اقتصاد ۲۴- مواد لازم برای میرزا قاسمی با کدو
کدو سبز: نیم کیلو
تخم مرغ: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
سیر کوبیده شده: ۱ بوته
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه میرزا قاسمی با کدو
کدوها را بشویید و بعد لایه نازکی از پوست آن را بگیرید و به صورت درشت رنده کنید.
تابهای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و بعد سیرکوبیده شده را داخلش تفت دهید. سپس سیرهای تفت داده شده را از روغن در بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید.
بیشتر بخوانید:به همین راحتی خامه صبحانه معمولی رو فرم بده
تخم مرغها را هم در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید تا سفیده و زرده آن با هم مخلوط شوند و سپس در روغن سرخ کنید.
تخم مرغها را هم از روغن بیرون بیاورید و این بار کدوها را داخل روغن سرخ کنید. البته کدوها نباید خیلی سرخ شوند. آنها را مدام هم بزنید تا ته نگیرند.
بعد از سرخ شدن کدوها، سیر و تخم مرغ سرخ شده را به آن اضافه کنید و به همراه اضافه کردن مقداری رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و زردچوبه، به کدوها، آنها را خوب هم بزنید تا میرزاقاسمی شما آماده شود.
نکات تکمیلی در مورد میرزا قاسمی
میرزا قاسمی جزو غذاهای دانشجویی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد.
میرزا قاسمی را میتوانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید.
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.