تاریخ انتشار: ۱۸:۳۴ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۹

مرگ مرموز زن جوان در آستانه ازدواج؛ قتل یا حادثه؟

روز حادثه قرار بود بنا بیاید و قسمت‌هایی را که نم داده بود، درست کند. وسایل خانه به هم ریخته بود. من با بنا صحبت کردم و قرار شد چند ساعت دیگر بیاید. بعد بیرون رفتیم و کمی کارهای‌مان را انجام دادیم. غذا خریدیم و به خانه برگشتیم. بعد از اینکه ناهار خوردیم، دوباره من با بنا تماس گرفتم و پرسیدم چرا نیامدی؟ با هم جدال لفظی کردیم و بنا گفت جایی گرفتار شده؛ اما می‌آید. من کمی خودم کار انجام دادم و خانه را تمیز کردم و زباله‌های ساختمانی را بیرون بردم. آزیتا پادرد شدیدی گرفت...

مرگ مرموز زن جوان

اقتصاد۲۴ - مردی که متهم است نامزدش را با واردآوردن ضرباتی بر بدنش به قتل رسانده است، در حالی پای میز محاکمه می‌رود که اتهام را رد کرده و مدعی است نامزدش به مرگ طبیعی فوت شده است.

 دو سال قبل زنی جوان به مأموران پلیس شکایت کرد و مدعی شد نامزد خواهرش باعث مرگ خواهرش شده است.

این زن که ژاله نام دارد، گفت: کسی که خواهرم را کشته، نامزدش مهرداد است. او دروغ می‌گوید که خواهرم به مرگ طبیعی مرده است.
بیشتر بخوانید:فیلم/ مرگ دلخراش پاکبانان پل سید خندان
ژاله درباره دلیل این ادعا گفت: خواهرم در مطب پزشک کار می‌کرد و کار‌های تزریقات را انجام می‌داد. او دختر بسیار زیبایی بود که خواستگاران زیادی داشت و حتی یک پزشک خواستگارش بود؛ اما خواهرم عاشق مهرداد شده بود. ما به او گفتیم مهرداد به درد او نمی‌خورد؛ اما قبول نمی‌کرد. چون خواهرم تنها زندگی می‌کرد و مهرداد همیشه کمکش می‌کرد، تصورش این بود که مهرداد مرد مناسبی برای زندگی با اوست. تا اینکه مدتی قبل از حادثه من متوجه شدم مهرداد با خواهرم بدرفتاری کرده است و بعد هم آثار کبودی روی بدن او دیدم. چون ما مخالف ازدواج‌شان بودیم؛ اما آزیتا خواهرم، اصرار به این ازدواج داشت، به‌همین‌دلیل خجالت کشید به ما بگوید اشتباه کرده است. تا اینکه روز حادثه مهرداد با من تماس گرفت و گفت آزیتا حالش خوب نیست. من فهمیدم اتفاقی افتاده و مهرداد در این اتفاق مقصر است.

وقتی که مأموران ادعای ژاله را بررسی کردند، متوجه شدند پزشکی قانونی نیز موارد مشکوکی روی بدن آزیتا پیدا کرده است. در پزشکی قانونی آثار ساییدگی روی زانو و دست آزیتا مشاهده شده بود که به لحظاتی قبل از مرگ او مربوط می‌شد. همچنین پزشکی قانونی اعلام کرد احتمال اینکه آزیتا بر اثر خفگی جانش را از دست داده باشد، وجود دارد و به نظر می‌رسد مرگ بر اثر انسداد مجاری تنفسی بوده است.

به‌این‌ترتیب مهرداد بازداشت شد. او اتهام را رد کرد و گفت: من آزیتا را دوست داشتم. ما رابطه بسیار خوبی با هم داشتیم. چون او تحصیلات دانشگاهی داشت و من نداشتم، خانواده‌اش با این ازدواج مخالف بودند؛ اما آزیتا من را دوست داشت. من هر کاری که می‌توانستم، برای آزیتا انجام می‌دادم تا راحت زندگی کند. حتی همه هزینه‌های خانه‌اش را هم بر عهده من می‌گذاشت. با وجود مخالفت خانواده‌ها قرارمان برای ازدواج قطعی بود و داشتیم خانه‌ای را که آزیتا در آن مجردی زندگی می‌کرد، برای زندگی مشترک آماده می‌کردیم. خانه کمی بنایی نیاز داشت و باید تعمیر می‌شد. روز حادثه قرار بود بنا بیاید و قسمت‌هایی را که نم داده بود، درست کند. وسایل خانه به هم ریخته بود. من با بنا صحبت کردم و قرار شد چند ساعت دیگر بیاید. بعد بیرون رفتیم و کمی کارهای‌مان را انجام دادیم. غذا خریدیم و به خانه برگشتیم. بعد از اینکه ناهار خوردیم، دوباره من با بنا تماس گرفتم و پرسیدم چرا نیامدی؟ با هم جدال لفظی کردیم و بنا گفت جایی گرفتار شده؛ اما می‌آید. من کمی خودم کار انجام دادم و خانه را تمیز کردم و زباله‌های ساختمانی را بیرون بردم. آزیتا پادرد شدیدی گرفت. او با دوستش تماس گرفت و اسم یک آمپول را از او پرسید، با هم به داروخانه رفتیم و آمپول را گرفتیم. چون خودش در تزریقات کار می‌کرد و پرستار مطب بود، خودش دارو را به خودش تزریق کرد و کمی دراز کشید. حالش کمی بهتر شد و می‌توانست پایش را حرکت بدهد. گفت دچار گرفتگی عضله شده است.

