تاریخ انتشار: ۱۵:۲۷ - ۱۴ تير ۱۳۹۹
مدیر امور شهرسازی و معماری سازمان منطقه آزاد قشم مطرح کرد؛

بازآفرینی بافت فرسوده منطقه آزاد قشم مطابق طرح جامع و تفصیلی مصوب در حال انجام است

مدیر امور شهرسازی و معماری سازمان منطقه آزاد قشم با بیان اینکه بازآفرینی بافت فرسوده از اولویت های این سازمان است، گفت: ساماندهی بافت های فرسوده شهر قشم براساس طرح جامع شهری و طرح تفصیلی مصوب این سازمان در حال اجراست.
منطقه آزاد قشم
اقتصاد۲۴ - نورالله کرمی با بیان این مطلب، اظهار کرد: طرح جامع شهری، طرحی بلندمدت است که در آن نحوه استفاده از اراضی و منطقه بندی مربوط به حوزه‌های مسکونی، صنعتی، بازرگانی، اداری و کشاورزی و تأسیسات و تجهیزات و نیازمندی‌های عمومی شهری، سطح لازم برای ایجاد تأسیسات و تجهیزات و تسهیلات عمومی مناطق نوسازی، بهسازی و اولویت‌های مربوط به آن‌ها تعیین می‌شود.

کرمی ادامه داد: همچنین ضوابط مربوط به حفظ بنا و نما‌های تاریخی و مناظر طبیعی در طرح جامع شهری تهیه و تنظیم می‌گردد و تمامی طرح‌ها و برنامه‌های حوزه شهرسازی باید مطابق این طرح تعریف و اجرایی شود.
بیشتربخوانید: با اسکله‌ها و بنادر منطقه آزاد قشم آشنا شوید/ بنادر تجاری و مسافری قشم از ظرفیت‌های مهم جزیره
وی اضافه کرد: سازمان منطقه آزاد قشم نیز مطابق قانونن اداره مناطقه آزاد کشور به عنوان نهاد اصلی تصمیم گیر و اجرایی در این منطقه در تاریخ ۳۰/۴/۱۳۹۲ طرح جامع شهر قشم را به تصویب رسانده و سایر طرح‌ها و برنامه‌های حوزه شهرسازی با هماهنگی این طرح در حال اجرا است.

مدیر امور شهرسازی و معماری سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به تعریف طرح تفصیلی شهری، تصریح کرد: طرح تفصیلی شهر قشم، طرحی است که براساس معیار‌ها و ضوابط کلی طرح جامع به موارد جزئی‌تر از جمله نحوه استفاده از زمین‌های شهری در سطح محلات، موقعیت و مساحت دقیق زمین، شبکه عبور و مرور، میزان تراکم جمعیت و تراکم ساختمانی در واحد‌های شهری و اولویت‌های مربوط به مناطق بهسازی و نوسازی و توسعه و موقعیت کلیه عوامل مختلف شهری می‌پردازد.

کرمی افزود: طرح تفصیلی شهر قشم نیز در تاریخ ۲/۱۲/۱۳۹۶ در کمیسیون ماده ۸ به تصویب رسیده و پس از آن تمام فعالیت‌های شهرسازی، تعیین کاربری، تراکم ساختمانی و... در شهر قشم مطابق این طرح تایید و اجرایی می‌شود.



بهسازی بافت فرسوده مطابق طرح جامع شهر قشم



مدیر امور شهرسازی و معماری سازمان منطقه آزاد قشم در ادامه درباره وضعیت عملیات بهسازی و ساماندهی بافت‌های فرسوده در شهر قشم، گفت: این سازمان با توجه به اهمیت و جایگاه خاص محله‌های سنتی و بافت قدیمی، با انتخاب یک مشاور به صورت ویژه این محدوده را مورد مطالعه و بررسی قرار داد و در تاریخ ۲۰/۲/۱۳۹۵ طرح بافت فرسوده شهر قشم را به تصویب رسانده است.

کرمی پیرامون ویژگی‌های طرح بافت فرسوده، تصریح کرد: برای اجرای طرح مصوب نیاز است تا همزمان با حفظ بافت کلی، اقدام به نوسازی و بهسازی معابر و برخی منازل در این مناطق مطابق طرح تفصیلی شهر و طرح بافت فرسوده قشم انجام شود.
بیشتربخوانید:  جزیره قشم بهترین درگاه ارتباطی ایران و اروپا
وی ادامه داد: ساماندهی بافت‌های قدیمی شهر قشم براساس طرح جامع شهری و طرح تفصیلی مصوب این سازمان در مساحتی حدود ۱۵۵ هکتار و با تعریف پروژه‌هایی در پهنه‌های مشخص در حال اجرا بوده و احیای بافت فرسوده از اولویت‌های سازمان منطقه آزاد قشم است.

مدیر امور شهرسازی و معماری سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به موانع انجام کامل طرح بافت فرسوده این شهر، گفت: مطابق طرح مصوب برای ساماندهی و بهسازی بافت قدیم و فرسوده نیاز به آزادسازی و تعیین تکلیف برخی عرصه‌ها در محله‌های شهر قشم است که برای حل این مشکل نیازمند همراهی بیشتر از سوی مردم، دادستان محترم شهرستان و دیگر ارکان بازآفرینی شهری هستیم.

کرمی اضافه کرد: در طرح مصوب بافت فرسوده و قدیم شهر قشم، محل‌هایی به عنوان نقاط اولویت دار در محله‌های چابهار و کوی صاحب الزمان تعیین شده و با حل مشکل تملک در این مناطق می‌توانیم شاهد سرعت گرفتن اجرای این طرح باشیم.

