اقتصاد ۲۴- بسیاری از افراد علاقه زیادی به پخت کیک و شیرینی دارند و معمولا از خامه آماده برای تزئین کیکهای خود استفاده میکنند. تهیه کردن خامه فرم گرفته و یا خامه کیک اصلاً کار سختی نیست و شما میتوانید در خانه و با استفاده از خامه صبحانه خیلی راحت خامه فرم داده شده تهیه نمایید و برای تزئین کیک و شیرینی از آن استفاده کنید.
مواد لازم:
خامه صبحانه دو لیوان
شکر نصف لیوان
طرز تهیه:
درون یک کاسه فلزی خامه و نصف شکر را بریزید و کمی مخلوط نمائید، تنها باید شکر لابلای خامه برود.
مخلوط خامه و شکر را ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا اندازهای که بتوانید رگههای یخی را در خانه ببینید. در صورت ایجاد نشدن رگههای یخی در این مدت زمان مخلوط خامه را مدت بیشتر در فریزر بگذارید.
درون یک کاسه بزرگ خامه یخی را بریزید و با همزن برقی شروع به هم زدن خامه کنید.
خامه در ابتدای هم زدن شل میشود. ابتدا با درجه کند همزن شروع کنید و کم کم سرعت را بالا ببرید.
آنقدر خامه را هم بزنید تا خامه یکدست شود.
پس از یکدست شدن خامه باقی مانده شکر را به آن بیافزایید.
دوباره خامه را بزنید که اثر پرههای همزن روی خامه باقی بماند و با برگرداندن کاسه خامه نریزد. خامه زمانی فرم میگیرد که سبک شود و وقتی همزن را خارج میکنید خامه کاملا روی پرهها سبک بماند و جای پرهها روی خامه داخل ظرف به شکل قله باقی بماند.
برای اینکه خامه بهتر و سریعتر فرم بگیرد، در محیط گرم خامه را نزنید و ظرفی را از یخ پر کنید و کاسه را داخل یخ بگذارید و خامه را بزنید.
به خامه فرم گرفته خود، ۲ قطره از اسانس مورد علاقه تان را بیافزایید.
از این خامه برای تزئین کیک و تهیه شیرینی و... میتوانید استفاده نمائید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیتزا مخلوط بدون فر بسیار خوشمزه
باقیمانده خامه را درون فریزر در ظرف در بسته نگهداری کنید. خامه فرم گرفته در فریزر تا ۶ ماه قابل نگهداری است.
برای استفاده مجدد از این خامه، چند دقیقه آن را با همزن بزنید تا مجدد فرم بگیرد.
مواد لازم:
پودر خامه گیاهی ۶ ق غ
پودر قند ۴ ق غ
شیر سرد یک فنجان
روش تهیه:
در یک کاسه، پودر قند و پودر خامه را بریزید و با هم مخلوط کنید.
شیر را به مواد افزوده و با دور تند همزن به مدت ۳ دقیقه هم بزنید.
با دور کند همزن آنقدرهم بزنید تا رد پرههای همزن روی خامه شما باقی بماند.
اکنون خامه فرم گرفته و آماده است.
اسانس مورد علاقه خود را به خامه بیافزایید.
در این روش خامه شیرین قنادی که خود حاوی اسانس و پودر قند میباشد و نیاز به هیچ افزودنی ندارد، را تهیه کنیدو در دمای محیط قرار دهید، اما اگر محیط گرم است، ظرف خامه را در یخچال قرار دهید.
زمانی که هنوز یخ خامه به طور کامل باز نشد، اول با دور کم و بعد با دور تند همزن ۷ تا ۱۰ دقیقه خامه را هم میزنیم.
زمانی که رد همزن روی خامه باقی ماند، خامه شما فرم گرفته است و میتوانید از آن استفاده کنید.