تاریخ انتشار: ۱۴:۴۵ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۰

سم مهلک در کمین علاقه مندان به شیر عسل داغ

با خوردن عسل و شیر داغ نه تنها از خواص عسل بهره‌ای نمی‌برید بلکه مواد سمی وارد بدنتان میکنید، حقایقی در مورد مصرف شیر عسل داغ وجود دارد که باید از آن‌ها مطلع باشید.

اقتصاد ۲۴- از دیرباز، عسل به عنوان یک مایع طلایی شفابخش که خواص دارویی زیادی دارد مورد استقبال قرار می‌گرفته است. عسل خام از نظر طبیعت ضدباکتری است و این موضوع کاملا اثبات شده می‌باشد. این ماده به عنوان داروی خانگی نیز پذیرفته شده است که در درمان‌های زیبایی پوست و مو و حتی درمان زخم‌های کوچک نیز کابرد دارد. با این حال این واقعیت وجود دارد که هرگز نباید عسل را در آبگرم و شیرداغ حل کرد.

براساس مطالعه‌ای که توسط مرکز ملی اطلاعات بیوتکنولوژی انجام شد نتیجه گیری آن بدین شرح بود:عسل گرم شده (در دمای بالاتر از ۴۰ درجه سانتی گراد) باعث تولید هیدروکسی متیل فورفورال می‌شود که ممکن است اثرات زیان آوری را ایجاد و مانند سم عمل کند.


بیشتر بخوانید:۱۲ ماسک گیاهی و خانگی برای رفع سریع مو‌های زائد


با این وجود، جدول مقایسه‌های مقادیر هیدروکسی متیل فورفورال در مطالعه نشان می‌دهد هنگامی که عسل گرم شود تنها مقداری از هیدروکسی متیل فورفورال افزایش میابد (از ۲۵ قسمت در میلیون به ۷۵ پی پی ام می‌رسد). این مقدار کمتر از مقادیر سم موجود در غذا‌های دیگر است بنابراین هیچ اثبات مهمی مبنی بر سرطان زا بودن این ماده برای انسان وجود ندارد.

بهترین راه لذت بردن از عسل همراه شیر این است که ابتدا شیر را گرم کنید و صبر کنید تا کمی خنک شود سپس عسل را به آن اضافه کرده و میل کنید.

ارسال نظر