تاریخ انتشار: ۱۳:۱۵ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۰

رمز و راز خوشمزه شدن خورش قیمه + فوت کوزه گری

نکات تهیه قیمه و راز خوشمزه شدن خورشت قیمه رعایت نکات ساده‌ای است که در این مقاله شرح داده شده است.

اقتصاد ۲۴- اگر می‌خواهید خورش قیمه خوشمزه داشته باشید آن را در قابلمه مسی بپزید، چون مزه خورش را عوض نمی‌کند.

آماده سازی مواد اولیه:

۱- لپه را قبل از اینکه استفاده کنید مدتی در آب بگذارید تا خیس بخورد و بعد آن را جوشانده و سپس در خورش استفاده کنید.

۲-اگر تمایل داشتید که لپه را تفت دهید حتما آن را با گوشت تفت دهید و سپس در قابلمه بپزید. (این کار برای خوشمزه شدن خورشت توصیه می‌شود)

۳-گوشت را با پیاز تفت دهید تا بوی زهم آن گرفته شود.

۴-از خلال سیب زمنی که خودتان سرخ کرده اید استفاده کنید و سعی کنید از خلال‌های آماده استفاده نکنید.

نکات ریز تهیه خورش قیمه:

۱- اگر تمایل دارید خورش قیمه مقداری ترش مزه باشد از لیمو عمانی به جای آبلیمو استفاده کنید. (لیمو عمانی را چند سوراخ ریز کنید و سپس اضافه کنید)


بیشتر بخوانید: سماق را به ۴ دلیل از برنامه غذایی‌تان حذف نکنید



۲-لیمو عمانی را در ۲۰ دقیقه آخر پخت به خورش اضافه کنید.

۳-برای اینکه خورشت مزه عالی داشته باشد حتما یک قاشق پودر دارچین به خورشت اضافه کنید.

۴-اگر تمایل داشتید از آب قلم نیز استفاده کنید، چون خورشت را خوشمزه و پر خاصیت می‌کند.

۵-از گوشت گوسفندی همراه با استخوان استفاده کنید.

ارسال نظر