تاریخ انتشار: ۱۳:۳۰ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۰

" ۱۴ نکته فلافل خانگی" برای طعمی فوق العاده

معمولا فلافل‌هایی که در بیرون از منزل می‌خوریم بسیار خوشمزه‌تر و لذیذتر از فلافل‌های خانگی است، علت این مسئله استفاده از ادویه‌های خاصی است که بو و مزه خوبی به این غذا می‌دهد.

اقتصاد ۲۴- دلیل خوشمزه بودن فلافل‌های حاضری که در فست فود و ساندویچی‌ها می‌خوریم این است که در تهیه آن‌ها از ادویه‌ها و چاشنی‌های خاصی استفاده میشود که بو و مزه خاصی به این غذا میدهد.

این غذا اصالت عربی دارد که در ایران هم پر طرفدار است، این غذا به دلیل استفاده از نخود پخته در تهیه آن ارزش غذایی بالایی نسبت سایر ساندویچ‌هایی که از بیرون تهیه میکنیم دارد و پر فایده‌تر است. استفاده زیاد فلفل در نوع اصلی این غذا آنرا به این نام معروف کرده است، یعنی جمع مکسر واژه فلفل همان فلافل است.

آموزش درست کردن فلافل خوشمزه با نکات

فلافل توپکی سرخ شده از نخود و ادویجات خوش طعم است. در خاور میانه و به خصوص در دمشق و بیروت و بغداد این غذا بیشتر مصرف میشود. فلافل یکی از معدود ساندویچ‌هایی است که به جای سرو با گوجه و خیار شور اکثرا با ترشی سرو میشود چرا که لذت خوردن آن با ترشی دو چندان می‌شود.

نکات تکمیلی درست کردن فلافل

کدبانو‌های خوش ذوق نمناکی با ما همراه باشید تا ۱۵ نکته مهم که باعث می‌شود فلافل خانگی شما به لذیذی و خوشمزگی فلافل‌های بیرون شود را در ادامه این مطلب بخوانید:

۱-در تهیه وپخت فلافل بیرون بر حسب معمول از ماش، نخود، بادمجان، عدس و سیب زمینی بکار می‌رود.

۲-در تهیه و پخت فلافل می‌توانید زیره سیاه و سبز بکار ببرید، این ادویه بهترین ادویه این غذا به شمار میرود. اگر دوست داشتید میتوانید کمی نعناع خشک هم استفاده کنید.
جلوگیری از باز شدن فلافل در هنگام سرخ کردن

۳- هنگام درست کردن مایع فلافل سعی کنید آن را شل درست نکنید، چون باعث می‌شود فلافل باز شود باید بدانید اندازه دانه‌های نخود‌های چرخ شده بایستی قدری بزرگتر از دانه‌های شکر باشد.

جلوگیری از شکسته شدن فلافل

۴-اگر اطمینان ندارید که فلافلی که میپزید از هم می‌پاشد یا نه، به مایه فلافلتان یک عدد تخم مرغ بیفزاید.
ترشی‌های مناسب برای فلافل

۵-ترشی انبه یا بادمجان چاشنی مناسبی برای این غذاست.

۶-وقتی می‌خواهید فلافل‌ها را سرخ کنید از داغ بودن روغن اطمینان حاصل کنید.


بیشتر بخوانید: طرز تهیه رولت قهوه برای یک عصرانه


۷-برای اینکه نخود باعت نفاخی نشود پیشنهاد می‌کنیم آن را چند روز پیش از تهیه بخیسانید و هر بار که خیس کردید آب آن را عوض کنید، حتی اینکار را هم می‌توانید انجام دهید اینکه چندین بار آن را جوشانده و آب آن را دور بریزید و پس از آن چرخش کنید، با این ترفند‌ها دیگر نفخ نمی‌کنید.

زمان خیساندن نخود‌ها برای فلافل خوشمزه

۸-برای اینکه بتوانید یک فلافل ترد و خوشمزه بپزید می‌توانید یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر به آن اضافه کنید.

۹-برای اینکه فلافل‌ها را سرخ کنید ظرفی نچسب و کوچک انتخاب کنید که عمق روغن احساس شود تا همین که فلافل‌ها را در آن قرار دادید به ظرف نچسبد چرا که با این روش فلافلی ترد و خوشمزه را می‌توانید داشته باشید.

۱۰-سرخ شدن بیش از اندازه فلافل‌ها باعث خشک شدن آن می‌شود پس باید دقت داشته باشید که در تایم حدود ۳ تا ۵ دقیقه و نسبت حرارت گاز آن‌ها را سرخ کنید تا جایی که سطح خارجی آن به رنگ قهوه‌ای روشن در آید.

۱۱-برخی افراد برای اینکه برای جلوگیری از خشکی فلافل و نرم شدن خمیر و مایع فلافل مقداری آب داخل خمیر فلافل میریزند ناگفته نماند اگر داخل مایع فلافل از لیمو ترش تازه استفاده کرده اید دیگر نیازی به اضافه کردن آب نیست چرا که با وجود لیمو ترش در آن بافت فلافل بسیار نرم و لطیف خواهد بود.

۱۲-پیشنهاد می‌کنیم از آرد برای تهیه خمیر مایع فلافل استفاده نکنید چرا که آرد باعث می‌شود فلافل خشک و سفت شود مگر اینکه مشاهده کنید مایع فلافل بیش از حد شل است که در آن صورت تنها ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری میتوانید آرد به آن بیفزایید.

۱۳-می توانید اسکوپ بستنی یا قالب‌های مخصوصی را در سرخ کردن فلافل‌ها بکار ببرید که شکل خاص و جالبی به آن‌ها بدهد برای اینکار بایستی روغن را کاملا داغ کنید چراکه فلافل تنها با روغن زیاد و داغ یکدست سرخ می‌شود، اگر روغنی بودن آن آزارتان داد می‌توانید در پایان کار با دستمال روغن آن را بگیرید و یا حتی برای اینکه فلافلتان بیش از حد روغنی و چرب نباشد می‌توانید آن را مثل کتلت در روغن کم سرخ کنید.

۱۴-اگر می‌خواهید بدانید این غذا با چه نانی دلچسب‌تر می‌شود پیشنهاد می‌کنیم از نان پیتا که نوعی نان لبنانی می‌باشد استفاده کنید چرا که این نان مقداری از نان لواش ضخیم‌تر است.

ارسال نظر