تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۲۷ آذر ۱۴۰۰

شفاف سازی ۳ ناشر بورسی در سامانه کدال

در چند آخر هفته‌ای که گذشت اطلاعیه‌های متعددی در سامانه کدال مبنی بر افشای اطلاعات بااهمیت شرکت‌ها منتشر شده است.

شفاف سازی ۳ ناشر بورسی در سامانه کدال

اقتصاد ۲۴- طی چند روز آخر هفته اطلاعیه‌های متعددی در سامانه کدال مبنی بر افشای اطلاعات بااهمیت شرکت‌ها منتشر شده است که در ادامه به تشریح جزئیات چندی از این اطلاعیه‌ها پرداخته شده است.

ثنور: در چند روز گذشته شرکت سرمایه‌گذاری کوه نور سه اطلاعیه در سامانه کدال منتشر کرد. در اطلاعیه اول شرکت اعلام کرد که به علت ابهامات مطروحه از سوی شرکت فرابورس در قرارداد مشارکت در ساخت پروژه کوثر و با توجه به اظهارنظر بازرس قانونی شرکت مبنی بر عدم‌رعایت صرفه و صلاح سهامداران در اصلاحیه قرارداد مذکور، این قرارداد با رضایت طرفین فسخ شد. طرف قرارداد شرکت‌های جهاد تعاون خراسان، سرمایه‌گذاری شهرسازان دشت طوس و سرمایه‌گذاری توسعه صنعت و معدن خراسان بودند. در اطلاعیه دوم شرکت از واگذاری سهام شرکت سازه و بنای دشت طوس با قیمت ۲۸۴‌میلیارد تومان در مجموع به شرکت‌های جهاد تعاون خراسان و سرمایه‌گذاری توسعه صنعت و معدن خراسان که شرکت‌های غیر‌بورسی هستند، خبر داد.

درصد مالکیت شرکت قبل از واگذاری ۵۶‌درصد و درصد مالکیت ناشر در شرکت واگذار شده پس از واگذاری۲۰‌درصد است. همچنین در اطلاعیه سوم شرکت از تغییرات بااهمیت در عملکرد شرکت‌های تحت کنترل (شرکت عمرانی ساختمانی مشهد پویای کوه نور) خبر داد.

در این اطلاعیه آمده است: شناسایی سود حاصل از فروش سهام شرکت سازه و بنای دشت طوس به شرکت سرمایه‌گذاری شهرسازان دشت طوس به نرخ هر سهم ۱۱۱.۵۲۰.۰۰۰ ریال، با عنایت به اینکه شرکت سرمایه‌گذاری کوه نور مالک ۹۰‌درصد از سهام شرکت عمرانی ساختمانی مشهد پویای کوه نور است که آثار قابل ملاحظه‌ای در شناسایی سود حاصل از تلفیق شرکت‌های تابعه برای شرکت مادر به همراه خواهد داشت.


بیشتر بخوانید:سبدگردانی در بورس چه مزایایی دارد؟


خمحور: شرکت تولید محور خودرو از افزایش نرخ محصولات خود (اکسل وانت، پیکاپ و آفرود) خبر داد. بر این اساس شرکت اعلام کرد که با توجه به افزایش قیمت نهاده‌های تولید، قیمت محصولات شرکت در طبقه اکسل وانت، پیکاپ و آفرود به میزان ۲۵‌درصد افزایش یافته است. مبلغ فروش این محصولات در سال مالی قبل ۵/ ۱۱۲ میلیارد تومان و نسبت فروش محصولات به کل درآمد شرکت در سال مالی قبل ۲۰‌درصد بوده است.

گدنا: شرکت تهیه توزیع غذای دنا آفرین فدک از انعقاد قرارداد مهم تامین غذای موردنیاز کارکنان شرکت‌های رایان پلیمر پویا و آرین متانول خبر داد. در اطلاعیه شرکت آمده است که شرکت تهیه توزیع غذای دنا آفرین فدک، تفاهم‌نامه‌های مربوط به تامین غذای موردنیاز کارکنان شرکت‌های رایان پلیمر پویا و آرین متانول در تمام روز‌های هفته اعم از کاری و تعطیل از تاریخ ۱۵/ ۰۸/ ۱۴۰۰ لغایت ۱۴/ ۰۸/ ۱۴۰۱ به مدت یک سال را آغاز می‌کند.

در این خصوص به اطلاع می‌رساند از محل این دو تفاهم‌نامه، مبلغ ۳/ ۱۹میلیارد تومان درآمد و ۸/ ۱۶ میلیارد تومان بهای تمام شده و ۵/ ۲میلیارد تومان سود قبل از مالیات برآورد شده است. در خصوص دلایل تاخیر ارسال اطلاعات قرارداد نیز شرکت اعلام کرد که به‌رغم پیگیری‌ها جهت انعقاد قرارداد، امضای قرارداد‌های مذکور با تاخیر مواجه شده و به محض دریافت قرارداد امضا شده طبق نامه‌های ابلاغ، افشای مربوطه انجام شده است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