مدیر امور شهرسازی و معماری سازمان منطقه آزاد قشم در پایان خاطرنشان کرد: تمامی ارکان حاکمیت در شهر باید به کمک سازمان منطقه آزاد قشم بیایند و با همدلی به حوزه بازآفرینی شهری ورود کنند تا بهبود وضعیت در بافت قدیمی حاصل شود.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
برچسب منتخب
# مناطق آزاد

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ دل سهراب بختیاری زاده با استقلال است

عکس/ تیپ تینیجری فاطمه معتمد‌آریا ۴۴ سال پیش با شلوار پیش بندی و کلاه خاص

عکس/ قابی احساسی از ابی و دخترش ۵۳ سال پیش در یک رستوران

عکس/ جولان اتوبوس‌های دو طبقه ۵۱ سال پیش در میدان فردوسی تهران

عکس/ استایل خاص فردین و ناصر ملک مطیعی ۴۳ سال پیش با لباس‌های برند

عکس/ ژست عاشقانه حمیرا و پرویز یاحقی ۵۳ سال پیش با استایل اروپایی

عکس/ خنده‌های از ته دل بهاره رهنما و دخترش پریا در پشت دیوار

عکس/ استقلال در دربی تهران با لباس جدید

عکس/ چهره شوکه کننده نوید محمدزاده با تیپ اجق وجق در دیدار با بهمن مفید

عکس/ تمام بازیکنان مشترک استقلال و پرسپولیس

عکس/ سفر مسعود پزشکیان به جنوب غرب تهران

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

نباید با استیضاح وزیر اقتصاد، سیاسی برخورد کرد/ اثرات منفی پول‌های زیاد و بی‌برنامه‌ در دولت گذشته امروز مشخص شده است

بهترین رژیم غذایی برای بهبود سرطان پروستات

روش‌های خانگی بجای بوتاکس؟

دمای تهران زیر صفر شد

خیال استقلال از رونالدو و مانه راحت شد

ترامپ: در صورت صلح، روسیه به اوکراین حمله نخواهد کرد

تعطیلی بخش‌های بستری بیمارستان‌ها در نوروز تعیین و تکلیف شد

ضرورت استفاده از هوش مصنوعی برای کاهش تصادفات

واکنش حماس به عملیات جنوب حیفا

یاغی پرسپولیس: بردن دربی لذت بخش است

بحث پزشکیان با امام جمعه اسلامشهر

صحبت‌های جالب رضاییان پس از دربی؛ قول رامین به هواداران استقلال

عکس/ پوستر AFC پس از دربی؛ Tehran is RED

کارشناس داوری دربی ۱۰۵؛ پنالتی استقلال سوخت؟

فیلم/لحظاتی از شادی و غم بعد از سوت پایان دربی ۱٠۵

فیلم/بوژوویچ: استقلال در دربی سزاوار باخت نبود

فیلم/هوادار ناراحت استقلال روی سکوی‌های ورزشگاه بعد از سوت پایان بازی

عالیشاه: یک فینال را بردیم، ۹ تا باقی مانده است

عکس/خوشحالی عابدزاده از برد پرسپولیس در دربی

علی علیپور به رکورد هاشمی‌نسب رسید

فیلم/گل دوم پرسپولیس به استقلال توسط علی علیپور

کارتال دربی تهران را هم برد؛ پرسپولیس دبل کرد و به کورس برگشت!

اوجالان رئیس پ‌ک‌ک: این گروه باید خود را منحل کند

حسینی باید اخراج می‌شد!

کری‌خوانی اسکوچیچ پس از تساوی

اعتراض سریع استقلال به پنالتی دربی: آفساید به نظر می‌رسید!

فیلم/ گل اول پرسپولیس

عالیشاه پنالتی‌زن پرسپولیس را عوض کرد

برد یک نیمه‌ای پرسپولیس در دربی؛ استقلال باز هم پنالتی داد

تصویر جالب از پرتماشاگرترین دربی پایتخت

پزشکیان: از قطعی برق و گاز عذرخواهی می‌کنم

فیروز کریمی: پیشنهاد استقلال را رد کردم

عکس/ رامین رضاییان به سمت نیمکت پرسپولیس رفت

نوشته جالب هوادار پرسپولیس برای سروش رفیعی

پوتین: اولین ارتباطات ما با دولت آمریکا، امید‌هایی را منعکس می‌کند

واکنش کفاشیان به ائتلاف با عابدینی علیه تاج

مرگ مشکوک بازیگر معروف و همسرش

رشد چشمگیر مجتمع تبریز بیمه معلم در رشته‌های اموال، اشخاص و عمر

واحد پول چه کشورهایی پوند است؟

سرمایه‌گذاری مولد؛ سود فردی، رشد جمعی

ماجرای مرگ تلخ ۱۹ ورزشکار ایرانی به خاطر گازگرفتگی

آیا تغذیه سالم در بارداری بر هوش نوزاد اثر دارد؟

جاذبه‌های گردشگری پارک طالقانی تهران

قیمت گوشت امروز چهارشنبه ۸ اسفند اعلام شد

آشنایی با خواص شگفت‌انگیز کنجد برای سلامتی

ساعت کاری اصناف در ماه رمضان و شب عید کاهش نمی‌یابد

عمر مفید باتری ماشین؛ از کجا بفهمیم وقت تعویض باتری رسیده است؟

اختلال خواب چیست و چگونه درمان می‌شود؟

اینفوگرافی/ قدرتمندترین پاسپورت‌ها در سال ۲۰۲۵

فیلم/ مسعود فراستی: هر غلطی که دلم بخواهد می‌کنم