متهم ادامه داد: یک‌دفعه حال آزیتا بد شد و استفراغ کرد. گفت سرش گیج می‌رود. من برایش آب‌قند درست کردم. بلند شد تا آب‌قند را بخورد؛ اما سرش گیج رفت و بیهوش شد. بلافاصله با اورژانس تماس گرفتم و کمی هم آب روی صورتش ریختم. هوشیاری‌اش برگشت. اورژانس که رسید، آزیتا نمی‌توانست حرف بزند. تکنیسین اورژانس از من پرسید آزیتا چه چیزی استفاده کرده است، من گفتم چند ساعت قبل دو آمپول تزریق کرد. پرسیدند چه آمپولی بود، گفتم نمی‌دانم. از من خواستند پوکه‌های آمپول را بدهم. پوکه‌ها را پیدا نکردم، یادم افتاد زباله‌ها را سر خیابان گذاشته‌ام. رفتم تا شاید پوکه‌ها را از میان زباله‌ها پیدا کنم؛ اما نتوانستم. به داروخانه‌ای که آمپول را از آنجا خریده بودیم، رفتم و اسم آمپول‌ها را پرسیدم و برگشتم. وقتی برگشتم، دیدم مأموران پلیس در خانه هستند. آن‌ها گفتند آزیتا فوت شده است. بعد هم جسد را با خودشان بردند. در این مدت هم من در جریان هیچ‌چیز نبودم و من را سه ماه بعد از حادثه بازداشت کردند و گفتند که متهم به قتل آزیتا هستم؛ در‌حالی‌که ما رابطه بسیار خوبی با هم داشتیم.

مهرداد گفت: با اینکه پولدار هستم، خانواده آزیتا من را لایق زندگی با دخترشان نمی‌دانستند و حالا هم به قصد انتقام‌گیری چنین تهمتی به من زده‌اند.

پلیس در تحقیق از زندگی مهرداد متوجه شد این مرد دو سال قبل از اینکه رابطه عاشقانه‌ای با آزیتا داشته باشد، با دختری به نام مینا عقد کرده بود و تصمیم داشت با او زندگی مشترک تشکیل بدهد؛ اما این عقد دو ماه بیشتر طول نکشید و آن‌ها از هم جدا شدند. مینا علت این جدایی را درگیری‌های فیزیکی مداومی که با مهرداد داشت، عنوان کرد. او گفت: مهرداد مدام من را کتک می‌زد و وقتی که دیدم با هر عصبانیت کوچک به‌راحتی من را می‌زند، از او جدا شدم.

مهرداد نیز درباره این جدایی گفت: ما تفاهم نداشتیم. خانواده‌های‌مان اختلاف طبقاتی زیادی با هم داشتند و ازدواج ما به دو ماه نکشید. مینا دروغ می‌گوید، من او را کتک نزدم.

با تکمیل تحقیقات و با توجه به اینکه پزشکی قانونی نیز اعلام کرده بود آثار خفگی روی بدن مقتول وجود دارد و آثاری هم از جراحت روی بدن او دیده می‌شود، کیفرخواست علیه متهم صادر شد. پرونده به دادگاه کیفری فرستاده شد؛ اما قضات درخواست کردند پزشکی قانونی درباره علت فوت به صورت قاطعانه نظر بدهد. متخصصان دوباره جلسه تشکیل دادند. در‌این‌میان مهرداد بار دیگر تأکید کرد: من آزیتا را نکشتم. پزشکی قانونی نگفته قطعا علت مرگ خفگی بوده است. آثار جراحت هم ممکن است به خاطر افتادن آزیتا هنگام بیهوشی باشد. من این اتهام را قبول ندارم.

