزء مطالبات آنها محسوب کند و بعد از یک یا دو سال با محاسبه سود بانکی به آنها بپردازد؛ در هرصورت هدف ما این است که این احکام به عنوان طلب بازنشستگان قطعی و ظرف یک یا چند سال پرداخت شود.
منبع: تسنیم
منابع دیگر افزایش ها را از کجا میارن این هم از اونجا تامین کنند
نمیخوان، اگه بخوان هزاران منبع هست میتونن درامد نا چیزی ازشرکتها، سازمانهاو کارخانه های دولتی را به این امر اختصاص بدند مثل مخابرات، شرکت نفت، حمل و نقل و...
همیشه فکر میکردم همانطور که در دین اسلام گفته شده عمل میشود وارزش ریش سفیدان وبزرگترها گذاشته میشود ولی عملا در جامعه ارزشی برای این پدران درد مند وعائله مند وجود ندارد چون این بیچاره ها جلوی خانواده خود هم هرروز کوچک می شوند وبیصدا میگریند وقتی پدری حتی نمیتواند یک روز تعطیل از بچه های خودش دعوت کند چراکه سفره اش خالی است وحتی خود پول دکتر ودرمان خودش را هم ندارد ودستش جلوی بچه ها دراز است دیگر چه احترام وارزشی دارد.یک عمر به این امید کار کرده که مثل مردم دیگر کشورهای دنیا درارامش زندگی کند وبه سفر برود ولی در خرج وخارج خود مانده است چرا مگر کشور ما چه کم دارد ؟؟؟؟که حال روز مو سپیدهایش این است؟