وی با بیان اینکه تولید خودروهای ناوگان تاکسی رانی زنجیره تامین خاصی دارند، افزود: تامین تجهیزات خودروهای دوگانه سوز براساس سفارشگذاری بهره بردار و مشتریان صورت میگیرد و این آمادگی در زنجیره تامین و خطوط تولید ایران خودرو وجود دارد تا با افزایش ظرفیت ها، نیاز موجود به ویژه در حوزه تاکسیرانی را رفع کند تا امکان ارایه خدمت بهتر و با کیفیتتر به مردم فراهم شود.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید نیز ضمن تقدیر از تلاشها و اقدامات ایران خودرو در شرایط کنونی جنگ اقتصادی و تحریمها، گفت: مرکز تحقیقات ایران خودرو به عنوان مرکزی راهبردی و تاثیر گذار در صنعت خودرو گامهای مهم و اساسی در راستای خودکفایی و طراحی خودروهای جدید و مدرن برداشته است.
اصغر نورالله زاده با اشاره به طراحی و تولید محصول تارا، این اقدام را بیانگر خلاقیت بالای مهندسان ایرانی و استفاده از ظرفیتها و دانش بومی دانست و گفت: صنعت خودروی کشور با تولید تارا به خودباوری برای تولید محصولی در سطح استانداردهای جهانی رسیده است.
وی ادامه داد: توسعه قطعه سازی کشور از ثمرات تولید محصول تارا در شرایط دشوار فعلی است و باید از مزیت کیفیت بالای این محصول برای حضور در بازارهای جهانی استفاده کرد.
بیشتربخوانید:محصولات ایران خودرو قابلیت عرضه به بازارهای جهانی را دارد
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با اشاره به قرارداد نوسازی ۱۳۰هزار دستگاه تاکسی با سازمان بهینه سازی مصرف سوخت، گفت: در راستای اشتغال زایی، نوسازی و بهینه سازی ناوگان تاکسی رانی، این قرارداد منعقد شده که با همکاری خوب ایران خودرو شاهد توسعه ناوگان خواهیم بود.
گفتنی است، در این نشست راههای تعامل و همکاری برای توسعه حمل و نقل عمومی و تاکسی رانی مورد بررسی قرار گرفت. جانشین ریاست سازمان شهرداری ها، مدیرکل حمل و نقل سازمان شهرداریها و مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید، پیشنهادهایی در خصوص گسترش همکاریها و استفاده از ظرفیتهای ایران خودرو برای توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی مطرح کردند.