متخصصان پزشکی قانونی در نهایت اعلام کردند به نظر می‌رسد ضربات واردشده بر مقتول عمدی باشد و آثار موجود مربوط به افتادن نیست. ضمن اینکه آثار فشار بر عناصر حیاتی گردن نیز وجود دارد؛ اما با توجه به دارو‌های تزریق‌شده همچنان نمی‌توان علت دقیق مرگ را روشن کرد.
به‌این‌ترتیب پرونده برای رسیدگی به دادگاه کیفری استان تهران ارسال شد.
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

خاورمیانه و این بار نبرد کریدور‌ها/ چگونه ایران در ۷ محور و کریدور دور خورد؟/ حتی مسیر افغانستان به ترکیه نیز ایران را دور زده است

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ تغییر چهره خبرنگار صداوسیما

قیمت All-in-One اپل، MSI و لنوو امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول

قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول

پشت‌پرده توافق اخیر ارمنستان و آذربایجان

دم مسیحایی دلار نیما به بازار سرمایه/ پیش بینی شاخص کل بورس تا پایان تیر

بیماری سندرم درس (DRESS) چیست؟

بهترین فیلم های تاریخ سینمای هند

لئوناردو دی کاپریو کیست؟

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

قیمت خودرو‌های سایپا + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو + جدول

قیمت سکه پارسیان + جدول

قیمت سکه و طلا + جدول

قیمت بیت کوین و رمزارز‌ها + جدول

قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها + جدول

دلار پاشنه آشیل بازار خودرو است/ هیچ راه گریزی جز آزاد‌سازی قیمت نداریم/ حاکمیت هیچ اراده‌ای برای واردات انبوه خودرو ندارد

اما استون کیست؟

عکس/ نماز جماعت پشت سر محمود احمدی‌نژاد!

قیمت All-in-One اپل، MSI و لنوو

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI + جدول

قیمت دینار عراق امروز + جزئیات

قیمت لیر ترکیه امروز + جزئیات

عکس/ تمرینات ویژه سیدحسین حسینی در کنار دخترش

عکس/پاریس‌گردی خانم بازیگر مشهور با استایل جذاب

بهترین فیلم های تاریخ سینمای ترکیه

عکس/پاسخ خلاقانه یک دانش‌آموز به سوال امتحان ریاضی

خرید و فروش سهمیه ارزی و رجیستری در فرودگاه امام خمینی!/ جولان سرخوشانه دلال‌ها در فرودگاه

عکس صمیمی بازیگران سریال «نون خ» در دل طبیعت

تحسین رهبر انقلاب از برنامه تلاوت قاریان نوجوان در شبکه قرآن

رییس جمهور دنبال حیا است نه رای

حمله پهپادی به خودروی تروریست‌ها اطراف زاهدان/ ۲ تروریست کشته شدند

فیلم/لایی الحاجی دیوف به امانوئل مکرون، رییس جمهور فرانسه

۷ اردیبهشت به نام روز جهانی گز اصفهان ثبت شد

عکس/سانسور کراوات غلامرضا تختی در بنر‌های شهرداری تهران

وزارت خارجه هند: خدمه هندی کشتی توقیف شده توسط ایران با انجام تعهدات آزاد می‌شوند

وضعیت ترسناک تابستان ۱۴۰۳

نگرانی آمریکایی‌ها درباره ریاست‌جمهوری مجدد بایدن

الحوثی: در ۲۰۲ روز، ۱۰۲ کشتی هدف قرار گرفتند

تحریم مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران

پریسا صالحی کیست و چرا به زندان احضار شد؟

حکم اعدام توماج صالحی لغو می‌شود؟

پیشنهاد هلندی برای مهدی قایدی

آذری جهرمی: در سیاست‌های ضد اینترنت تجدید نظر کنید

طرح پیشنهادی آمریکا و ۱۷ کشور دیگر به حماس درباره غزه

سرکنسولگری ارمنستان در تبریز افتتاح می‌شود

خاطره منشوری فریدون زندی از وحید هاشمیان!

در واگذاری سرخابی‌ها، کدام تیم سود کرد؟ کدام تیم ضرر؟

فرهاد مجیدی مهمان مخصوص فینال لیگ قهرمانان آسیا

سریال جدید مهران مدیری خبرساز شد

واکنش همتی به سخنان قالیباف

پارلمان اروپا قطعنامه ضد ایران صادر کرد

بکارگیری منشی‌های خانم ممنوع شد!

تلویزیون آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟

اینفوگرافی/ مردم کدام کشورها بیشتر کتاب می‌خوانند؟

کدام مناطق ایران در معرض خشکسالی شدید هستند؟

بهترین زمان نوشیدن قهوه

فیلم/راز‌هایی از تایتانیک که هرگز نمی دانستید

پشت‌پرده توافق اخیر ارمنستان و آذربایجان

این زنان در دام «پیج اینستاگرام مادر» افتادند