تاریخ انتشار: ۱۴:۰۳ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۰
صادرات قیر ادامه دارد

چرا ترکیه کم‌تر قیر ایرانی خریداری می‌کند؟

یک مقام مسئول گفت: ترکیه خودش برای واردات قیر محدودیت ایجاد کرده و ما ممنوعیتی برای انجام این موضوع نداریم.

اقتصاد ۲۴- محسن صفدری مدیر دفتر صنایع غیر فلزی وزارت صمت درباره علت اعمال ممنوعیت برای صادرات قیر به کشور ترکیه اظهار کرد: صادرات قیر به کشور ترکیه از مدت‌ها قبل انجام می‌شد و ما ممنوعیتی برای انجام این موضوع نداشتیم. صادرات قیر امروز هم ممنوعیتی ندارد و افراد متقاضی می‌توانند اقدام به صادرات قیر کنند، اما کشور‌های واردکننده وارداتشان را محدود کرده‌اند.

مدیر دفتر صنایع غیر فلزی وزارت صمت تشریح کرد: ترکیه خودش برای واردات قیر محدودیت ایجاد کرده و جلوی واردات قیر به این کشور را می‌گیرد. سختگیری‌هایی از طرف این کشور برای واردات اعمال شده است درست مانند محدودیت‌هایی که ما برای واردات برخی محصولات اعمال کرده‌ایم.


بیشتربخوانید:ظهور دوباره سلاطین قير


صفدری بیان کرد: تا به امروز پیگیری‌هایی برای رفع این محدودیت انجام شده و جلساتی هم برگزار شده است، اما هنوز به نتیجه نرسیده و محدودیت‌های این کشور برای واردات این محصول ادامه دارد. اقدامات مناسبی از طرف آقای زادبوم و سازمان توسعه تجارت الکترونیک انجام شده که هنوز به نتیجه نرسیده است، اما می‌توانید روند ادامه این مذاکرات را از این سازمان پیگیری کنید.

منبع: باشگاه خبرنگاران
ارسال نظر