اقتصاد۲۴ - ابراهیمی به عنوان روانشناس بالینی کودک و نوجوان فعالیت دارد، اما در چندین دورهی هنری از جمله فیلمنامه نویسی، فیلمسازی، تصویربرداری و تدوین شرکت داشته و تجربهی ساخت یک فیلم مستند را هم دارد.
در پاییز ۹۸ فیلم مستندی از میترا ابراهیمی به نام «کامی» در جشنواره سینما حقیقت اکران شد که تهیه کنندگی و سرمایه گزاری آن را پیمان قاسم خانی برعهده داشت و موسیقی کار هم اثر پریا قاسم خانی بود. در این فیلم به زندگی کامیار شاپور، فرزند فروغ فرخزاد و پرویز شاپور پرداخته شده.
میترا ابراهیمی در مصاحبهی خود گفته از بچگی به فروغ علاقه داشته و وقتی موفق به دیدار با کامیار شاپور شده بود، با آنکه خود مایل به ساخت این مستند نبود، اما نظر شاپور آن بود که این فیلم را فقط خود ابراهیمی میتواند بسازد و به این ترتیب بود که میترا ابراهیمی فیلمساز شد.
ابراهیمی در این مصاحبه میگوید که شغل اصلی او در واقع روانشناسی است، اما همیشه به ادبیات علاقه داشته و حتی در کلاسهای فیلمنامه نویسی هم شرکت کرده بود، اما تا پیش از مستند «کامی» تجربهای در زمینهی فیلمسازی نداشت. به گفتهی ابراهیمی او در مدت ساخت فیلم، کماکان به شرکت در کلاس هایش ادامه میداد و سعی میکرد از آموخته هایش در ساخت اثر خود استفاده کند.
اما آنطور که از صحبتهای ابراهیمی برمی آید این آخرین تجربهی او در زمینهی فیلمسازی نخواهد بود. او در مصاحبهی خود در اینباره میگوید: «همین حالا که فکر میکنم با توجه به فضای کاری ام که پر از سوژه است باید کار جدیدی را شروع کنم اولین چیزی که به ذهنم میرسد این است که حالا چه کسی از من زمان فیلمسازی حمایت خواهد کرد، با این حال فکر میکنم که دوباره به سراغ فیلمسازی خواهم آمد، زیرا این عشق به تازگی در من شعله ور شده است و دوست دارم آن را ادامه بدهم.»
پس از اکران در جشنواره سینما حقیقت، مستند «کامی» به بخش مسابقه مستند جشنواره فیلم فجر سال گذشته هم راه یافت، اما به دنبال وقایع آبان ماه سال ۹۸ و تصمیم عدهای از هنرمندان مبنی بر ابراز اعتراض خود با انصراف از جشنواره فجر، سازندگان فیلم مستند «کامی» هم خبر از انصراف خود از شرکت در جشنواره فیلم فجر دادند.
میترا ابراهیمی با اعلام انصراف از حضور در جشنواره فیلم فجر نوشت:
«پیش از این با افتخار گفتم که فیلم را در جشنواره فجر اکران خواهم کرد، چون کامی برای این مردم است، چون نمیخواهم با پزهای روشنفکری ببرمش آن طرف و جایی اکرانش بکنم که درکش نمیکنند، اما حالا برایم هیچ افتخاری نیست. حالا پنج سال تلاشم را کوچک میبینم در مقابل داغی که بر دل مردم ایرانه! کامی هم به نوعی قربانی شد، اما اکرانش بماند به زمانی بهتر با دلی خوش تر. این کمترین کاری بود که از دست من برمی آمد. با عذرخواهی از عوامل فیلم که بسیار زحمت کشیدند. اینکه اولین فیلم ات به اکران مهمترین جشنواره کشورت برسد شاید آرزو باشد، اما انسان سوگوار آرزویی ندارد.»
دخترهای کم سن و سال با مردان همسال پدرشون ازدواج می کنند. که قبلا ازدواج های ناموفقی داشته اند با فرزند......چقدر بد بد بد
روی خودتون کار کنید
اقای قاسم خانی شما الگو هستید و با نوشتن افکار و عقاید و خیلی چیزهارو در جامعه براحتی با یه خندوندن تغییر میدید لطفا در حد الگو باشید و به صورت الگو رفتار کنید
واقعا دختر ها تو این چیزا بخشندن.سن و سال هم براشون مهم نیست.رو خودتم روانشناسی کنی بد نیست.
خب همین کافیه برای شیطان. مگه هر گِردی گردو میشه موضوع اینه که اگه گردویی گرد نباشه دیگه گردو نیس
خدا کنه حیف نشه
پیمان قاسمخانی کارگردان و بازیگر معروف و مشهوری است.
خیر هم می بینه ان شاء الله چون دختره بهترین انتخاب را کرده، تا چشم حسودی مثل تو کور بشه
یجا متولد ۶۹ ی جا متولد ۶۶
یجا دکتر روانشناسی بالینی کودک ( بماند که این رشته در ایران هنوز دکترا ندارد) ی جا میگید لیسانس مدیریت و ارشد روانشناسی بالینی کودک و مشاور که شغل اصلیشون مشاوره و روانشناسی هست!
از انجایی که بنده خودم دکتر روانشناس هستم اطلاع دارم که چون ایشان مدارک ارشد و کارشناسیشون غیر مرتبط هست اجازه رواندرمانگری ندارند! این قوانین سازمان نظام روانشناسی هست کسی نمیتونه تخطی کند
از طرفی عنوان پزشک هم اوردید و فیلمساز و کارگردان و مستند ساز و اوووووووووووووو که چه خبراست
پس چرا زن این پیرمرد شده؟ حتما سابقه ازدواج داره یا از خانواده سطح بالایی نیست از نظر فرهنگی!
ما آشنا داشتیم ۲۵ساله دختر ۱۶ساله گرفته بعد از یکسال طلاق گرفت بعد با یک خانم ۳۲ساله مجدد ازدواج کرده الان اینقدر تفاهم دارن که مادرپسره هر روز شکر خدا رو می کنه
به هر روی امید که با هم شاد بان