صفحه اول روزنامه‌های سیاسی امروز

قیمت انواع دستگاه ماینر امروز + جدول

پیش‌بینی هواشناسی تهران و ایران امروز + جدول

قیمت لیر ترکیه امروز در بازار + جزئیات

وضعیت هواشناسی امروز

قیمت دینار عراق امروز در بازار + جزئیات

قیمت انواع لپ تاپ ایسوس امروز + جدول

قیمت All-in-One اپل امروز + جدول

قیمت انواع لپ تاپ ام اس آی MSI امروز + جدول

قیمت سکه و طلا امروز جمعه ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ + جدول

عکس/ استقلال در دربی تهران با لباس جدید

عکس/ سفر مسعود پزشکیان به جنوب غرب تهران

اینفوگرافی/ برنده پرسپولیس است یا استقلال؟

عکس/ توپ فینال جام جهانی فوتبال ۱۹۳۰ در موزه فیفا

عکس/ شباهت باورنکردنی سیروان خسروی به مادرش

عکس/ لحظه آزادی اسرای فلسطینی

عکس/ استایل خاص فردین و ناصر ملک مطیعی ۴۳ سال پیش با لباس‌های برند

عکس/ جولان اتوبوس‌های دو طبقه ۵۱ سال پیش در میدان فردوسی تهران

خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار

درخواست تاجگردون از شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت برای کم شدن بی‌ثباتی اقتصادی

سامانه جدید بارشی در کشور؛ هلال احمر اعلام آماده باش کرد

استیضاح همتی در دستور کار روز یکشنبه مجلس قرار گرفت + جزئیات

مفقود شدن ۶ نفر در بهمن؛ اعزام تیم‌های نجات به محل حادثه

واکنش ایران به فراخوان خلع سلاح پ‌ک‌ک

هشدار مدیریت بحران به تهرانی‌ها؛ شنبه یکشنبه مراقب باشید

برنامه حضور النصر در ایران مشخص شد

برای درمان یبوست چه بخوریم؟

بهترین غذا برای سحری ماه رمضان چیست؟

آیا سرطان دهان کشنده است؟

عکس/ لاله مرزبان و شهاب حسینی در حاشیه یک سریال

رقابت جذاب والیبال برفی دختران در دیزین

آیا وام ودیعه مسکن در سال آینده افزایش می‌یابد؟

پیش‌بینی بازار خودرو در هفته دوم اسفند ۱۴۰۳

بازار فرش ایران در اختیار قاچاقچیان افغانستانی

عکس/ پرتاب ساعت مچی به سوی رامین رضاییان در دربی ۱۰۵

قیمت جدید کالا‌های اساسی اعلام شد+ جدول

عکس/ خشکبار شاهرضا ۶۰ سال پیش در خیابان شاهرضا سابق و انقلاب فعلی

ماجرای سرقت گردبند ۱۰۰میلیونی در پیروزی چه بود؟

اظهارات جدید عارف درباره قطعی برق

تصویری قدیمی از فریدون جیرانی

رکورد فوق العاده گلزن پرسپولیس در دربی

عکس/ آیین نوروز خوانی در گرگان

فیلم/ انفجار بمب حین اقامه نماز جمعه در پاکستان

عکس/ الناز شاکردوست در کنار جانی دپ ۱۰ سال پیش

عکس/ استایل جنجالی هنگامه قاضیانی

اظهارات تازه وزیر خارجه ترکیه علیه ایران

فیلم/ خبر خوش وزیر رفاه برای مددجویان و معلولان

فیلم/ فحاشی رکیک سعید قاسمی در هیئت اهل بیت

طائب: پول فروش نفت به حساب خودمان واریز می‌شود

پیش‌بینی همتی از وضعیت اقتصاد ایران در ماه‌های آینده

حمله قایق‌های جنگی اسرائیل به سواحل غزه

اینفوگرافی/ شلوغ‌ترین مسیر‌های مهاجرتی دنیا کجاست؟

خبر خوش وزیر کار درباره افزایش حقوق کارگران

آیا تاسیان واقعا سریال خوبی است؟

آبله میمونی همچنان در وضعیت اضطرار

اظهارات تازه پزشکیان درباره افزایش اختیارات استانداران

رکورد استقلال در دربی‌ها شکسته شد

عکس/ نمایی دیدنی از حرم امام رضا ۱۳۰ سال پیش و دوره قاجار

افزایش یارانه نان و دارو برای سال ۱۴۰۴

اعلام قیمت جدید زولبیا و بامیه در ماه رمضان

فیلم/ اژه‌ای: کسی که خطا کرده را با کسی که مرتکب فساد شده باید فرق گذاشت

عکس/ ساعت میلیاردی محمدرضا گلزار خبر ساز شد

عکس/ ایران رتبه پنجم جدیدترین رنکینگ لیگ‌ فوتبال آسیا

عکس/ سرویس و نگهداری لامبورگینی چقدر هزینه دارد؟

سقوط قیمت بیت کوین به کمتر از ۸۰ هزار دلار

زلنسکی وارد واشنگتن شد

قیمت رهن و اجاره آپارتمان در جنوب تهران + جدول

قیمت طلای جهانی کاهش یافت

روزگار سخت سیستان؛ بلای ویرانگری که گرد و غبار و خشکسالی بر سر یک استان آورد