اقتصاد۲۴- به گزارش ستاد خبری نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۲، حمیدرضا سلیمانی، معاون فناوری و نوآوری دیجی نکست در بخش نکستیشن نمایشگاه اینوتکس درباره موضوع مسیر توسعه در انقلاب صنعتی چهارم اظهار کرد: برای کار باید بدانیم چگونه میتوانیم یک محصول نرم افزاری را توسعه دهیم؟ فرآیند توسعه در توسعه نرم افزار خیلی اهمیت دارد. فرآیند توسعه بخشی از توسعه شده که مرتبط با همه شرکتهای نرم افزاری نیست.
او با بیان اینکه در شرکت اسپوتیفای برای توسعه دنبال مدلهای از پیش تایید شده نیستند و به دنبال سادهترین حالت آن هستند، گفت: حتما یک نمونه اولیه برای ایده درست کنیم، در مرحله بعد آن را بسازیم.
سلیمانی درباره محاسن این روش بیان کرد: تعداد مراحل آن کم است، چرخشی است، به جای توجه به محصول به فرآیند توجه میکند و هزینه و ریسک پایینی دارد.
او ادامه داد: در این شیوه هزینه و ریسک پایینتر است و هر چه در این روش پیش میرویم، ریسک و هزینه کاهش پیدا میکند.
معاون فناوری و نوآوری دیجی نکست درباره شیوه کار چگونگی توسعه نرم افزاری گفت: در ابتدا ایده اولیه شکل میگیرد، سپس یک نمونه اولیه از آن ساخته میشود، در مرحله بعدی محصول توسعه پیدا میکند که سه هفته زمان میبرد و در پایان با تایید ذینفعان به مرحله بعد میرویم.
او ادامه داد: سپس مقیاس تولید را بالا میبریم، در مرحله بعدی محصول را بهبود میدهیم، پس از مقیاس توسعه محصول، چالش بعدی بزرگ کردن مقیاس شرکت است.
سلیمانی با بیان اینکه ۸۰ درصد بخشهای اسپوتیفای از مدل اولیه خود شرکت که در اینترنت منتشر شده استفاده نمیکنند، گفت: در تغییرات استارتآپ چابک به فنآپ تغییرات زیادی به وجود میآید که شرایط کارکردن افراد در آن تغیر میکند و کسل کننده خواهد بود.
او تصریح کرد: در صورتی که برای از بین بردن این مشکل، سیستم خودگردان باشد باعث عدم تطابق بخشها با یکدیگر و بی نظمی در مجموعه میشود که راه حل آن هم گرا و هم راستا شدن است.
معاون فناوری و نوآوری دیجی نکست اظهار کرد: در سازمان نوآور باید به شایستگی افراد توجه کرد و اطمینان داشت که کارکنان توانایی خوبی دارند یعنی همه کسانی که در سازمان هستند معتقد باشند همه با هم همکاری میکنیم.
او تاکید کرد: برای توسعه لازم نیست از هیچ مدلی استفاده کنیم فقط باید همه چیزهای خوب را کنار هم جمع کنیم، در عین حال به کارکنانمان آزادی دهیم.